#6 Jean Michaël Seri

Jorginho top aldığında kaç tane pas opsiyonu oluyor ya da ne kadar hareketli oluyor diğer oyuncular?

Chelsea orta sahası aşırı hareketli, Napoli de öyleydi o yüzden yanlış bir kıstas.
Doğru ama oynadıkları maçlarındaki zorluk seviyesi farkı da oldukça yüksek. Yine de örtüşen bir örnek değil dediğin gibi bizim takım çok statik malesef. Ama Seri’nin de heyecanlandıracak bir havası olmadı şu ana kadar, beklenilen etkiden dolayı bu düşünce de zaten. N’zonzi ile beraber birkaç maç izledikten sonra net bi görüntü elde ederiz sanırım.

Ben begendim. Ikinci maci takimla ve topu aldiginda genelde öne oynamak istiyor. Ataga cikarmak istiyor ama babel jimmy belhanda aldiklari paslari durduramadilar, önüne alamadilar veya ayakta durmakta zorlandiklari icin kaybettiler.
2-3 mac daha oynasin formunu bulacaktir
Neden degiştirildiğini anlayamadim.

Bu adam net sistem takimi oyuncusu bizde hic bir zaman parlamaz ister 8 ister 6 iste diyoruz ya takimina gore oynayacagin oyuna gore oyuncu biz ucuz ismi var diye aldik

Hem ndiaye hem donk daha faydali oynar
Hareketli bosa cikan sistem takiminda parlar ornegin favrenin nice takimi

Bizim.ligte kopek gibi yardiran oyuncu makbuldur bunu halen anlayamamislar
bizde bosa cikan yok ileri kacan yok basan yok isiran yok.seri uc mac sonra bu oyun planinda yerini donka birakir

Hocam ikinci yari eksik kaldik diye ustumuze gelen denizli karsisin da tam da Seriye not verecegimiz bir mac olucakti acikcasi ,herifi resmen afrikaya geri yolladik bu hareketle

Selcuk yerine beni kesseler oyle hissedirim acikcasi ,bu adam mi kesik atiyor bana diye
Bizde rakibi üstümüze çekip long ball kullanarak hızlı çıkma olayı yokki, hücumda bile alan paylaşımı yapamıyoruz çok statik oynuyorlar. Denizli defansı leş gibiydi ve değerlendiremedik hiç.

En azından evet hızlı paslarının yönünü görmüş olurduk.

Doğru ama oynadıkları maçlarındaki zorluk seviyesi farkı da oldukça yüksek. Yine de örtüşen bir örnek değil dediğin gibi bizim takım çok statik malesef. Ama Seri’nin de heyecanlandıracak bir havası olmadı şu ana kadar, beklenilen etkiden dolayı bu düşünce de zaten. N’zonzi ile beraber birkaç maç izledikten sonra net bi görüntü elde ederiz sanırım.
Mevzu Nzonzi de değil kesinlikle rahat oynamıyor topu aldığında kaybedecek hissi var ve riskli işlere girmiyor. Özgüvensizlik var bu geçmişin etkisinden de olabilir takımı tanımıyor oluşundan da ama defansa yakın oynadıkça bu durumdan kurtulması daha uzun sürecek.

Bu adamin yasiyla oynanmis olabilirmi? 16 yasinda afrika sampiyonlar liginde 1 mac yapmis ve orda 120 dakikada 2 gol atmis. 2 sene sonra takimi degistirmis ve o zaman kadar mac yapmamis. Ordada 2010 yillindan 2012 yilina kadar 16 mac yapmis ve portekize transfer olmus.

O yasda Afrika SLi oynayan adami hic alt yapi milli takimlarina cagirmamalari bana tuhaf geldi. 16 yasindaki adama Sampiyonlar liginde 2 penalti kullandirmak da biraz tuhaf.

Benim hem nzonzi hem seri için bir korkum var bu adamların ikiside piyasası düşmüş kapasiteleri belli dünya çapında yetenekleri olan adamlar ve biz bunların bonservisini almadık kiraladık.S de bu yetenekleri göremedik maalesef yeteneği bırak mücadele bile etmedi umarım sadece UCL de kendini ispat etmek için gelmemişlerdir buraya yoksa yandık ki ne yandık tabi nzonzi opsiyonlu olduğu için orda avantajlıyız bi nevi

Ben bu adamı bizden önce hiç izlemedim ama bütün forum bu adamı istemiyor muydu ? Afrikalı Xavi demiyor muydunuz ? İki günde yeteneklerini mi kaybetti ? Az sabırlı olun. 1-2 haftaya takım toparlar o zaman daha iyi görürüz durumu.

Bizde rakibi üstümüze çekip long ball kullanarak hızlı çıkma olayı yokki, hücumda bile alan paylaşımı yapamıyoruz çok statik oynuyorlar. Denizli defansı leş gibiydi ve değerlendiremedik hiç.

En azından evet hızlı paslarının yönünü görmüş olurduk.

Bu yuzden bekliyordum oyunda kalmasini
Emre moru bir calim eksik ataga kaldirabilirdi mesela ara toplarla,minare gibi hava topuna gerek yoktu.

Ilk yari derinlemesine paslari stop edemedi mesela babel ve diagne

Ikinci yari kontrol degil ,verkaca sokabilirdi bu oyunculari ,ataga ciktikcada defanstan uzaklasacakti .

Onyekuruyu arayacagiz sanirim yana yana

6 numara'da oynadigi ve bilmedigi mevki oldugu icin devamli yerinde kalip basit pas vermeye calisiyor.

8 numara'da oynatmamak hainliktir. Bu adam 8 numara kardes.

Basit oynayan oyuncularin göze hos gelmemesi normal

Az sabirli olun,takimi alisacak veya takim arkadaslari seri’ye alisacak

Misal henuz seri defans arkasina ara pasi falan dusunecek olsa bilemez ki hangisi ayagina ister hangisi kosu alanina

Bunlara zaman gerekiyor,yakinda gorursunuz ne kadar klas bir topcu oldugunu

adamın sahadaki denediklerini ve farkını görmeyen insanlar ulemalık yapıcak götü nerden biliyor merak ediyorum hell olsn . vizyonsuzluk show

her şeye rağmen sahada kalmalıydı bence.

hazır değil ama en azından ayağı çabuk olduğu için topu fazla eveleyip gevelemiyor.

selçuk-donk değişikliği yapacakken seri'nin çıkması hata oldu. ikinci yarıda eksik olmamızdan faydalanmak için rakip biraz gelmeye başlayınca sürekli top kaptırdık çıkarken.

İstediğinde topla gidebiliyor ama nedense ısrarla basit oynamaya çalışıyor

Arda'nın Barça zamanlarını hatırlattı.Pozisyon-mevki farklı olsa da benzer işlerdi

Sonra o Arda kariyer sezonlarından birini yapmıştı

İstediğinde topla gidebiliyor ama nedense ısrarla basit oynamaya çalışıyor

Arda'nın Barça zamanlarını hatırlattı.Pozisyon-mevki farklı olsa da benzer işlerdi

Sonra o Arda kariyer sezonlarından birini yapmıştı
Özgüven veya fizikle ilgili sıkıntı var.

Bakın şimdiden uyarıyorum bu herife laf edenler Nzonziyi de beğenmeyecek siz istiyorsunuz ki pas opsiyonu olmadan devamlı araya pas uzun paslar denesin.. Bu 2 adam da takım oyuncusu kısa yerden ayağa pas yaparlar.. Seri ndiaye gibi 2 adamı ekarte edip ara pası atmaz kolay kolay(o da 40 yılda 1 yapabiliyordu zaten).. Bu adamlar topu koşturur en önemlisi rakibi koşturur.. Sen bu adam pas opsiyonu yaratmazsan dümdüz topçu diye beğenmezsin.. Takımda seri kadar hızlı düşünen tek adam feghouli

Geri
Üst Alt