Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
Sende kusura bakmıyacaksın artık küçük enişte. Nasıl bir kulübe geldiğinin farkına varmışsındır artık herhalde. Öyle eline kolunu sallaya sallaya oynaya bileceğin yer değil burası. Şimdi çok çalış göster kendini.
3 haftalık takımın performansına baktığımız da yeni gelmiş bir adamın performansı da bununla birlikte yerlerde olabiliyor. Ben toparlayacağına inanıyorum.
Ulan lükse bak alternatifsiz takımda şimdi yerine oynayacak lemina var o da olmazsa taylan o da olmazsa ömer bayram selçuka sıra gelmeyecek çok şükür..
Kağıt üzerinde aşırı abartıyoruz futbolcuları sonra sahada hayal kırıklığı oluyor halbuki adam 2 3 maç oynadı ki farklı bir ülkeye gelmiş bambaşka futbolcularla oynuyor biraz sabırlı olmak gerek.
Yani adam lige geldi 2 maç oynadı bu 2 maçta hiç kimse iyi değildi takımda daha doğrusu sahada bir takım olmayı beceremedik. Bu yüzden Seri'yi hemen harcayanlara katılmıyorum bu adam gerçekten bu değil takıma alıştığı zaman çok daha iyi olacak çoğu şeyi ezbere yapmaya başlayacak
Merhaba Ziyaretçi hoşgeldin !
Forumdan daha fazla yararlanmak ve bize destek olmak için buradan kayıt olunuz
Hello Welcome to GSCimbom! Register here to benefit more from the forum
Bu site çerezler kullanır. Bu siteyi kullanmaya devam ederek çerez kullanımımızı kabul etmiş olursunuz.