#6 Jean Michaël Seri

Lemina geldi ben Seri olsam Floryadan cikmam simdi sabah aksam antrenman yaparim füze gibi olmak icin

Sende kusura bakmıyacaksın artık küçük enişte. Nasıl bir kulübe geldiğinin farkına varmışsındır artık herhalde. Öyle eline kolunu sallaya sallaya oynaya bileceğin yer değil burası. Şimdi çok çalış göster kendini.

SM-N960F cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi

EDkENljXUAUO0RO

Linnes gibi kendisini de çıldırtmamız lazım
Çok sakin bir tip

3 haftalık takımın performansına baktığımız da yeni gelmiş bir adamın performansı da bununla birlikte yerlerde olabiliyor. Ben toparlayacağına inanıyorum.

milli ara sonrası bambaşka bir isim olacaktır. Gerçi Paşa maçında da cezalı sanırım ama bakalım. İyi rekabet olacak.

Ulan lükse bak alternatifsiz takımda şimdi yerine oynayacak lemina var o da olmazsa taylan o da olmazsa ömer bayram selçuka sıra gelmeyecek çok şükür..

benim hic umudum yok insallah toparlar
Bizede hangisi daha iyi oynuyor diye dusuunmek kalir

Kağıt üzerinde aşırı abartıyoruz futbolcuları sonra sahada hayal kırıklığı oluyor halbuki adam 2 3 maç oynadı ki farklı bir ülkeye gelmiş bambaşka futbolcularla oynuyor biraz sabırlı olmak gerek.

2-3 maçta, 6 numarada oynayan Seri'yi gömmeye lüzum yok. Bir sürü maç var. Seri ve Lemina bol bol oynayacak ikiside ve faydalı olacaklar.

Profesörrrr pasların kralı

Yani adam lige geldi 2 maç oynadı bu 2 maçta hiç kimse iyi değildi takımda daha doğrusu sahada bir takım olmayı beceremedik. Bu yüzden Seri'yi hemen harcayanlara katılmıyorum bu adam gerçekten bu değil takıma alıştığı zaman çok daha iyi olacak çoğu şeyi ezbere yapmaya başlayacak

Belki adam kiralık sene sonu gideceği için onu kafaya takıp aidiyet hissedemediğinden oynayamamıştır olabilir.

Bu adam Turkiyeye uyum saglayamaz, hic begenmedim. Cok yumusak bu lig icin

Geri
Üst Alt