#6 Jean Michaël Seri

Bu milli ara iyi gelecektir.Kendisini bayağı toparlar düşüncesindeyim.

kendisinin nice performanslarına baktım.adam cidden ilk yıl barcelona seviyesinde.hızlı oynuyor,top kaybetmiyor dribling yapıyor,çevik amaaa.adamın 2. yılında ki performansı şu anki performansı ile aynı bir fark yok.yine top kayıpları,basit basit pasları atamama.dribling yok,uzun top yok.bence bu arkadaş hızını ve çevikliğini kaybetmiş.selçuk sendromu yaşıyor.düzelmesini çok mümkün görmüyorum.ama düzeltmek istiyorsa fullham öncesi dönemine değil nice'te ki 1.senede ki barcelona'nın ilgilendiği haline getirmemiz lazım.dediğim gibi nice'te ki 2.yılı ile şuan ki serinin farkı yok.

Sana göre öyle, bana göre, ''Fernando-Donk-Ndiaye' nin ağzına sıçtı!''. Selçuk' la birlikte kaç maç oynadı zaten ki hangisinin daha kötü olduğu tartışılır?!..Mesajımın son cümlesi tam da adresini bulmuş ayrıca! :cigara:
Selcuk ile Belhandayi bir tutuyorsun Futbol izleme sen kardes

Az daha sabir

Takima oyunculara alisinca kalitesini gösterecek

Sen Belhandayi ilk macindan beri elestiryorsun ama kiralik adama sabretmemiz gerektigini savunuyorsun vay be

Kiralık olunca sabretmek yasak mı yani onu mu söylemek istiyorsun?

Kiralık olunca ne oluyorsa geçen sezon zibilyon laf edilen Onyekuru takımı şampiyonluğa taşıdı.

Çok iyi topcu ama saha icinde en az efor sarf eden orta saha oyuncusu olması lazım. Topsuz temposu net düşük ve çok yükselecek hali de yok. Ancak top ayagimızdayken tempoyu yukseltebilecek 1 numaralı aday. Eğer geçen sene gibi Belhandayi olmadığı maçlarda aramak istemiyorsak görev feghouli,leminadan çok bu adama düşüyor.

Yalnız bu adamın bi sıkıntısı daha , 3lü orta sahada ofansif 8 numara rolü icin fazla durağan, work rate i düşük bi adam olması. Hani banega gibi kritik anlarda pas akışını falan bırakıp kaleye sut çeken,araya oynayan,uzun oynayan bi oyuncu değil o sorumluluğu alamaz.
Yani bu adam icin ya hoca yeni bir taktik bulucak ya da geçen sene belhanda,fernandoya olduğu gibi "iç saha topçusu, deplasmanda hiç sorumluluk almıyor" gibi kısmen haksız yorumlar yapılacak.

Tam toptan anlamayan tayfanın elestirecegi topcu aslında.

Bakmayın boyunun kısalığına, bir bu kadar altında vardır reisin.

Geri
Üst Alt