#6 Jean Michaël Seri

Yani adam lige geldi 2 maç oynadı bu 2 maçta hiç kimse iyi değildi takımda daha doğrusu sahada bir takım olmayı beceremedik. Bu yüzden Seri'yi hemen harcayanlara katılmıyorum bu adam gerçekten bu değil takıma alıştığı zaman çok daha iyi olacak çoğu şeyi ezbere yapmaya başlayacak
Biraz toparlarsa bizim taraftar Seri'nin oyun tarzını çok sever.

Biraz toparlarsa bizim taraftar Seri'nin oyun tarzını çok sever.
Gerçekten boş adam değil Seri özellikle Belhanda'dan isteyip de alamadığımız her şeyi yapar ama uyum süreci umarım çok uzamaz da Şampiyonlar Ligi ile birlikte sağlam bir giriş yapar

İyi takımda yüksek katkı sağlayabilecek futbolcu profiline sahip biri olarak değerlendirmek gerekiyor; belli bir oyun planı olmayan, yahut bir plan olsa da uygulamaktan aciz futbolculardan kurulu bir takımda tek başına fark yaratacak biri olmadığı anlaşılmış durumda, şaşırtıcı bir durum değil...

Bakalım; Nzonzi-Lemina-Falcao vs tam tam verimli oynamaya başladığında gerçek kalitesini göreceğimizi umuyorum. Seri profilinde bir futbolcuyu, Selçuk-Belhanda gibi muhtelif defolara sahip adamlarla birlikte oynadığı maçlardaki performansıyla değerlendirmek kendisine haksızlık olacaktır...

İyi takımda yüksek katkı sağlayabilecek futbolcu profiline sahip biri olarak değerlendirmek gerekiyor; belli bir oyun planı olmayan, yahut bir plan olsa da uygulamaktan aciz futbolculardan kurulu bir takımda tek başına fark yaratacak biri olmadığı anlaşılmış durumda, şaşırtıcı bir durum değil...

Bakalım; Nzonzi-Lemina-Falcao vs tam tam verimli oynamaya başladığında gerçek kalitesini göreceğimizi umuyorum. Seri profilinde bir futbolcuyu, Selçuk-Belhanda gibi muhtelif defolara sahip adamlarla birlikte oynadığı maçlardaki performansıyla değerlendirmek kendisine haksızlık olacaktır...
Elano’dan beri kötü oynayan tüm yabancı oyuncular için aynı cümleler kurulur bu forumda.. Reis iyi ama çevresi kötü hesabı

Elano’dan beri kötü oynayan tüm yabancı oyuncular için aynı cümleler kurulur bu forumda.. Reis iyi ama çevresi kötü hesabı
Elano için olumsuz-ümitsiz notunu en başından veren kişiyimdir; herifte takıma katkı sağlamak adına bir niyet bile göremedim, burada geçirdiği zaman içinde; kendisini CV sine kanıp ezbere savunanlarla girdiğim uzun dialogları arayıp bulmaya değmez şimdi...Seri hakkında bir yargıya varmak için henüz erken...''Bakalım'' demem o yüzden zaten; hiçbir futbolcunun körü körüne savunucusu olmam, bana ne? Çapsız-görgüsüz ergenlerin işidir o!...

Seri ye kotu futbolcu yetersiz filan diyenlet futboldan anlamiyordur net.

Kirmizi kart gordugu macta hicbir hucum organizasyonumuz yok kimin ne yaptigi belli degil ama bu adam sahada kimsenin yapamadigi oyle kilit paslar atmaya calisti ve attiki bu bile suan icin yeter.

Karaoglanin paslari ve organizatorlugu ile Falcao nun neler yapabilecegini simdiden hayal edebiliyorum.

Belhanda 2 sene ndiaye ve selcukla oynadi buna ragmen 2 kupa. bu nzonzi lemina belhanda ile oynayacak kötü oynarsa keskin kalemimin son kurbanı olur 🤫

Belhanda 2 sene ndiaye ve selcukla oynadi buna ragmen 2 kupa. bu nzonzi lemina belhanda ile oynayacak kötü oynarsa keskin kalemimin son kurbanı olur 🤫
Sana göre öyle, bana göre, ''Fernando-Donk-Ndiaye' nin ağzına sıçtı!''. Selçuk' la birlikte kaç maç oynadı zaten ki hangisinin daha kötü olduğu tartışılır?!..Mesajımın son cümlesi tam da adresini bulmuş ayrıca! :cigara:

Sana göre öyle, bana göre, ''Fernando-Donk-Ndiaye' nin ağzına sıçtı!''. Selçuk' la birlikte kaç maç oynadı zaten ki hangisinin daha kötü olduğu tartışılır?!..Mesajımın son cümlesi tam da adresini bulmuş ayrıca! :cigara:
Ya yapma abi adami sevmiyor olabilirsiniz de hakkini verin bari

Biraz hırslandırmamız lazım kendisini..

Ya yapma abi adami sevmiyor olabilirsiniz de hakkini verin bari
Azıcık kıpırdansa veriyoruz hakkını; Süper Kupa maçında biraz diri ve konsantre görüntü verdi diye övdük mesela, o golü atmamış olsa da övgüye layık bir oyun oynadığını söyledim ki keza benden daha olumsuz tavırda olanlar da benzer ifadelerde bulundu, daha ne?..Peki sen de kötü olduğu zaman kötü olduğunu söyleyebildinmi de bana sitem ediyorsun?..Denizli-Kayseri maçlarındaki halinin iler tutar yanı yok; o şaşırtıcı derecede kötü performans( 💩) larını bile ''Aslında iyi oynadı'' diye savunmaya, yutturmaya çalışan birinin ciddiye alınır tarafı yoktur, kusura bakmayacaksın...

Törende ruh halini hevesli buldum. Bu arada hatırladığım kadarıyla sürekli gözlük takan son oyuncu Alex idi.

_____________Falcao
Babel_________Seri_________Soso
________nzonzi_____Lemina

Belhandayi s.tiret seri reiz

soguk havalarda performansını etkileyen bir rahatsızlıgı oldugu soyleniyordu. havalar ısındıkca formunu bulacaktır.

Azıcık kıpırdansa veriyoruz hakkını; Süper Kupa maçında biraz diri ve konsantre görüntü verdi diye övdük mesela, o golü atmamış olsa da övgüye layık bir oyun oynadığını söyledim ki keza benden daha olumsuz tavırda olanlar da benzer ifadelerde bulundu, daha ne?..Peki sen de kötü olduğu zaman kötü olduğunu söyleyebildinmi de bana sitem ediyorsun?..Denizli-Kayseri maçlarındaki halinin iler tutar yanı yok; o şaşırtıcı derecede kötü performans( 💩) larını bile ''Aslında iyi oynadı'' diye savunmaya, yutturmaya çalışan birinin ciddiye alınır tarafı yoktur, kusura bakmayacaksın...
Yoo ben de soyledim zaten leş gibiydi diye. Bu kadar uzun yazıp ilk kez ünlem kullanmadığını gördüm o yüzden like👊😄

Geri
Üst Alt