#6 Jean Michaël Seri

Ben umutluyum kendisinden
Nzonzi ile iyi ikili olacaklar

@Adem Çakar yaşı ile ilgili soru işaretim var demişti.Benim de var açıkcası.Sahada gördugum adam 28 yaşında olamaz.

Jean Michaël Seri, kariyeri boyunca (245 maç) ilk defa direkt Kırmızı Kart gördü.

İkisine de inanmıyorum ama luyindamayı belki de en iyi zamanında yakaladık.Seriyi de en kötu zamanında.

Kesinlikle katılmıyorum, en iyi zamanında yakalayamazdın zaten 30 milyon’a gitti. Orada tutmadığı dönemde yani ideal zamanında aldın. Fulham’da tutmadıktan sonra 1-2 takımda daha başarısız olduktan sonra alsaydın Adil Rami gibi mesela evet o zaman bu kötü zaman tanımı mantıklı olabilirdi.

Ama oyuncu çıkış yapıyor ve iyi bir bonservis ile transfer ediliyor, tutunamıyor ve sen alıyorsun. Daha ideal noktası olamazdı bence

Kesinlikle katılmıyorum, en iyi zamanında yakalayamazdın zaten 30 milyon’a gitti. Orada tutmadığı dönemde yani ideal zamanında aldın. Fulham’da tutmadıktan sonra 1-2 takımda daha başarısız olduktan sonra alsaydın Adil Rami gibi mesela evet o zaman bu kötü zaman tanımı mantıklı olabilirdi.

Ama oyuncu çıkış yapıyor ve iyi bir bonservis ile transfer ediliyor, tutunamıyor ve sen alıyorsun. Daha ideal noktası olamazdı bence

evet en kötu değil de vasat altı zamanı diyelim

Peki klup bir yaş testi falan yapamıyor mu bu adamlar için ?

Bir taşin yüz yillik mi bin yillik mi olduğunu hesap edebilirsin.

Ama bujadar kisa olan bir insan ömründe, tam olarak doğum tarihini hesap etmek mümkün değil. Bunu yapan testler güvenilir değil.

Seri bence 87 'li.. 88 de olabilir

bu arkadaşın yaşının 30 üstü olması imkansız.teste felan gerek yok adamın yüzünden 28 yaşında olduğu belli oluyor.luyindama 26 değil bence de bu arkadaşın yüzünden belli yaşlı olmadığı.

Koşu temposuna dikkat edin çok yorgun görünüyor. Koşmak istiyor koşamıyor. Sahaya zorla çıkarmışlar gibi. Hazır ve konsantre halini görüp değerlendirmek lazım. Sahada yok gibiydi çünkü neyini değerlendireceksin?

Bu adam orta saha oyuncusu değil bu adam önlibero. Orta saha oynadığı her maç kötü performans gösterecektir. Orta saha oynayacak tempo yok bu adamda.

Feghouli geldiğinden beri savunuyordum ama zaten top ayağına değdiğinde anlayabiliyordunuz, kalite bir futbolcu olduğunu, bu arkadaş attığı bir iki pas dışında hiç ışık vermedi bana onlarda takımda koşan kimse olmadığı için yetişemedi umarım formu giderek artar bu haliyle işimiz yaş.

şuan koy barçaya bizden daha iyi oynar.
bizim takımın iq seviyesiyle farklı
bizim takımın oyun planına göre farklı
adamın mantalitesi top her zaman senden hızlıdır. çalımla 1 kişiyi geçerim pasla 10 mantalitesi
ama tr taraftarına emre mor gibi liseli lazım alacak sağdan bi iki çalım atacak. ağzında cigarası olan dayı assanım benim be diyecek trde futbol bu
o yüzden bizde tutunamaz

Geri
Üst Alt