#6 Jean Michaël Seri

Adamı mundar etmeye devam ediyoruz da, hocanın sisteminde yeri yok gibi duruyor bu enerjiyle. Abdullah Avcı’nın sisteminde kral olur mesela.

Transferlerde bir planlama olduğunu düşünmüyorum, kariyerli kimi alabiliyorsak almışız.

Eleştirenlere bekliyelim biraz daha zaman verelim diyoruz fakat adam 1 gr bile üstüne koymuyor şuanda.Sorumluluk almıyor hiç.

Adam zaten defansın önünde oynuyor günlerdir. Yan pas yapıyor, yaratıcılık göstermiyor diye eleştiriyorsunuz da dikine oynayacağı adamlar önünde çivi çakmış gibi markaj altında ayaklarına top gelsin diye bekliyor. Bu takım ileride bu kadar hareketsiz oynamamalı. Yıllardır top bizdeyken takımın hareketsizliği yüzünden bir türlü o baskın oyunu oynayamıyoruz. Seri önde oynayacak ki ileriye topsuz oyunda hareket katsın, gezsin top istesin ayağına. Sabredin, beklerin değişeceğini sanmıyorum ama Nzonzi ve hareketli bir forvet ile Seri dahil takımın oyununda ciddi bir değişim olacaktır. Seri defansın önünde bile sürekli markajdan kaçarak, sahadaki boşlukları kullanarak top istiyor. Selçuk ile Belhanda şu adam kadar hareketli olsa zaten bu adamı övmeye doyamayazdık.

Adam zaten defansın önünde oynuyor günlerdir. Yan pas yapıyor, yaratıcılık göstermiyor diye eleştiriyorsunuz da dikine oynayacağı adamlar önünde çivi çakmış gibi markaj altında ayaklarına top gelsin diye bekliyor. Bu takım ileride bu kadar hareketsiz oynamamalı. Yıllardır top bizdeyken takımın hareketsizliği yüzünden bir türlü o baskın oyunu oynayamıyoruz. Seri önde oynayacak ki ileriye topsuz oyunda hareket katsın, gezsin top istesin ayağına. Sabredin, beklerin değişeceğini sanmıyorum ama Nzonzi ve hareketli bir forvet ile Seri dahil takımın oyununda ciddi bir değişim olacaktır. Seri defansın önünde bile sürekli markajdan kaçarak, sahadaki boşlukları kullanarak top istiyor. Selçuk ile Belhanda şu adam kadar hareketli olsa zaten bu adamı övmeye doyamayazdık.
Basit oynamak bazen sana maç kazandırır. İkinci yarı Seri yerine Selçuk çıkmış olsa en azından 1 puan çıkarırdı bu takım bu maçtan. Beğenmediğiniz Seri rakip pres yaparken bile boş alanlara kaçarak top alıp takımı rahatlatıyordu. Top bizim stoperlerdeyken Selçuk ile Belhanda'nın şortlarında cepleri olsa elleri ceplerinde gezecekler neredeyse. Seri'nin topsuz oyunda sürekli hareket edip 2 adım ileri 1 adım geri adımlar atması, rakibin önüne geçmesi, sağa sola sürekli hareketlenip, gezmesi, rakibe göre pozisyon alması bile özel bir meziyetler. Bizim uzun sürelerdir bu takımda görmediğimiz şeyler bunlar. Bu adamın önde oynadığını düşünün bir de.

Kante görünümlü Selçuk İnan çıktı iyi mi. Koşamayan siyahi ilk defa görüyorum çok enteresan.

isteneni veremiyor belki sonra açılır

ama şu an problem

böyle oynamaya devam ederse hiç kasmadan devre arası fulhama iade edelim

Şu ana kadar maldanoda performansı veriyor. Berbat ötesi bir durumda. Toparlar mi gorecez.

SM-G950F cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Benim için hayal kırıklığı oluyor şimdilik ama suçlayamıyorum takım bu haldeyken..

Dediğim gibi Barcelona da oynayabilir ama hiçbir Türk takımında oynayamaz, Serinin önüne hareketli defans arkası koşu atacak topçu koyarsın yıldız olur, beklerin yardırır takıma top oynatır herif, bizim takımda bunlar imkansız.. dediğim gibi badou bundan daha faydalı olurdu bizde oynayamaması oyuncuyu kötü yapmaz tabi

Adam şu an Selçuk ile oynuyor beyler. Az sakin. Arkasında bi NZonzi olduğu zaman izleyelim kendisini. Selçuk ile oynamak kolay iş değil. Düşman başına.

Oynadığı pozisyona bakmaksızın iyi futbolcu sahanın neresinde olursa olsun kumaşını belli eder. Yok 6 oynadı aslında 8, yok bilmem önünde Selçuk var bunlar hep kendimizi avutmak için bahaneler

Geri
Üst Alt