#6 Jean Michaël Seri

1 ay daha bekleyin yahu adamı tanıyanlar bir wanyama olmadığını biliyorlar zaten defansif anlamda.Fakat şuanda hücum anlamındada bir şey vermiyor mesela.Çünkü geride oynuyor.Ha 1 ay sonra 8 noya geçer arkasındada bakayoka tarzı bir elemanla bu şekilde oynamaya devam ederse o zaman eleştiriler haklıdır.

sert oynamiyor,temasi sevmiyor,6 numara da oynayamiyor,pas arasi yapmiyor,top kapma sifir,dikine pas az,top surup alan katetme yok.

neymis iki 8 numaranin ikincisiymis

gecin arkadaslar bunlari bize uygun degil bu adam hatta premier lig ekibi niye almis ki bu adami onu bile cozemedim

iPhone cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi

1 ay daha bekleyin yahu adamı tanıyanlar bir wanyama olmadığını biliyorlar zaten defansif anlamda.Fakat şuanda hücum anlamındada bir şey vermiyor mesela.Çünkü geride oynuyor.Ha 1 ay sonra 8 noya geçer arkasındada bakayoka tarzı bir elemanla bu şekilde oynamaya devam ederse o zaman eleştiriler haklıdır.

Konu yeri de değil bence, bu maçta 6 da oynadı 8 de.
Oyun tarzı zayıf. Oyuna etki edemiyor. Maç içinde pasif. Sorumluluk almıyor. Al gülüm ver gülüm.

Cok iyi oyuncu. Takim oyunu oturdugu zaman kilit oyunculardan olur takim oyunu anlaminda.

ortada isleyen takim yok ki elestireyim bir kac gün önce gelmis adami. Sampionluk hedefi olan takim icin tabiki cok degil ama biraz sabretmesini ögrenelim taraftar olarak.

Takimin iskeleti degisti sayilir

Konu yeri de değil bence, bu maçta 6 da oynadı 8 de.
Oyun tarzı zayıf. Oyuna etki edemiyor. Maç içinde pasif. Sorumluluk almıyor. Al gülüm ver gülüm.

Arkadaşım bu maçta Feghouliyi izledinmi.İlk yarıdaki oyunu nasıldı çöp değilmi.Neden çünkü sezon başı herkes salmış oluyor.Bende süper oynuyor demiyorum fakat 2 maçta bilet kesilmez 1 futbolcuya.4-5 maç sonra beklenir duruma bakılır eğer gelişme göstermemişse eleştirilir.Şimdi adım gibi biliyorum bu adam gerçek perfomansına ulaşsın İniesta ilan edilecek burada.Yani eleştirininde övülmeninde derecesi yok burada bazılarında.

6da da iyi değil 8de de 18de de. Herşeyiyle vasat bir oyuncu malesef bizim aradığımız adam değil. Yanına 2 canavar gibi adam koyarsan anca pas alışverişine belki katkısı olur.

Mesele Seri değil abi.

Bu adam bugün Fiorentina forması giymiş olsa ağızımız açık izlemiştik. Mesele bizim oyun planımızın olmaması.

Hele yanında sahada gezinen Donk yok mu? Tam facia. Ben kimseyle Seri’nin kalitesini tartışmam. Canlı stadda izlemiş biri olarak bunu yapmam. Sıkıntı kendisinde değil, bizim temposuz, ağır, vasat, ileriyle oynamaya korkan rezil topçularımızda.

Ben hiçbir özelliğini göremedim ön plana çıkan, Elano mevzusuna dönmez inşallah boku yeriz. Zaten hiçbir futbolcu mevkisinin adamı değil bizde Belhanda sahte 10, Babel 2.forvet, Feg kanat ama koşamıyor, Mariano sözde bek ama hücumda etkili defans yok çok enteresan bir takımız.

bu herifin yeteneği futbolculuğu falan tartışılmaz.Ha bizde tutmaz basarısız olur orası ayrı

İlk maçında topu ayağına veriyorduk sürekli,şimdi onu da yapmaz olduk

Nasıl oynayacak yeni sezonda merakla bekliyorum

dos oynarsa çok söverler burada.

Adam dos falan da değil. bunu görmemek için kör olmak lazım

umarım en kısa sürede orijin, agresif, kemik 1 dos alır bu açığı kapatırız.

Seri bu yüzden eleştirilirse üzülürüm.

çok iyi bir adam aldık fakat çok yanlış işler yaptırıyoruz

Fatih Terim egosu yuzunden harcanan bir futbolcu. Adam bagiriyor ben 6 degilim diye. Inadina oynatiyor, inadina.

Adam basit oynadigi icin bizim cahiller adami cop ilan etmis. Futbol IQsi dusuk futbol taraftarlarina sahip olmamiz beni uzdu.

Basit oynamaktan kasıt ne acaba? Doğru anladıysam rakibi rahatsız etmeyen, top kapamayan, alan daraltmayan adama basit oynuyor deniyor..?
Bu durumda N'golo Kante basit oynamadığı için kötülememiz gereken biri. Üstelik dribbling falan da yapıyor.

Hızlı düşünmesi, çabuk oynaması, pas kalitesi ve topun değerini bilmesi güzel. Fakat 8 numara için top sürme yeteneği vasat gibi.

bu da mı cop cıktı
vay arkadas neyi tutsak elimizde kalıyor
neyse kiralık en azından

Geri
Üst Alt