#6 Jean Michaël Seri

adam fiziksel olarak iyi değil yoksa gayet iyi beğenmeyen arkadaşlar geçen sene ndiaye ve fernando iyi oynadığı maç sayısı bir elin parmağını geçmez

Hiç beğenilecek bir oyun oynamıyor ömer bayram kadar dinamizm katamıyorsan ne işin var burada kısa boylu herhangi bir siyahi futbolcuya göre çok ağır ve durağan oynuyor fulhamın neden düştüğünü anlıyorum şimdi

Henuz kafa olarak hazir degil gibi, adaptasyon suresi uzayacak gibime geliyor. Yoksa kalitesini biliyoruz.

temaslı oyunda hiç yok karı gibi kaçıyor ikili mücadeleden. ileriye doğru dribling yok 5 metrekarede al gülüm ver gülüm oynuyor. keşke n'diaye kalsaydı.

İyi oynadı kardeşim bok atmayın.
Feghouli ve Lemina daha kötüydü kendisinden.

Çok ürkek oynuyor Seri topu alan topu kullanan oyuncu olması gerekiyor umarım bir an önce direksiyonun başına geçer kendisine daha çok güvenir

Seri’den ne bekliyorsunuz da bulamıyorsunuz beyler? Gayet iyiydi bugün, kalabalıktan çıkıp oyunu rahatlattığı pozisyonlarda Ndiaye olsa top kalemize atak olarak dönmüştü. Alsın iki kişiyi geçsin araya bıraksın istiyorsanız Seri o tip bir oyuncu değil zaten nadir yapar bu işleri.

Seri’den ne bekliyorsunuz da bulamıyorsunuz beyler? Gayet iyiydi bugün, kalabalıktan çıkıp oyunu rahatlattığı pozisyonlarda Ndiaye olsa top kalemize atak olarak dönmüştü. Alsın iki kişiyi geçsin araya bıraksın istiyorsanız Seri o tip bir oyuncu değil zaten nadir yapar bu işleri.

Bugun için konuşmuyorum ama seri gibi sade oynayan adamlar çok tutulmaz bizim ulkede.Mesela medel her tarafa saldırıyordu taraftar medel medel diyordu bjkde halbuki her zaman pozisyon hatası yapıp yerini kaybediyordu

Nur topu gibi ikinci belhanda vakamız doğuyor galiba. Bugün ya çok beğenilmiş ya da hiç beğenilmemiş. Ben çoğunluğa nazaran beğenen taraftayım. Herkes de güreşmesin, çalıma kalkışmasın, mevlanacılık yapmayıversin.

2. yarı iyiydi form durumu arttıkça daha iyi olacağını düşünüyorum o zaman katkısı da artar

Boyu kısa ve zayıf yapılı defansif anlamda gereken sertliği veremez ofansif anlamda da bunun yerine daha kreatif bir oyuncu almalıydık. Hızlı pas veriyor ama dengesiz hareketli çok

Nzonzi ile ikili olusturdugu andan itibaren kendini buldu, bence biz bu oyuncu toplulugunu bulmusken 4-4-2 veya 4-4-1 formasyonuna gecis yapmamiz gerek

Geri
Üst Alt