#6 Jean Michaël Seri

ben daha önce yazmıştım bu arkadaşta selçuk sendromu olabilir diye oda 26 ve 27 yaşlarında üst düzey oynarken 28 yaşında bir anda düşüşe geçmişti ve toparlayamamıştı.fiziksel düşüşten çok çeviklik ve hızı yavaşlarımınsan dolayı olmuştu sanırım selçukta.bu arkadaşta öyle olabilir yani.bu arkadaş feghouli gibi sonra
dan açılabilir ama zaman yok kiralık çünkü kendi oyuncumuz olsa mecbur sabrederiz.

ben daha önce yazmıştım bu arkadaşta selçuk sendromu olabilir diye oda 26 ve 27 yaşlarında üst düzey oynarken 28 yaşında bir anda düşüşe geçmişti ve toparlayamamıştı.fiziksel düşüşten çok çeviklik ve hızı yavaşlarımınsan dolayı olmuştu sanırım selçukta.bu arkadaşta öyle olabilir yani.bu arkadaş feghouli gibi sonra
dan açılabilir ama zaman yok kiralık çünkü kendi oyuncumuz olsa mecbur sabrederiz.
olabilir, sanırım, acilabilir falan... burada kesin konuşulur. Ayrıca ceviklik ve hız kaybi zihinsel veya tekniksel bir düşüş müdür senje? Açıkla.

Fizik gücü gerilemis adamin. Bu adam fildisi dogumlu. Henuz 2012 de Avrupa'ya gelmis. Kimliginde yazandan büyük olma ihtimali var midir acaba?

Eminim toparlayacaktır
Özellikle UCLde bambaşka bir Seri izleyeceğiz gibi hissediyorum.

olabilir, sanırım, acilabilir falan... burada kesin konuşulur. Ayrıca ceviklik ve hız kaybi zihinsel veya tekniksel bir düşüş müdür senje? Açıkla.
burada kesin konuşulur ne alaka öyle bir kural mı var, sana hesap mı vereceğiz???tekniksel ne? futbolda böyle bir terim mı var?.hız ve çeviklik teknik için önemlidir.özellikle çeviklik tekniği en çok etkileyen şeydir.

Fizik gücü gerilemis adamin. Bu adam fildisi dogumlu. Henuz 2012 de Avrupa'ya gelmis. Kimliginde yazandan büyük olma ihtimali var midir acaba?

muhtemele buyuktur ama toparlar.Sorunu fiziksel bence.Biraz çevre kontrolu sıkıntı ama her turlu katkı verir

bence yok.adamın yüzünden belli zaten 28 olduğu.nice'teki ve pacos ferreira takımlarımda ki haline de bakabilirsiniz yaşının adamı. mesela luyindamanın 26 yaşında olmadığı en az 29olduğu belli yüzünden.seriye bakınca 30 yaşında felan olmadığı çok belli yüzü şişkin değil.

Çok canlar yakacak.

Madem Belhanda sakatlandı çık elinden geleni yap Seri

Çitlembik kardeş milli ara da kendine iyi bak bu sene bize lazımsın.

Abv . Nkoudou ya sadece sari, seri ye 2 mac

Bu sene bizi şampiyonluktan etmek için her şeyi yapacaklar, şaşırmadım. Takımın ortalama tecrübesine yakışır işler yapıp Seri'nin saçmalığı gibi işlerden uzak durmak lazım.

aşığız sana profesörüm

adi köpekler

adam arkası dönük kasten mi faul yaptı..

Geri
Üst Alt