#6 Jean Michaël Seri

serinin nasıl topçu olduğunu bilmeyen yorum yapmasın yahu. Gidin sezon başı hazırlık maçlarını izleyin dizilişimize bakın. Keymaker olarak nasıl kullanmışız 30-40 m pasları nasıl atmış izleyin. Sonra bundan bir bok olmaz diyin.

Seri varsa seriye göre oynar takım dedik şu adamı kullanamayan gitsin kendini imha etsin.
Cv ile top oynanmıyor sahada bi leş var.silah zoruyla takıma getirmişler sanki.bu şekilde ilk 11 oynayamaz

Açıkcası iyi oynadığım bir Avrupa maçı sonrası tribüne gönderilsem Belhanda gibi bir yeteneksiz oynayacak diye her maç 10-15 dk oynasam benim de içimden istekli oynamak gelmezdi.

Cv ile alakası yok cv desek bu adam şurada oynadı deriz hacı istikrar diyoruz istikrar 1 maç oynatıp 3 maç oynatmazsan bu adamdan verim a-la-maz-sın.
Bi maçta 5 dk içinde rakibe 3 tane asist yapan adamın önce kendine bi çekidüzen vermesi lazım.ha diyeceksin belhandaya kötü oynamasına rağmen niye fırsat veriyor da buna vermiyor o konuda haklısın.ama bi tek şeyden eminim bu adam orta üçlünün en ofansif adamı olarak oynatılmazsa iyi oynamasına zerre ihtimal yok.bizim yarısahada kesinlikle topla buluşmamalı gerekirse 10 numara pozisyonunda oynasın.çünkü baskı altında top tutma ve pas dağıtma konusunsa sıkıntılı

Bi maçta 5 dk içinde rakibe 3 tane asist yapan adamın önce kendine bi çekidüzen vermesi lazım.ha diyeceksin belhandaya kötü oynamasına rağmen niye fırsat veriyor da buna vermiyor o konuda haklısın.ama bi tek şeyden eminim bu adam orta üçlünün en ofansif adamı olarak oynatılmazsa iyi oynamasına zerre ihtimal yok.bizim yarısahada kesinlikle topla buluşmamalı gerekirse 10 numara pozisyonunda oynasın.çünkü baskı altında top tutma ve pas dağıtma konusunsa sıkıntılı
O maçı bende anlamadım ama adam afrikalı sonuçta duygusal insan bunlar. Birde bunun soğukta eli ayağı donuyormuş parmaklarında batma mı ne varmış scottish fold kedisi gibi acı çekiyormuş onlarda etki etmiş olabilir.
Baskı anında pas çıkarma konusunda takımın şu an en iyisi olduğuna emin olabilirsin. Bak takımda sadece pas atamayan bu değil. Mariano-marcao-feghouli-babel-belhanda hepsi aynı anda nasıl bu seviyede olabiliyor teknik sorun var. Bu oyunculara özel psikolog tutmamız gerekir farklı sorunlar var mental sorunlar

Açıkcası iyi oynadığım bir Avrupa maçı sonrası tribüne gönderilsem Belhanda gibi bir yeteneksiz oynayacak diye her maç 10-15 dk oynasam benim de içimden istekli oynamak gelmezdi.
aynen bu herife çok sinirlendim 2 maçtır ama rezil performansının altında istikrarlı süre almaması olabilir. ismi lazım değil adamın teki yerine bu oynasaydı şuan farklı konuları konuşuyor olabilirdik.

Bu sene Malatya macinda 1 0 one gectikten sonraki zevki hicbir mactan almadim. 6 0, 7 0 bitecek mac 1 1 bitti. O macta cok iyiydi. Babel'i filan harika besledi. Bence israr edilmeli. 3 4 mac oynasin ve gorelim. Gemi zaten batmak uzere. Ya tam batsin ya da cikalim

bu adamdan yararlanmak istiyor isek lemina gibi hızlı orta sahalar onyekuru gibi hızlı kanatlar lazım

lemina tamam ama kanatlar?

terim hala 10 numara ile oynatıyor takımı. belhanda hainini oynatmak yeter artık. nzonzi-lemina-seri yap öyle deneyelim birde. 1x 6 2x8 ile oynayalım

Seri şu yukarıdaki videolardır kendisinden ndiaye gibi uçup kaçmasını bekleyen yanılır.
Bu adam safi beyin, afrika kökenli bir oyuncuda bu derece bir oyun görüşü bulamazsın. Oynayacağımız oyunda bu olmalı kanatların sürekli kaçtığı ama serinin sürekli oyun içerisinde bulunduğu bir sistem.
Görünmez bir ip ile birbirlerine bağlı olmaları gerekir adımlarını beraber atıp oyunu beraber düşünmeleri gerekiyor. Çok can yakarsın böyle maçları otomatikman hatalar ile kazanırsın. Bizim yaptığımız bireysel olarak bir şeyler yapın yanlışın babası bu. Futbol yetenekli oyuncuların çıkıp bir şeyler yaptığı bir oyun değil rakibin hatalarını değerlendirme oyunu. Ne zaman bunu algılarız o zaman makine gibi bir takım oluruz

mevcut kadroda bu adam her türlü 11 oynar...farklı bi kurguyla denenmeli.

Az önce en üstteki başlık olan seri başlığına tıkladım gomis başlığına gitti tövbe neler oluyor öyle

Bende bu kadar oynarım. Extra hiç iş yok

Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi
Nah oynarsın. Adam sürekli pas kanalında , devamlı hareketli bir tane boş koşusu yok. Takımdaki en verimli pas istasyonu bu maç özelinde. Futboldan anlamayan tiplerin ``esktra`` iş beklemesi normal tabi.

Geri
Üst Alt