#6 Jean Michaël Seri

Arkadaşlar bu adam hazır değil, leş. Ne pas şiddetini ayarlıyor ne oyunu hızlandırabiliyor. İstekli, hazır görüntüler verdiğinde yaptıklarını değerlendirelim. Savunmak ya da korumak adına demiyorum. Cidden rezil duruyor sahada. Kof, hımbıl ve güçsüz.

Hocam ben seriyi nice de izlediğim için bu kadar net yorum yapabiliyorum Barcelona kapısından döndü. Yeterli teknik kapasite oyun görüşü pas yeteneği bu ligin kat kat üstünde ama kamp yemediği daha alışamadığı bir gerçek. Ben zaten gol yedikten sonra rezalettik onu söyledim ama 11e 11 kalsaydık konya çok ileriye açılmıştı o sıra 2.yi de atardık. Maç içinde gol için çeşitli varyasyonlar denedik. Ama çok sıkı kapanmışlardı. Buna rağmen açıkları bazen yakaladık bazılarında değerlendiremedik. Bi tanesini de golle sonuçlandırdık. Set hücumu izlememiz için daha çok erken bu takım birlikte oynama pratiğini geliştirdikten sonra geçişleri çok daha iyi yapan bir takım haline gelecek. Seri bu işler için biçilmiş kaftan. Ayrıca seri topu geç çıkarmıyordu tekte oynuyordu sürekli tempo ayarlama işi bu adamda olacak sezon boyu ama özgüven eksikliği olsun uyum sağlayamaması olsun şuanlık üst verimde oynamıyor ama alıştığında fark yaratacak en önemli topçularımızdan olacaktır kendisi. O kadar kötü değildi o yaptığı pas hataları ve fiziksel formu biraz onu kötü gösteriyor o hataları mininmuma çekince fiziğini de normal bir seviyeye getirince bambaşka olacakır
Dediklerinin hiçbirinin olacağını sanmıyorum ama olmasını istiyorum. Fakat ben bu seneden aşırı umutsuzum. En ufak bir ışık yok takımda. Ve en büyük rakibimiz Fenerbahçe en zor deplasmanlardan birinden son dakika 3 puanıyla döndü. Biz ise her çıkacağımız deplasmana 0 puan gözüyle bakmaya devam ediyoruz. Bu orta saha düzelmeden de böyle devam edecek bu iş.

Dediklerinin hiçbirinin olacağını sanmıyorum ama olmasını istiyorum. Fakat ben bu seneden aşırı umutsuzum. En ufak bir ışık yok takımda. Ve en büyük rakibimiz Fenerbahçe en zor deplasmanlardan birinden son dakika 3 puanıyla döndü. Biz ise her çıkacağımız deplasmana 0 puan gözüyle bakmaya devam ediyoruz. Bu orta saha düzelmeden de böyle devam edecek bu iş.
Hocam fenerin ilk maçını kaale almıyorum 2. maçında yaptığı tek şey doldur boşalt yapıp vedatla rakip yarı alana yığılmaktı. Vedat bunu yapabildiği ve onu karşılayan adam chedjou olduğu için aldığı her topu indirdi. Başakşehir baskın olan taraftı gollük pozisyonlaRı atamadılar son dakikalar anlamsız pas kayıpları yapınca 2yi yediler. Fenerin oyunu şuan tamamen göz boyamalık. Medya fenerin elinde olduğu için ve fener taraftarı realistik düşünemediği için herkesin kafasına fenerbahçe iyi diye işlemiş durumda. 2-3 haftaya vedatı kitleyince geçen seneki hallerine geri dönerler. Bu seneki tek rakibimiz trabzonspor. Ben hocanın olduğu 1.5 sene içinde eğer iyi oynamak zorunda olduğumuz bir maçımız olunca o maça çok iyi hazırlandığmızı ve istenen futbolu oynadığımızı fark ettim. Onun dışında tam bir fatih terim takımı olamadık. Tabi geçen 1.5 senedeki kadro buna müsait değildi. Bu sene bekler forvet ve orta saha ile istenilen yapıya ulaşırız diye düşünüyorum. Çünkü kapalı oynayan takımlara karşı hiçkimse kolay kolay gol bulamıyor Pep in takımı bile zar zor pozisyon üretiyor böyle takımlara karşı. Geçen seneki burnley maçları mesela. Biz de net yakaldığımız poziyonları gole çeviren bir FORVETimiz olursa daha kısa sürede gol buluruz. Yoksa sürekli daha fazla efor sarf etmek zorunda kalıyoruz. Bence asıl etkenlerden biri de bu doğru düzgün bir forvetimiz olsa geçen sene CL deki 2 porto maçını da kazanırdık mesela. Ya da bu seneki denizli maçında elde ettiğmiz net pozisyonları ilk dakikalarda gole çevirip daha rahat maç izlerdik yada konya maçındaki diagnenin pozisyonu. Bazen bu gibi maçlarda kolay kolay fırsat gelmez gelince değerlendirecek forvet şart ve biz bu eksikliği fazlasıyla yaşıyoruz

Hocam fenerin ilk maçını kaale almıyorum 2. maçında yaptığı tek şey doldur boşalt yapıp vedatla rakip yarı alana yığılmaktı. Vedat bunu yapabildiği ve onu karşılayan adam chedjou olduğu için aldığı her topu indirdi. Başakşehir baskın olan taraftı gollük pozisyonlaRı atamadılar son dakikalar anlamsız pas kayıpları yapınca 2yi yediler. Fenerin oyunu şuan tamamen göz boyamalık. Medya fenerin elinde olduğu için ve fener taraftarı realistik düşünemediği için herkesin kafasına fenerbahçe iyi diye işlemiş durumda. 2-3 haftaya vedatı kitleyince geçen seneki hallerine geri dönerler. Bu seneki tek rakibimiz trabzonspor. Ben hocanın olduğu 1.5 sene içinde eğer iyi oynamak zorunda olduğumuz bir maçımız olunca o maça çok iyi hazırlandığmızı ve istenen futbolu oynadığımızı fark ettim. Onun dışında tam bir fatih terim takımı olamadık. Tabi geçen 1.5 senedeki kadro buna müsait değildi. Bu sene bekler forvet ve orta saha ile istenilen yapıya ulaşırız diye düşünüyorum. Çünkü kapalı oynayan takımlara karşı hiçkimse kolay kolay gol bulamıyor Pep in takımı bile zar zor pozisyon üretiyor böyle takımlara karşı. Geçen seneki burnley maçları mesela. Biz de net yakaldığımız poziyonları gole çeviren bir FORVETimiz olursa daha kısa sürede gol buluruz. Yoksa sürekli daha fazla efor sarf etmek zorunda kalıyoruz. Bence asıl etkenlerden biri de bu doğru düzgün bir forvetimiz olsa geçen sene CL deki 2 porto maçını da kazanırdık mesela. Ya da bu seneki denizli maçında elde ettiğmiz net pozisyonları ilk dakikalarda gole çevirip daha rahat maç izlerdik yada konya maçındaki diagnenin pozisyonu. Bazen bu gibi maçlarda kolay kolay fırsat gelmez gelince değerlendirecek forvet şart ve biz bu eksikliği fazlasıyla yaşıyoruz
Biz mesela dünkü maçta geri gelip alamazdık maçı. Oyuncuların deplasmandaki berbat performanslarının yanında aşırı bir yavaşlıki hantallık ve isteksizlik de var.

Biz mesela dünkü maçta geri gelip alamazdık maçı. Oyuncuların deplasmandaki berbat performanslarının yanında aşırı bir yavaşlıki hantallık ve isteksizlik de var.
Sezon başları bir şey diyemem ama işlerine gelince 2-0dan 3-2 kazanmayı biliyorlar. Ben fatih hocanın bu 1.5 sene içinde iyice sakinleştiğini görüyorum bu da oyuncuları rehavete sokmuş durumda bazen coşuyor saha kenarında o zaman takım isteği arzusu şehveti yerine geliyor. Bir de direkt ceza veriyorlar. Yoksa hocanın olduğu yerde böyle adamlara yer yok ta mecburiyet...

Sezon başları bir şey diyemem ama işlerine gelince 2-0dan 3-2 kazanmayı biliyorlar. Ben fatih hocanın bu 1.5 sene içinde iyice sakinleştiğini görüyorum bu da oyuncuları rehavete sokmuş durumda bazen coşuyor saha kenarında o zaman takım isteği arzusu şehveti yerine geliyor. Bir de direkt ceza veriyorlar. Yoksa hocanın olduğu yerde böyle adamlara yer yok ta mecburiyet...
Artık Fatih Hoca mı kendine gelecek takım mı bilemiyorum ama artık ben 2011-2012 sezonunu tekrardan yaşamak istiyorum.

Seriyi en çok isteyen belki bendim şubattan beri fulham düşerse çökelim diyorum.. Kalitesinden hala şüphem yok ama bu gördüğüm seri aynı seri değil sanki.. Tamam fulhamda da fiziksel olarak çok iyi değildi ama bizdeki hali çok başka herifin mecali yok resmen yürümeye.. Fiziksel durum bu olunca yeteneklerini sergilemesi imkansız zaten..alışma süreci falan diyordum ama pek gelişme göremedim durumunda gerçi konyadan nispeten iyiydi nzonzi ile.. Umarım toparlar en kısa sürede ligin en iyi orta sahasına yakışmayan bir performans

Seriyi en çok isteyen belki bendim şubattan beri fulham düşerse çökelim diyorum.. Kalitesinden hala şüphem yok ama bu gördüğüm seri aynı seri değil sanki.. Tamam fulhamda da fiziksel olarak çok iyi değildi ama bizdeki hali çok başka herifin mecali yok resmen yürümeye.. Fiziksel durum bu olunca yeteneklerini sergilemesi imkansız zaten..alışma süreci falan diyordum ama pek gelişme göremedim durumunda gerçi konyadan nispeten iyiydi nzonzi ile.. Umarım toparlar en kısa sürede ligin en iyi orta sahasına yakışmayan bir performans
Özgüvensizlik var bu çok belli.

Cok garantici oyunuyor. Top sürme kabiliyeti sifir. Pas istasyonu olarak iyi oyuncu. Belhanda ile oynarsa belki biraz daha yararli olabilir cunku ozaman Belhanda top surme eksikligini giderebilir.

Kabiliyeti sıfır değil , bir ara çok güzel daldı içeri , ürkek sadece.

Bu adamin hic bir ozelligi inanilmaz degil
Ama kotu de degil.
Bu tarz adamlar iyi takimda iyi oyuncu
kotu takimda kotu oyuncu olur.
Nice te nasil parladiysa balon fulhamda patladi.
Bizde de surunuyor cunku bizde de ne istek ne hirs var
Takim olamadik henuz

Futbolcuların çoğunda hala yükleme izleri var bu bariz belli. Babel-seri-jimmy bu üçü hazırlık maçlarında nasıl oynuyordu ne paslar atıyorlardı lig başladı ne olduysa herifler bildiğin leş mode açtılar benim aklım bunu almıyor yahu oyuncularda direkt bir özgüven kaybı var ilk bunu çözmemiz lazım

başıma bir şey gelmeyecekse kırmızıya kadar beğendiğimi belirtmeliyim. kırmızı kart ise nerden baksan amatörce nerden baksan ahmakça idi

Aslında kırmızı görmesi kötü olmadı, bu haliyle saçma sapan oynamaya devam edeceğine kırmızı görüp 2 hafta kadro dışında kalsın bir aklı başına gelsin. Bu lige bu takıma gelmeyi kabul ettiysen var gücünle çalışacaksın Seri beğenmiyorsan gidip 2. Liginde mücadele etseydin Fulham'la

Galatasaray gibi bir takımda oynuyorsun, hayatında belki bir daha bulamayacağın bir taraftar topluluğu var, şampiyonlar liginde mücadele edeceksin bunların değerini anlaması gerekiyor Seri'nin

soğuk havalarda sıkıntısı var diye haberler çıkmıştı değil mi?

yazı böyleyse kışı ne olacak acaba

neyse yine beklemekte fayda var,çoğu oyuncumuz kamp görmedi yine

Surekli saga sola oynamasina ragmen daha dikine oynayan Nzonzi ve Feghouli'den daha fazla pas hatasi yapmis.

EC9qEDOXUAIk6_y

Geri
Üst Alt