- 24 Haziran 2009
- 1.402
- 734
- 1.683
İlk yarı kötüydü ikinci yarı baya beğendim sonlara doğru topsuz oyunda bile iyiydi maç kondiayonu kazandıkça daha iyi olacak nzonzi seri lemina bu orta saha asla bozulmamalı
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Bugün beğenmeyen benimle futbol konuşmasın ağa.
Beğenmeyen futbol cahilidir.
Al gülüm ver gülüm diyenlere: N’Zonzi ne yapıyor sahada?
Bugün beğenmeyen benimle futbol konuşmasın ağa.
Beğenmeyen futbol cahilidir.
Al gülüm ver gülüm diyenlere: N’Zonzi ne yapıyor sahada?
FTci mi oldun la ?hocamız bunu kızaga cektıkten sonra ıyı bı oyun sergiledi muthis paslar attı.
kızaga cekılmese is yaparmıydı bılemıyorum?
Abi dün bisey daha vardı bunu seri videosunda gördüm.seri pası verdi boşa kacti kaç kere...hani pası alsa tehlikeli bi pozisyon oluşacak cezasahasinda,sut imkani da bulabilirdi.ama vermiyolar,omere de vermediler.herkes bencilBu adamdan faydalanmak için etrafında hareketli futbolcular olmasi lazim dünkü maçta da gördük ki adam boşluğu görüp topu oraya cok iyi yolluyor ama tabi bizim futbolcular sabit oldukları için seri kötü gözüküyor.
Aynen takım oyunu ve yardımlaşmada problem var. Pas verip hemen boş alanlara kaçıp pas opsiyonu yaratmak lazım. Seri bu tarz oyuna çok uygun ama takım uyumsuz. Bunu da Fatih Terim çözecek.Abi dün bisey daha vardı bunu seri videosunda gördüm.seri pası verdi boşa kacti kaç kere...hani pası alsa tehlikeli bi pozisyon oluşacak cezasahasinda,sut imkani da bulabilirdi.ama vermiyolar,omere de vermediler.herkes bencil