Hocam fenerin ilk maçını kaale almıyorum 2. maçında yaptığı tek şey doldur boşalt yapıp vedatla rakip yarı alana yığılmaktı. Vedat bunu yapabildiği ve onu karşılayan adam chedjou olduğu için aldığı her topu indirdi. Başakşehir baskın olan taraftı gollük pozisyonlaRı atamadılar son dakikalar anlamsız pas kayıpları yapınca 2yi yediler. Fenerin oyunu şuan tamamen göz boyamalık. Medya fenerin elinde olduğu için ve fener taraftarı realistik düşünemediği için herkesin kafasına fenerbahçe iyi diye işlemiş durumda. 2-3 haftaya vedatı kitleyince geçen seneki hallerine geri dönerler. Bu seneki tek rakibimiz trabzonspor. Ben hocanın olduğu 1.5 sene içinde eğer iyi oynamak zorunda olduğumuz bir maçımız olunca o maça çok iyi hazırlandığmızı ve istenen futbolu oynadığımızı fark ettim. Onun dışında tam bir fatih terim takımı olamadık. Tabi geçen 1.5 senedeki kadro buna müsait değildi. Bu sene bekler forvet ve orta saha ile istenilen yapıya ulaşırız diye düşünüyorum. Çünkü kapalı oynayan takımlara karşı hiçkimse kolay kolay gol bulamıyor Pep in takımı bile zar zor pozisyon üretiyor böyle takımlara karşı. Geçen seneki burnley maçları mesela. Biz de net yakaldığımız poziyonları gole çeviren bir FORVETimiz olursa daha kısa sürede gol buluruz. Yoksa sürekli daha fazla efor sarf etmek zorunda kalıyoruz. Bence asıl etkenlerden biri de bu doğru düzgün bir forvetimiz olsa geçen sene CL deki 2 porto maçını da kazanırdık mesela. Ya da bu seneki denizli maçında elde ettiğmiz net pozisyonları ilk dakikalarda gole çevirip daha rahat maç izlerdik yada konya maçındaki diagnenin pozisyonu. Bazen bu gibi maçlarda kolay kolay fırsat gelmez gelince değerlendirecek forvet şart ve biz bu eksikliği fazlasıyla yaşıyoruz