- 18 Temmuz 2009
- 80.829
- 225.662
- 5.093
Beklerimiz iyi olsa belki oynardı, Seri öyle oynayacaksa top sürekli bizde olmalı.Serkan Reçber ismi gündemdeyken 6 no oynamalı diyordu
Ezbere konuştuğu belli oldu
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Beklerimiz iyi olsa belki oynardı, Seri öyle oynayacaksa top sürekli bizde olmalı.Serkan Reçber ismi gündemdeyken 6 no oynamalı diyordu
Ezbere konuştuğu belli oldu
Fred Shakhtar dönemi bayağı ofansif bir herifti, fazla ofansif bir orta saha olacak öyle, bana pek makul gelmiyor.Seri'nin yanına Schneiderlin çok iyi olurdu. Birbirini tamamlayan oyuncular.
Acaba Fred nasıl olurdu fazla izlemedim kendisini
Beklerimiz iyi olsa belki oynardı, Seri öyle oynayacaksa top sürekli bizde olmalı.
Valla keramettin inşallah sen hakkı çıkarsın, benim pek ümidim yok. Haa şu da var, takım oyununda sistemde de büyük sorunlar var. Hiç alan daraltamıyoruz savunmada pozisyon alamıyoruz ve rakip basıp geçiyor bizim oyuncuları.Oturmuş takım değil, iyi bir 6 numara gelsin, Seri 8 oynasın ve oyunu rakip yarı alana yığabilelim,farkını gösterecektir.
Selçuk sırıtır ayrıca, topu alıp 10 saniyede oynayan adam her yapıda sırıtır.
Schneiderlin gelse keşke tam aradığımız topçu. Ne yaptıgını bilen bir Avrupalı istiyorum. Fred Bakayoko felan hikaye.Fred Shakhtar dönemi bayağı ofansif bir herifti, fazla ofansif bir orta saha olacak öyle, bana pek makul gelmiyor.
Ne yaptığını bilen bir oyun oynasak Morgan iyi olurdu da, bu takım tempolu oyuncu diye bağırıyor biraz.Schneiderlin gelse keşke tam aradığımız topçu. Ne yaptıgını bilen bir Avrupalı istiyorum. Fred Bakayoko felan hikaye.
Bilekleri temiz oyuncu alınmasından yanayım bende.Ne yaptığını bilen bir oyun oynasak Morgan iyi olurdu da, bu takım tempolu oyuncu diye bağırıyor biraz.
Melo, Vidal muadili bir adam bulmak lazım bence stil olarak.
Bazıları hiç ders almıyor hiç. Sezon başında Feghouli için benzer şeyler söylenirken az kavga etmedik buralarda , sövenler ilk yalayanlar oluyor sonra. Hayatında oturup 3 maç Seri izlememiş tipler bir hazırlık maçıyla adamı gömüyor. Sizin neyinize Seri gibi adam , yaptığı pres iki pasla taca çıkan Ndiaye malını övmelere de başlamışsınız zaten. Açıkçası evvelden Galatasaray taraftarının genel itibariyle futboldan anladığını düşünürdüm fakat bu forum bir örnek ise tamamen hissi yorumlar yapan bir güruh mevcut. Geçen sezon maç başlıklarına girmiyordum sinirlenmeyeyim diye , bu sene durum daha facia görünen o ki.