#6 Jean Michaël Seri

Afrikalı oyuncular için yaş mevzusunu tartışmak bence boş iş.Hiçbirinin yaşının doğru olduğuna inanmıyorum.Buna en buyuk takımlarda oynayan adamlar da dahil.

Bu adamı bizim takım haricinde hiç izlemedim. Hazırlık maçları + 2 lig maçındaki performansına dayanarak Ndiaye>Seri. Ha oynadıkça takıma alışır, forma girer orasını bilemem ama şuanki durum pek umut vaat etmiyor.

Beyaz Tv'de Ndiaye-Fernando hattını kaybedip Nzonzi-Seri hattını yaparak geriye gittiğimiz iddia edildi (Abdülkerim) :asd:

Futbolun kağıt üstünden oynanmadığının kanıtı oldu bu,aslına bakarsanız güzelde oldu.Yine erken yorumlar var adam o sorumsuzca yaptığı harekete kadar fena oynamadı hatta beklentinin ötesinde defansa yardım edip ikili mücadelelere bile girmeye çalıştı

Ben bu adamı geçen sene formuyla Akbaba'ya benzetiyorum.Kalitesinden eminsin ama performans yerlerde

Beyaz Tv'de Ndiaye-Fernando hattını kaybedip Nzonzi-Seri hattını yaparak geriye gittiğimiz iddia edildi (Abdülkerim) :asd:

Futbolun kağıt üstünden oynanmadığının kanıtı oldu bu,aslına bakarsanız güzelde oldu.Yine erken yorumlar var adam o sorumsuzca yaptığı harekete kadar fena oynamadı hatta beklentinin ötesinde defansa yardım edip ikili mücadelelere bile girmeye çalıştı

Ben bu adamı geçen sene formuyla Akbaba'ya benzetiyorum.Kalitesinden eminsin ama performans yerlerde

Fransa gibi sert bir ligde ezilmeyen adam burada eziliyor.Fiziği kötu suan için

yav daha 2.maçta söylenenlere bak.adam hızlı oynadı zaman zaman.babel attıgı pasa kosamadı bile..çok ince düşünen bi adam.nagatamoya attıgı pas vs.tek tek saymayım.lakayıttı ve hata yaptı.ama sonradan pişman olacagınız seyler söylemeyin.

adam 3 maçtır farklı adamlarla oynuyo. 2 resmi maçta 6 oynadı.bu macta ilk defa 8 oynadı ve nzonziyle ilk macı.bi süre tanıyın,saçmalamak yerine
NOKTADAN SONRA BOŞLUK BIRAK

kötü oyuncu değil de pısırık şuan gideceği yerde gitmiyor , dikine oynayacağı yerde oynamıyor. hep garanti oynuyor. ama dediğim gibi korkudan , hata yapmaktan korkusundan top almaya bile gitmiyor.

tekniği , oyun aklı falan muazzam pasları var yoksa , arada bir güven gelince iyi de gidiyor

Biraz sabırlık olmak gerekiyor. Kalite futbolcu. Milli maç arasından sonra yükselişe geçeceğini umuyorum.

dün neden korktu ki? belli bir kalitesi olduğu belli ama göstermiyor
konya 75 dakika çıkmadı bile ilk 5 dakikayı saymazsan
garanti pas atacak adam zaten bulurduk extra işler yapmazsa bu sezon dumanız.

bu arkadaşta sanırım selçuk sendromuna girmiş.

selçukta 26 yaşında ligin çok üstünde bir topçu iken 27 yaşında bir anda anadolu topçusuna dönüşmüş,ondan sonra kendini toplayamamıştı.

hatırlarsanız selçuk bizde ki ilk 2 senesinde asla top kaybı yapmayan,xavi gibi pas veren,iniesta gibi dribling yapan,juninho gibi şut çeken,çevik bir oyuncu iken 27 yaşında bir anda çökmüş.top tutamayan,pas hataları yapan,top kaybı yapan, anadolu topçusundan hallice oyuncu olmuştu.

bence bu arkadaşta selçuk gibi yediğine içtiğine bakmadığı için bu halde.eskiye döneceğini sanmıyorum.

CL de nzonzi ile birlikte hayran duyacağımız birisi olacaktır. Şu anlık adaptasyon sürecinde kamp falan da yemedi bu adam. Öyle çok kötü diyecek kadar bir oyun sergilemedi. Topu gevelemeden adrese teslim pas atarak oyun hızımızı arttırdı. Pas hataları özgüvensizlik ve uyumu yakalamaması yüzünden. İleriki haftalarda çok daha iyi olacaktır. Ndiaye daha iyiymiş he anasını satayım daha iyi

Cok garantici oyunuyor. Top sürme kabiliyeti sifir. Pas istasyonu olarak iyi oyuncu. Belhanda ile oynarsa belki biraz daha yararli olabilir cunku ozaman Belhanda top surme eksikligini giderebilir.

Ayrıca bu forumdaki çoğu kişi futbolu bilmiyor eğer aynı oyunu sergileyip bi gol atsa yere göğe sığdırmazlardı ya da 90dk sonunda yensek kırmızı görmezse burda övgülerden geçilmezdi ortalık. Anlık tepkimelere göre mesaj yazıp duruyorlar üstelik bunların çoğu bir anda ortaya çıkıyor Yerli yerinde yazanlar için bir şey demiyorum sürekli burda olanlar kendileri ne yazdıklarını bilen kişiler, Ama yapmayın arkadaşlar ayıptır Ndiaye daha iyi demek ne demek geçen sezon küfürler ediliyordu forumda bu adama. Son haftalar kadroya dahi alınmadı Clde de gördük iki pas yapmaktan acizdi. Koşmuyordu artık ikinci senesinde,top ayağımızda kalmıyordu Ama bu sene fark ettiyseniz top bizim ayağımıza yapışmıştı ikinci yarı başları oynadığımız oyun istediğimiz oyundu Hoca da onun üstüne bastı onu geliştirip clye hazır bir şekilde çıkacağız Bu kadar gereksiz yersiz yangına gerek yok

Cok garantici oyunuyor. Top sürme kabiliyeti sifir. Pas istasyonu olarak iyi oyuncu. Belhanda ile oynarsa belki biraz daha yararli olabilir cunku ozaman Belhanda top surme eksikligini giderebilir.
bence pas istasyonu olarak da sıfır.adam top saklayamıyor ve kontrol yeteneği düşük.kupa maçında da kırmızı görebilirdi yine top kaybı yapıp ayağa basmıştı.

Umarım hayal kırıklığına uğratmaz. Şuana kadar performansı pek iç açıcı değil.

Geri
Üst Alt