Hakkı Abukan
Parçalı Üye
- 9 Mart 2012
- 4.873
- 2.375
- 1.273
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
tam bi selcuk ınan
bugun bu adamın selcuktan farkı yoktu yan pas attı dıye ıyı denılıyorAbi nasıl iyi ya adam bence asla kafa olarak sahada bile değildi. Topa gitmiyor gelmesini bekliyor, rakip araya girecek belli. Çok kolay çalım yiyor, kendisi eksiltemediği gibi yine kolay kaybediyor, neyi iyi yaptı ki bugün mesela?
Kanka özgüvensiz, verkaça falan girmiyor ya da şut veya ara pası pek denemiyor.Sakinligi ile cok iyiydi
Göze hos gelen bir futbolu olmadigini yazmistim ama oyun olarak katkisi var Bana göre
Brugge baskı yaptığında rahatlıkla top çıkarttık bizim sahadan özellikle ikinci yarı. O işi yapan Seri ve Nzonzi idi. İlk yarıda da en çok koşan adammış, pas kanallarına koşuyor sürekli alan yaratıyor, diğer adamlar buna pas atmasa bile rahat ediyorlar. Defansı da o şekilde yapıyor bölge kapatma üzerine. Tabii ben de isterdim gitsin yapışsın topu çalşın ama o tarz bir adam değil. Feghouli'ye bıraktığı pasta klasını gösterdi.Abi nasıl iyi ya adam bence asla kafa olarak sahada bile değildi. Topa gitmiyor gelmesini bekliyor, rakip araya girecek belli. Çok kolay çalım yiyor, kendisi eksiltemediği gibi yine kolay kaybediyor, neyi iyi yaptı ki bugün mesela?
Brugge baskı yaptığında rahatlıkla top çıkarttık bizim sahadan özellikle ikinci yarı. O işi yapan Seri ve Nzonzi idi. İlk yarıda da en çok koşan adammış, pas kanallarına koşuyor sürekli alan yaratıyor, diğer adamlar buna pas atmasa bile rahat ediyorlar. Defansı da o şekilde yapıyor bölge kapatma üzerine. Tabii ben de isterdim gitsin yapışsın topu çalşın ama o tarz bir adam değil. Feghouli'ye bıraktığı pasta klasını gösterdi.
He yine beklemediğim top kayıpları yaptı, ayağından açtı topu falan. Çok iyi oynamadı ama ilk maçlardaki kötü performans+kırmızı kart sonrası yine iyi toparlandı bana göre. Keramettin admirin söylediği gibi özgüven problemi var mesela savunma arkası topları falan denemiyor hiç. Bir de orta saha üçlüsü ilk defa bir arada oynadı ve Lemina fizik olarak bitik durumda bunları da hesaba katmak lazım.
Bir başka sıkıntı da bekler hücuma çıkmadığı için Seri-Nzonzi gibi adamların rahatlıkla yapabilecekleri oyunun yönünü değiştirme işini yapamıyoruz. Bu problem de devre arasına kadar çözülmez gibi.
Reis adam doğru yere gidiyor, müdahaleyi de yapıyor ama topu alamıyor ne diyeyimLincoln için gölge pres yapıyor derlerdi. Ona benzedi biraz.
+1 Bugun serinin oynadigi topu belhanda oynasa sayfalarca hakaret olurdu belhandanin basligindabi bok oynamadı
övücez diye atraksiyona gerek yok.
bunun oynadığı topu belhanda oynayınca 72 sayfa hicv düzülüyor.
he tek başına çırpınsa da bugün bi yol olmazdı o başka