#6 Jean Michaël Seri

Takim otursun bakalim o zaman görürüz yorumlari. Seri cok iyi bir takim oyuncusu.
Ortada isleyen, oturmus bir takim yok henüz farkina vardiysaniz.

XAVI ne demis... "BIZIM TAKIMIN KURGUSUNA KOY HIC SIRITMAZ !"

Takim otursun bakalim o zaman görürüz yorumlari. Seri cok iyi bir takim oyuncusu.
Ortada isleyen, oturmus bir takim yok henüz farkina vardiysaniz.

XAVI ne demis... "BIZIM TAKIMIN KURGUSUNA KOY HIC SIRITMAZ !"

Sorun da burda zaten. Biz hiç bir zaman o kurguda oynamayacağız.

Kaldı ki o kurguda Xavi, İniesta ve Busquets deli gibi koşup boş alan bırakmıyordu rakibe. 10sn'de topu geri alıyorlardı. Fabregas gibi klas adam bunu yapamadığı için gönderildi o kadrodan.

Bu arkadaş önünden geçen topa hamle yapmaya üşeniyor. Sorun burda zaten.

Bizim takıma uygun orta saha oyuncusu özelliği yok.

Defansta;
_ Pres
_ Alan daraltma
_ Beklerin kademesine girme
_ İkili mücadelere girme ve kazanma
_ Pas arası
Hücumda;
_Top sürme
_ Çalım
_ Uzaktan şut
_ Arapası denemeleri (nadiren deniyor)

Bunları henüz göremedik.

Seri harika oyuncu haberiniz olsun . Geçen sene Onyerkuru'ya ve Feghouli'ye forumun yuzde 95'i sallarken onlar icin de diyordum . Bizde 8 ay berbat oynasa da kendisi harika oyuncudur ligimizin seviyesinin çok üstündedir .

Fatih Terim egosu yuzunden harcanan bir futbolcu. Adam bagiriyor ben 6 degilim diye. Inadina oynatiyor, inadina.

Adam basit oynadigi icin bizim cahiller adami cop ilan etmis. Futbol IQsi dusuk futbol taraftarlarina sahip olmamiz beni uzdu.
Basit oynasın eyvallah da bu hiç bi türlü oynamıyo ki. Ne top kapıyor, ne hızı var, ne driplingi var, ne gücü var. Üstüne de pas hatası yapıyor. Ee bu nasıl orta saha oyuncusu.

Sallarken de, överken de dikkatli olmak lazim. Futbolculuk konusunda Seri´de kusku duydugum tek olay yasidir, cünkü belkide Nice´de prime dönemini coktan gecirmistir. Su an 33 yasinda da da olabilir... Ama fizik olarak hala seri duruyor tabi.

Akmasa da, bu cocuk kesin olarak damlar, ben her türlü faydali olacagini düsünüyorum. Seri´nin 6 oynadigi bir takimda, orta saha ve beklerin bukadar statik olmamasi lazim. Oyunun pas trafigini geriden ufak boylu ve hareketli oyuncuya vermek, bizim hücum hizimizi artirabikecek bir faktördür. Fatih Hoca´da bunu hesap ediyor heralde. Ancak Belhanda disinda hareketlenen bir oyuncu yok merkez ve beklerde, bu Seri gibi bol pas yapmak isteyen adam icin ic acisi bir durum degil. Beklerimizin temposu bu sezon itibari ile asiri düsük (Umarim yüklemelerin payi vardir), birde üstüne Donk ve Selcuk´un da agirligi geliyor, bu sekilde ne hücumda ne savunmada istedigimizi alamayiz zaten. Ama Seri´nin önünde oynayan oyuncu, ayni Belhanda gibi kosup, teknik kapasitesi yüksek bir oyuncu olmasi lazim.

Her oyuncudan maci koparmasini, yada direk sonuca etki edecek birseyler yapmasini beklememek lazim. Seri daha ilk maclarinda olumlu anlamda, takim icinde pas trafigini yükselttigini, ve daha etkili hale getirdigini gösterdi. Orta sahada dahi seri isin icine girince, birden hizli paslasabiliyoruz, sezon ilerleyince, ve takim olarak insallah daha iyi oynadigimizda bunlar sezon genelinde bizi rakipler acisindan, cok daha zor savunulur hale getirilecek.

Hoca bozuntusu resmen taraftarın önüne atıyor adamı. 8 numara bu adam.

SM-J710FQ cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi

Kusura bakma da bu ne biçim üslup? Eleştiri yapmanın da bir adabı vardır her şeyden önce. İkincisi Fatih Terim'in herhangi gibi bir oyuncusunu taraftarın önüne atma gibi bir gayesi yok. Adı üstünde hazırlık maçı bu. Seri'nin savunmanın önünde performansını değerlendiriyor. Sezon genelinde Seri'ye o bölgede de ihtiyacımız olabilir.

Çok iyi yorumlar var :ubulut:

Bu yıl buraya en az 3 konu açar adminler.

Ekmek var burada bakalım troller ne zaman teşrif edecekler konuya?

Seri için yorum yapmıyorum çünkü az önce okuduklarımdan sonra düşünme yetimi kaybettim talihsiz bir şey yazmak istemem.

Seriyi ilk maçından sonra, bu adam 18 milyonluk oyuncu değil, bizede hiç uymaz dediğimde sen nasıl anladın hemen, uzmanmısın diyen arkadaş burda mı? Bakıyorum şimdi forumun çoğunluğu benle aynı fikirde.
Bakın kötü oyuncu değil, sistem oyuncusu belki avcının takımında olsa yıldız bile olur ama bizim gibi kaos takımında olmazzz.

Fernandonun yerini hayatta dolduramaz da ndayenin yerini bile dolduramadı. Ndaye bazen dribling yapıyordu, şok pres yapıyordu bunda onlarda yok. Al gülüm ver gülüm. Bari fizik olarak düzelseydi.

F5121 cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi

olum var ya size selçuk gibileri müstehak hazırlık maçlarında topçu gömmek nedir vallahi ayıp CL de büyük takımlara karşı oynadığımızda ağzınız açık izlerken buraya pardon yazarsınız artık

Bazıları hiç ders almıyor hiç. Sezon başında Feghouli için benzer şeyler söylenirken az kavga etmedik buralarda , sövenler ilk yalayanlar oluyor sonra. Hayatında oturup 3 maç Seri izlememiş tipler bir hazırlık maçıyla adamı gömüyor. Sizin neyinize Seri gibi adam , yaptığı pres iki pasla taca çıkan Ndiaye malını övmelere de başlamışsınız zaten. Açıkçası evvelden Galatasaray taraftarının genel itibariyle futboldan anladığını düşünürdüm fakat bu forum bir örnek ise tamamen hissi yorumlar yapan bir güruh mevcut. Geçen sezon maç başlıklarına girmiyordum sinirlenmeyeyim diye , bu sene durum daha facia görünen o ki.

Bu adam düzen topçusu bizde başarılı olması imkansız bizde düzen müzen yok kaos futbolu hakim yıllardır oynadığı mevki ne olursa olsun Ndiayeyi bile aratacak savunma anlamında ise tam bir felaket felaket

Takim oturduktan sonra gormek lazim. Agir elestiriler yapmak icin cok erken.

Lig başlayıp gerçek mevkisin de oynayınca konuşalım bence şimdilik seri içinde takıma alışma süreci yaşanıyor.Belli ki baskın bir karakter değil alışma süreci bu yüzden kolay ve çabuk olamayabilir.

Bu adam 6 numara degil, bas bas bagiriyor 8 numara olduguna.

Bu adami oynatiyorsan, 6 numara icin rakipe bozacak isiracak, sinirlendirecek adam lazim.

Melo
Cuellar
Esiti gibi

bi koydularmi topu calip, one pas atabilmeli. Donk cok yavas.

Cok iyi oyuncu. Takim oyunu oturdugu zaman kilit oyunculardan olur takim oyunu anlaminda.

ortada isleyen takim yok ki elestireyim bir kac gün önce gelmis adami. Sampionluk hedefi olan takim icin tabiki cok degil ama biraz sabretmesini ögrenelim taraftar olarak.

Takimin iskeleti degisti sayilir
Abicim sen son 3 4 senede bizde takım oyınu gördn mü hiç. Onu beklersek çok bekleriz. Hem Senin dediğin o oturmuş takım oyununda selçuk bile sırıtmaz. Orta sahamızı toparlasın, seviye kalite katsın diye alnadık mı biz bu adamı. Şimdi de hazır oturmuş orta sahada başarılı olu diyorsak bir çelişki yok mu.

Abicim sen son 3 4 senede bizde takım oyınu gördn mü hiç. Onu beklersek çok bekleriz. Hem Senin dediğin o oturmuş takım oyununda selçuk bile sırıtmaz. Orta sahamızı toparlasın, seviye kalite katsın diye alnadık mı biz bu adamı. Şimdi de hazır oturmuş orta sahada başarılı olu diyorsak bir çelişki yok mu.
Oturmuş takım değil, iyi bir 6 numara gelsin, Seri 8 oynasın ve oyunu rakip yarı alana yığabilelim,farkını gösterecektir.

Selçuk sırıtır ayrıca, topu alıp 10 saniyede oynayan adam her yapıda sırıtır.

Serkan Reçber ismi gündemdeyken 6 no oynamalı diyordu

Ezbere konuştuğu belli oldu

Geri
Üst Alt