Emre Cevik
10 Numara!
- 15 Ocak 2011
- 13.448
- 4.831
- 1.618
ndiaye bundan iyi
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.

Beyaz Tv'de Ndiaye-Fernando hattını kaybedip Nzonzi-Seri hattını yaparak geriye gittiğimiz iddia edildi (Abdülkerim)
Futbolun kağıt üstünden oynanmadığının kanıtı oldu bu,aslına bakarsanız güzelde oldu.Yine erken yorumlar var adam o sorumsuzca yaptığı harekete kadar fena oynamadı hatta beklentinin ötesinde defansa yardım edip ikili mücadelelere bile girmeye çalıştı
Ben bu adamı geçen sene formuyla Akbaba'ya benzetiyorum.Kalitesinden eminsin ama performans yerlerde
NOKTADAN SONRA BOŞLUK BIRAKyav daha 2.maçta söylenenlere bak.adam hızlı oynadı zaman zaman.babel attıgı pasa kosamadı bile..çok ince düşünen bi adam.nagatamoya attıgı pas vs.tek tek saymayım.lakayıttı ve hata yaptı.ama sonradan pişman olacagınız seyler söylemeyin.
adam 3 maçtır farklı adamlarla oynuyo. 2 resmi maçta 6 oynadı.bu macta ilk defa 8 oynadı ve nzonziyle ilk macı.bi süre tanıyın,saçmalamak yerine
Niye iki maç
bence pas istasyonu olarak da sıfır.adam top saklayamıyor ve kontrol yeteneği düşük.kupa maçında da kırmızı görebilirdi yine top kaybı yapıp ayağa basmıştı.Cok garantici oyunuyor. Top sürme kabiliyeti sifir. Pas istasyonu olarak iyi oyuncu. Belhanda ile oynarsa belki biraz daha yararli olabilir cunku ozaman Belhanda top surme eksikligini giderebilir.