Gorkem Turkyilmaz
Kırmızı Üye
- 17 Eylül 2018
- 1.581
- 1.428
- 1.148
Su an oynadigi yerde acik ara Fernando cok daha iyiydi. Gerisi bilim kurgu
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
çok doğru 1 tespit.Bir de basit ve hızlı oynamanın değeri bu ülkede bilinmiyor, topu alıp eveleyip geveleyip pas atmakla top gelmeden pası nereye atacağına karar vermek farklı kefelerde değerlendirilmiyor, neymiş yana veya geriye oynamış. Arkadaş maçları nasıl izliyorsunuz siz? İleride kaç tane adam hareketliydi, kaç kişi defans arkasına koşu denedi de Seri atmadı, adam zaten regista oynayayım diye sahaya çıktı ama Selçuk'un açıklarını da kapatmaya çalışmaktan sürekli yerini kaybetti.
Bu yapıda başarılı olabilmesi için oyunu rakip alana yığmamız şart, dün pas yüzdemiz yüksekti ancak rakip yarı alanda set hücumu yapamadık, neden? Çünkü santrafor yok çünkü stoperler takımı öne itemedi, bekler çizgiye inemedi. Takım daha hazır değil, fiziksel yüklemelerin karşılığı da Ekim gibi alınmaya başlar, oyuncular Mayıs ayında bıraktığınız yerde değil biraz sabırlı olun.
Pres vs yapmadı demeni anlarım da hiç pas almadı arkada saklandı nasıl diyorsun yav? Aksine sürekli boş alana çıktı pas almak için. Oyun zekası net bir şekilde ortaya çıktı adamın. Arkasında yırtıcı 6 numarayla çok çok daha verimli olacak. Belki de olmaz hiçbir şeyin garantisi yok ama durum bu yani..Beğenenleri hayretle okuyorum. Vasatın üstü bile değil. Mustafa Sarp ayarında oynadı. Hiç pas istemedi, rakibin arkasına saklandı durdu. Sorumluluk almaktan kaçtı. Hadi top bizdeyken vasattı, top rakipteyken ne yaptı, sıfır. Pres yok, alan daraltma yok, kademeye girme yok. N'diaye ilk maçlarında yaldır yaldır yardırıyordu. Bunda hiç ışık görmedim ben ne yazık ki. Ön libero oynadığı için, maç eksiği olduğu için, takıma alışamadığı için gibi sorunlardan dolayı olduğunu düşünmek istiyorum.
Yoksa bu kadar durağan ve vasat bir oyun oynayacaksa yandı gülüm keten helva.
Bir de basit ve hızlı oynamanın değeri bu ülkede bilinmiyor, topu alıp eveleyip geveleyip pas atmakla top gelmeden pası nereye atacağına karar vermek farklı kefelerde değerlendirilmiyor, neymiş yana veya geriye oynamış. Arkadaş maçları nasıl izliyorsunuz siz? İleride kaç tane adam hareketliydi, kaç kişi defans arkasına koşu denedi de Seri atmadı, adam zaten regista oynayayım diye sahaya çıktı ama Selçuk'un açıklarını da kapatmaya çalışmaktan sürekli yerini kaybetti.
Bu yapıda başarılı olabilmesi için oyunu rakip alana yığmamız şart, dün pas yüzdemiz yüksekti ancak rakip yarı alanda set hücumu yapamadık, neden? Çünkü santrafor yok çünkü stoperler takımı öne itemedi, bekler çizgiye inemedi. Takım daha hazır değil, fiziksel yüklemelerin karşılığı da Ekim gibi alınmaya başlar, oyuncular Mayıs ayında bıraktığınız yerde değil biraz sabırlı olun.
Bizde futbolu izleyen çok da, futbolu görebilen azınlık maalesef.Bir de basit ve hızlı oynamanın değeri bu ülkede bilinmiyor, topu alıp eveleyip geveleyip pas atmakla top gelmeden pası nereye atacağına karar vermek farklı kefelerde değerlendirilmiyor, neymiş yana veya geriye oynamış. Arkadaş maçları nasıl izliyorsunuz siz? İleride kaç tane adam hareketliydi, kaç kişi defans arkasına koşu denedi de Seri atmadı, adam zaten regista oynayayım diye sahaya çıktı ama Selçuk'un açıklarını da kapatmaya çalışmaktan sürekli yerini kaybetti.
Bakın 6 numara oynamak bambaşka birşeydir..Bu bölgeye alışkın değilseniz risksiz oynamanız çok normal... Dikkatli gözler serinin kalitesini topun ayağından çıkarma süresinden bile anlayabilir bir selçuka donka bakın bir de seriye farkı görürsünüz direk..... Bizim foruma kalsa Busquets 5 kuruş edecek adam değil.. Xavi bu yönünü görmüş olacak ki seri için övgü dolu ifadeler kullanmıştı ..Jimmy Durmaz-feghouli ve seri bu 3 adamın top ayağına gelmeden atacakları yer zaten belli dikkatli izleyin..
Serinin bu maç için eleştirilecek yanı fiziksel yetersizliği ve yumuşaklığıdır... Zaten hiçbir zaman sert bir oyuncu da olmadı ama mücadele gücünün biraz daha yüksek olmasını beklerdim en azından standart bir 8 numara kadar..
Bu adamdan verim almak için bir tık önde daha serbets oynaması gerekir 6 numarada yapacağı pas hatasının direk kalemizde tehlike olacağını anladığı için bu maç dümdüz oynadı..
Sen busguetsi iyi seyretmemişsin.
Seri oynadığı maçlarda hiç fark yaratamadı.
Busguetsle bir tutman talihsiz olmuş.Birde buradan doğru eliştiri yapan adamlara örnek vermişsin.
Busguets futbol zekası üst düzey,ne zaman nerede duracağını bilen ,sırtı dönük topuda saklayıp öne doğru gerekitiinde hem top atan hem kendisi giden üst düzey bir futbolcudur.Biz seriden bunların yarısını görmedik.
seri kesinlikle ön libero yani defansa en yakın isim olmamalı.Bu çok açık ve net.
Olm git hentbola yönel ya kuzenim olmasan şimdiye pataklamıştım yüz yüze de gidip ligin en iyi orta sahası Ozan Tufan falan diyorsun.keske biraz ayaklarina hakim olsa
Seviyorum ama kimi
En tatlı birisini
Rengim söyleyeyim sana
İlk harflere baksana!