#6 Jean Michaël Seri

Dün gördüğü kırmızı ile maçı verdi. Ha takımda da bir geriye çekilme hastalığı var o ayrı konu lakin 10 kişi kalmak hem tribünleri hem takımı tedirgin etti ve sonunda da birilerinin kıçına başına çarptı ve adamın önünde kaldı. Bağıra bağıra gol geliyorum diyordu zaten lakin bu adam da dün takımına ihanet etti. Böylesine gereksiz bir kırmızı kart görülmez. Aynı şey geçen hafta saçma sapan kırmızı yiyen Marcao için de geçerli. Takıma beyni olan adam gelse şaşardım zaten.

Ayrıca bir numarasını da göremedik henüz. Nzonzi net iyi transfer diyebiliyorum lakin bu arkadaş için o ışığı henüz göremedim.

Nzonzi (DM) - Seri (CM) - Belhanda (AM) en iyi olabilir. Bence Terim Donk (DM) - Nzonzi (CM) - Belhanda (AM) oynatacak eger böyle devam ederse.
bu mustafa kapı,atalay felan 60 dakika oyanayamaz mı ya bari feda edelim bu seneyi.burdan dönmez artık 5 puan fark.haftaya kazancakmış gibi de hissetmiyorum baskı olacak.şans yanımızda deilmiş havlu attık çoktan.1 saçma gol bu kadar farkettiriyoor umarım fatih terim rahatsızlığını bahane edip ayrılır akşam inanılmaz sinirlenirdi selçuk'u oyuna sokması ile.

bu mustafa kapı,atalay felan 60 dakika oyanayamaz mı ya bari feda edelim bu seneyi.burdan dönmez artık 5 puan fark.haftaya kazancakmış gibi de hissetmiyorum baskı olacak.şans yanımızda deilmiş havlu attık çoktan.1 saçma gol bu kadar farkettiriyoor umarım fatih terim rahatsızlığını bahane edip ayrılır akşam inanılmaz sinirlenirdi selçuk'u oyuna sokması ile.

Genc oyuncular öyle gelisine guzel oynatmak olmaz renkdas. Dogru anlarda sans vereceksin ki özguveni yerine gelsin ve kendisini gelistirsin. Daha bizim takimin omurgasi oturmamis, bu gencolari oynatirsak onlari bitiririz sana söyleyim..

ne diyon

Dün gördüğü kırmızı ile maçı verdi. Ha takımda da bir geriye çekilme hastalığı var o ayrı konu lakin 10 kişi kalmak hem tribünleri hem takımı tedirgin etti ve sonunda da birilerinin kıçına başına çarptı ve adamın önünde kaldı. Bağıra bağıra gol geliyorum diyordu zaten lakin bu adam da dün takımına ihanet etti. Böylesine gereksiz bir kırmızı kart görülmez. Aynı şey geçen hafta saçma sapan kırmızı yiyen Marcao için de geçerli. Takıma beyni olan adam gelse şaşardım zaten.

Ayrıca bir numarasını da göremedik henüz. Nzonzi net iyi transfer diyebiliyorum lakin bu arkadaş için o ışığı henüz göremedim.

Bizim gol de rakibin başına kıçına çarparak olmuştu. Bence futbol adaletini gösterdi dün gece.

Bizim gol de rakibin başına kıçına çarparak olmuştu. Bence futbol adaletini gösterdi dün gece.
Takım yeterince iyi oynayamasa da futbol oynamaya çalışan tek bir takım vardı sahada. Konya'nın futbol oynamak gibi bir niyeti yoktu. Bizim gole kadar yerden kalkmadı adamlar. Bence futbolun adaleti olsa her şeye rağmen dün maçı 2-0 gibi bir skorla kazanmamız gerekirdi. Denizli maçındaki mağlubiyeti ise net hak ettik.

Yaklasik 1 ay goremicegiz kendisini umarim duzeltir bu surecte kendini

Takım yeterince iyi oynayamasa da futbol oynamaya çalışan tek bir takım vardı sahada. Konya'nın futbol oynamak gibi bir niyeti yoktu. Bizim gole kadar yerden kalkmadı adamlar. Bence futbolun adaleti olsa her şeye rağmen dün maçı 2-0 gibi bir skorla kazanmamız gerekirdi. Denizli maçındaki mağlubiyeti ise net hak ettik.

Orası öyle. Tipik lanet Aykut takımı. Etkili oynayabilecekken kapanarak oynadıklar. Golü yediklerinde saldırmaya başladılar. O atak oyunu hep yapsalardı çok daha zevkli bir oyun olurdu.

Bizim taraftarın futbol anlayışı değişmez.Adamı 2 haftada vezir de rezil de ediyorlar.Onu geçtim takımı 2.haftada şampiyonluktan ediyor.Hayret bir şeysiniz...

Gayet iyi oynadı , hataları vardı tabi ilk yarı özellikle.
Taraftarımız topu alıp kafası kesik tavuk gibi koşturan Ndiayeye alışık olduğu için bu yorumlar normal.

gayet iyi falan oynamadı da

oynayabileceği hissiyatını yaratıyor. biraz form tutması gerekli, şu an erken yargılamak için ..

Ayrıca bu forumdaki çoğu kişi futbolu bilmiyor eğer aynı oyunu sergileyip bi gol atsa yere göğe sığdırmazlardı ya da 90dk sonunda yensek kırmızı görmezse burda övgülerden geçilmezdi ortalık. Anlık tepkimelere göre mesaj yazıp duruyorlar üstelik bunların çoğu bir anda ortaya çıkıyor Yerli yerinde yazanlar için bir şey demiyorum sürekli burda olanlar kendileri ne yazdıklarını bilen kişiler, Ama yapmayın arkadaşlar ayıptır Ndiaye daha iyi demek ne demek geçen sezon küfürler ediliyordu forumda bu adama. Son haftalar kadroya dahi alınmadı Clde de gördük iki pas yapmaktan acizdi. Koşmuyordu artık ikinci senesinde,top ayağımızda kalmıyordu Ama bu sene fark ettiyseniz top bizim ayağımıza yapışmıştı ikinci yarı başları oynadığımız oyun istediğimiz oyundu Hoca da onun üstüne bastı onu geliştirip clye hazır bir şekilde çıkacağız Bu kadar gereksiz yersiz yangına gerek yok

Konyaspor öyle bir savunmaya gömüldü ki tabii ki de top ayağımıza yapışacaktı. Golü attıktan sonra Babel’in şutu haricinde adam akıllı pozisyonumuz yoktu. Resmen Konyaspor ezdi bizi. Seri atılana kadar da ezmişlerdi. Seri atıldıktan sonra iyice bizi ikinci lig takımına çevirdiler. Yani biz golü attıktan sonra anladım ki Konyaspor bastırsa rahat gol atardı bize. Ki attı da. Yani biz kendi oyunumuzu değil 90 dakika boyunca Aykut’un istediği oyunu oynadık. Adam resmen 60. dakikaya kadar gol yememeye oynattı takımı. Golü bulduk ama sonra adam bir çıkın dedi takıma, resmen Konya değil Barcelona takım anasını satayım. Orada anladım işte adamların bize istediği zaman gol atabileceğini.

iPhone cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi

Bunun yerine atalay oynasa hicbisey farketmezdi.

Ne Atalaymış be. Muslera sakatlansa yerine Atalay var diyeceksiniz..

Kürdan gibi bacağı var o bacaklarla nereye oynuyor ? 18-19 yaşında Avrupada hayvan gibi fizikliler var bizimkiler çocuk gibi,vazgeçin artık şu sevdadan geçen senede Celil ve Yunus için diyordunuz hayal kırıklığı oldu

Ne Atalaymış be. Muslera sakatlansa yerine Atalay var diyeceksiniz..

Kürdan gibi bacağı var o bacaklarla nereye oynuyor ? 18-19 yaşında Avrupada hayvan gibi fizikliler var bizimkiler çocuk gibi,vazgeçin artık şu sevdadan geçen senede Celil ve Yunus için diyordunuz hayal kırıklığı oldu

Dün aksam atalay da oynasa seri de oynasa macı kazanamazdık belki ama elimizde ki bi değeri kazanmak icin cabalamış olurduk.

Kiralik oynattığımız serinin hali orta da seri de cok mu fizik var ki fizikten bahsediyorsun da

Dün aksam atalay da oynasa seri de oynasa macı kazanamazdık belki ama elimizde ki bi değeri kazanmak icin cabalamış olurduk.

Kiralik oynattığımız serinin hali orta da seri de cok mu fizik var ki fizikten bahsediyorsun da

Denizli veya Akhisar maçını izledin muhtemelen.

Seri gayet iyi oynadı kırmızıya kadar,ama tabi sizler anlamazsınız sizler için 30 metre depar atsın alkışlayın sonra top kaptırsın,Ndiaye gibi onları seversiniz. Kırmızı karttada suç sadece kendisinde değil Feghouli yakın mesafeden çok sert pas attı kontrol etmekte zorlandı gereksiz müdahale yaptı

Konyaspor öyle bir savunmaya gömüldü ki tabii ki de top ayağımıza yapışacaktı. Golü attıktan sonra Babel’in şutu haricinde adam akıllı pozisyonumuz yoktu. Resmen Konyaspor ezdi bizi. Seri atılana kadar da ezmişlerdi. Seri atıldıktan sonra iyice bizi ikinci lig takımına çevirdiler. Yani biz golü attıktan sonra anladım ki Konyaspor bastırsa rahat gol atardı bize. Ki attı da. Yani biz kendi oyunumuzu değil 90 dakika boyunca Aykut’un istediği oyunu oynadık. Adam resmen 60. dakikaya kadar gol yememeye oynattı takımı. Golü bulduk ama sonra adam bir çıkın dedi takıma, resmen Konya değil Barcelona takım anasını satayım. Orada anladım işte adamların bize istediği zaman gol atabileceğini.

iPhone cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi
10 kişi kaldığımız için geri çekildik. Eğer konya maç başından beri ileriye açılsaydı evet gol atabilirdi ama en az 2-3 gol yerdi. Bu maç özelinde topu kapalı defans olmasına karşın çok hızlı bir biçimde yönünü değiştirdik ileri uca gelene kadar her şey iyiydi orda sıkıntımız vardı. Golden sonra rezalettik katılıyorum. Ama bazı dakikalarda çok baskın ve boğucu oynadık top hiç bu kadar ayağımızda kalmamıştı ve ayaktan çok hızlı bir şekilde çıkartıyorduk. İşte burda seri devreye giriyordu basit oynuyordu ama hızlı oynadığı için tempomuz düşmüyordu. Evet çocuk gibi pas hataları da vardı ama daha ilk haftaları ve kamp yemedi bu adam. Takım uyumu da daha yok. İleriki aşamalarda takım oturunca tempo kazanınca Oyun hızımızı bu adam kontrol edecek Sadece takım oturmalı Golden sonraki oyunumuza hak veriyorum iğrenç ötesiydik. Ama golu bulana kadarki anımızda işleyen sistemde tek eksik bölgemiz ileri uçtaki beynimizin ve beklerin hücuma katkısı konusundaki sıkıntısı o iki sorunu çözersek ve o arada iyi oynadığımız oyunun üstüne katabilirsek Cl de de iddialı bir takım haline geliriz

bu arkadaşa seri kart getirin

law12-animated-cards.gif

Geri
Üst Alt