#6 Jean Michaël Seri

İyi oynadı. Belhanda ile zamanla çok iyi bi ikili olabilir . Hem farklı isleri yapabilen hem de ortak futbol dili olan iki topcu.
4-3-3 'te pas oyunuyla akarız. Dinamizmle bu sene bisey olmayacağı belli.

Pek haraketli olmadigindan göze hos gelmiyor oynadigi oyun..

Ama bir boka yaramiyor diyen net futboldan anlamiyor, bakin net diyorum..

Brugge pres yaptiginda bir cok kes sakinligiyle o presi kirabildi.

Orda mesela Belhanda olsaydi, topun bizde kalmasini saglayamazdi, gol fln yerdik zamanla..

Futbol sadece siyahi olup depar atmakla olmuyor, böyle kritik adamlar da önemli

Gesendet von iPhone mit GSCimbom Forum

bugün iyiydi bencede konya macından sonra baya bi saydırmıştım ama pas oyununda iyi iş yapıyor

Ikinci yari fena oynamadi demek feghouli gibi 90 dakikaya yaymaya calisiyor. Bizim topcularda enteresan

Performansı ivme kazanıyor bugün fena değildi biraz kıpırdadı.

Macin sonlarina dogru ozellikle ileri gitmeyi pek dusunmek. Sorumluluk almaktan da kacindi. Ama herhalde bugune kadar ki en iyi oyunuydu. Biraz serbest birakilinca daha iyi pozisyon aldi.

İlk haline göre daha iyi, gelişme var. Oyuncu profilleri geçen sezona göre değişti. Artık topu daha hızlı yönlendirmemiz, ters toplarla pozisyon kovalamamız lazım. Seri'de bunları yapabilecek kapasite var. Takım oturdukça daha etkili olacak diye umuyorum.

Fege biraktigi top iyiydi bunlar mac icinde daha fazla yaparsa iyi olur.Ama defansif acidan belhandadan bile kotu.Ama Belhanda iyilesirse Babel yedek.Belhanda Babelin yerine oynarsa Seri Lemina Nzonzi feg ve Belhanda kanatlari ile iyi bi tempo yakalayabiliriz

Rakibin baskı yaptığı zamanlarda çoğu zaman pas tercihleriyle takımı rahatlattı. Bindiren bekler, hızlı kanatlar olsa pas özelliğinin değeri daha da anlaşılacak. Seri'nin oynaması pas istasyonlarında güvenilir bir oyuncu olması ve hücum oyuncularının çok fazla geri gelmemesi demek. Bu maç için beğendim ancak iç sahada baskı yapmamız gereken maçlarda pek tercih edileceğini sanmıyorum. Ömer, Lemina daha etkili olur o tip oyunlarda.

Su oyuncular takima alissa Ve lemina gibi Adamlar ac ritmi kazansa rakibi sahasindan cikarmayacak bi takim olacakmisiz gibi duruyor pozisyon anlaminda gene degisen bisey olmaz ama baya yigicaz oyunu ceza sahasina

bize gelen futbolu bastan ögreniyor futbolu nedir buya söyle gelipte catir catir top
oynayan yok hep zamanla olacak,,,,

Kanka özgüvensiz, verkaça falan girmiyor ya da şut veya ara pası pek denemiyor.

Eksikleri tabiki var knka ama baski da pres te gayet sakin bir sekilde cikabiliyor bu da takimi rahatlatiyor

Oyun görüsü gercekten cok iyi,bu tarz oyuncularin takim arkadaslarini cok iyi tanimasi gerekiyor ayaga mi istiyor topu kosu alanina mi falan bunlar önemli detaylar

Topu sürmek istediğinde kimse durduramıyor ama sanki gitmek istemiyor gibi

İlginç

Surada pasi atabilirdi aslinda

EExwrVSXYAAc5PV

Geri
Üst Alt