Serdar Ünsal
Berlin Panteri
- 14 Temmuz 2017
- 44.777
- 34.720
- 2.478
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Aynı pozisyon mu bilmiyorum ama dün evde bana saç yolduran bir pozisyon vardı seri pası verdi emreydi galiba pası verdiği kişi ceza sahasına girdi etkili pozisyon olabilirdi ama emre onu görmedi sağa döndü.bu adamdan çalım atmasını inanılmaz işler yapmasını beklemek saçma adamın oyunu basit iyi bir takımda fark yaratırAbi dün bisey daha vardı bunu seri videosunda gördüm.seri pası verdi boşa kacti kaç kere...hani pası alsa tehlikeli bi pozisyon oluşacak cezasahasinda,sut imkani da bulabilirdi.ama vermiyolar,omere de vermediler.herkes bencil
Omer de babele vermedi, herkes kendine çalışıyorAbi dün bisey daha vardı bunu seri videosunda gördüm.seri pası verdi boşa kacti kaç kere...hani pası alsa tehlikeli bi pozisyon oluşacak cezasahasinda,sut imkani da bulabilirdi.ama vermiyolar,omere de vermediler.herkes bencil
Bu goygoy da bitmiyor, br oyuncunun iyi oynaması icin digerlerinin mane salah olmasina gerek yok. Iyi oynayan oyuncu kendini her zaman belli eder. Gecen senelerde de baska futbolcular icin bu goygoy donuyordu.Bu adamdan faydalanmak için etrafında hareketli futbolcular olmasi lazim dünkü maçta da gördük ki adam boşluğu görüp topu oraya cok iyi yolluyor ama tabi bizim futbolcular sabit oldukları için seri kötü gözüküyor.
Katılmıyorum bu görüşüne sonuç olarak futbol bir takım oyunu ve her futbolcu uyum içinde olmalı o yüzden kadro planlanması yapılıyor zaten.ama şunu diyebilirim seri alınırken bizim takımın ne olduğu belliydi tüm takımı yaz döneminde degistiremeyecegine göre seri yerine sana uygun kişiyi alacaktıkBu goygoy da bitmiyor, br oyuncunun iyi oynaması icin digerlerinin mane salah olmasina gerek yok. Iyi oynayan oyuncu kendini her zaman belli eder. Gecen senelerde de baska futbolcular icin bu goygoy donuyordu.