#6 Jean Michaël Seri

Bu adami bugun begenmeyenler dunyada sadece Ronaldinho'yu izlemistir. Ayni tipler Sinoyu da begenmezdi. Maalesef bizim burada ilk bakilan ozellik 2 3 adama calim atilmasi

Ilk geldigi gunden bu yana yaziyorum,bu adamin pas kalitesi ust duzey

Takima alistikca oyunculari tanidikca performansi artiyor,daha da iyi olacak biraz sabredin

Hayatımda bu kadar uyuşuk siyahi görmedim bu adam siyah bile olmayabilir. Sadece ilk dokunuşu yapıp yanına pas atıyor o kadar, onu da birkaç kere yapamadı bugün. Takımın sırtında yük resmen şu an 2.yarı Andone girip çift forvet yapsak çok daha mantıklı olur.
Es Selamun Aleykum Mubarek

Bugün o ürkekliği üstünden atmıştı sorumluluk taşıyan dikine bi futbol sergiledi.böyle devam eder inşallah

Fener maçında en kötü yedeklerde bulunsa idi lemina çıkar ömer girmezdi seri girerdi ve maçı alırdık.Ömer girince bütün orta saha çöktü çünkü.Alınmama sebebi ise donku yedeklerde tutmak.İzlerken ıslandım o kadar büyük 1 pas yeteneği var.

Fizik olarak güçlenmiş iyice. Kendini daha çok veriyor maçlara. Nzonzi ile orta sahada direk ilk 11 e yazılır bundan sonra.

Fizik olarak bir tık daha iyi olsa genç iniesta seviyesinde olur ve şuan barçayla maça hazırlanıyor olurdu

Aslanlar gibi oynadı. Tam bir maestroydu dün gece. Böyle devam eder inşallah.

Takimin pas hizini baya bi artirdi gecen mactaki gibi ortasahada topu okadar eveleyip gevelemedik bi ozelikle sut vurdugu pozisyonda kendi pozisyonunu cok iyi hazirladi

Evet o konuda çok iyi top ona geldiğinde insan bir keyif alıyor ama çok kısa süreli takım olarak çok kötüyüz işleyen bir düzen olsa seri gerçekten izlemesi büyük keyif veren bir adam

Geri
Üst Alt