- 28 Haziran 2010
- 28.929
- 27.641
- 3.138
Ben hala Seri-N'Zonzi-Lemina üçlü orta sahasından vazgeçmedim
Nzonzi hariç göremedik ki.Leminadan açıkcası çok umudum yok.Sağlıklı olsa ilk 11 oynar da sağlıklı olacak gibi de durmuyor.
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Ben hala Seri-N'Zonzi-Lemina üçlü orta sahasından vazgeçmedim
kabul edin etmeyin göz var izan var
belhanda da, ndiaye de fernando da bunu donunda her türlü sallar. ilerde ne olur bilinmez de ligin yarısını bitirecez nerdeyse bu zamana kadar bi halt göremedim. ptt den oyuncu alsan zaten bu kadar oynuyor.
bu formunda devam ederken forma yüzü gösterilmemeli tribüne direkt bunu yazarım ben. yabancı olarak en kötü oyuncumuz şuanda bu. aynı zamanda elimizdeki en kötü ortasaha bu, belhanda değil. tepkileri ona göre verin. duygusal olmayın. bu adam yeni transfer diye duygusal davranıyorsunuz. nasıl olsa belhanda üvey evlat. o top kaptırınca linç edip bu kaptırınca pasör pasör diye ortada dolanmamalı. zira 5 metre ötedeki arkadaşına pas veremeyen pasör dünyada görülmemiştir.
şu haliyle kayserispor oynatmaz. biz real maçına çıktık.
marcao ile seri maçın 2 en büyük reziliyken belhanda biraz daha az rezil sınıfındaydı. linç edilecekse önce marcao ve seri rezilinden başlayıp belhanda reziline doğru gidilmeli. iki yizlülüğe gerek yok
Aralarında değerlendirme yapıp kıyas yapmakda anlamsız.
belhanda en az seri kadar kötü ve yetersiz..belhandda, seri, marcao falan bunlar bizde olmamalı..Bu klüp daha iyilerini hakediyor.
bizim başımızdakiler her sene transfer işinde gerçekten rezillikde sınır tanımıyorlar.
Basimizda suan teknik direktör olmadigi icin oyunculari elestirmek yersiz. Hic kimse oynamak istemiyor bu taktiksizlikte. Moral ve motivasyon olarak oyuncular bezmis durumda.
Ligde 9 maçın 3üne ilk 11de başlamış. Belhanda'ya verilen şans bu adama verilmedi maalesef. Bir de Nzonzi-Lemina ikilisinin önünde rakip kaleye yakın oynatalım bakalım orada neler yapacak.