Ahmet Şimşek
Ulubatlı Souness
- 6 Eylül 2009
- 30.930
- 7.861
- 2.018
Keşke Onyekuru gibi atletik bir kanat oyuncusuyla izleme şansımız olsa. Hatırlıyorum, Fernando bile kaç tane asist yapmıştı ona.
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Ndiaye ilk döndüğü maçlarda askerden yeni felmis gibi oynuyordu sonra çöküşe geçti resmenKüfür gibi top oynadı bugün. Eskiden Premier Lig'den çöp alınsa bizim seviyede fark yaratacağına inanırdım, iki yıldır Ayew'i, Seri'si haksız çıkarıyor beni. Cılız, her pozisyonda kendini yere atan Afrikalı orta saha mı olur lan?
Sabrimi tasirma ismoHakikaten çöp... Balon dediğimizde gömülmüştük ama yeni transferlerimiz hep çöp... Çok berbat bir transfer sezonu geçirmemize rağmen taraftarın tarihin en iyi kadrolarından birini kurduk demesi de avamın futboldan anlamadığını bir kez daha ortaya koydu... Bence en iyi transfer dönemi Mustafa Cengiz'in kesinlikle geçen devre arasıydı...
Seri, Andone, Babel, Lemina... Çöp oğlu çöpler... Sadece Falcao ve Nzonzi ki onlar da dünya yıldızı... FM VE EPL PİŞMANLIKTIR!!!
Öndeyken galibiyeti korumak için eski Selçuk hamlesi gibi oyuna alınabilir ..gidene kadar
Bugün güzel toplar attı girdikten sonra 20 dakika kosabiliyo o kadar da değil canimBiraz diri takıma Seri gibi adamı sonradan oyuna sokarsan maçı çevirir adam baston kullanacak kıvama gelmiş
Bugün güzel toplar attı girdikten sonra 20 dakika kosabiliyo o kadar da değil canim
Şaka gibisiniz yemin ederim bi tane faulü kullandı babele attı sende olsan öyle bir top atabilirsin heralde başka top mop atmadı
[/QUOTE
Dediğin pozisyonu hatırlamıyorum bile girdikten sonra boşa paslar çıkardı istasyon oldu pres yaptı koştu ..ondeyken oyuna alacağın pas yapıp oyunu rahatlatacak adam olucaktir görüşüm bu nokta
para belli ki çöpe gitti ama bu herif çöp değil bencesahaya girdikten sonra ilk pozisyonda rakibe bassa topu alacakken temas etmemek icin tirsip yavasladi ve heriflerin akini devam etti
cope ziyan olarak sunulan bir 4 milyon avro.
para belli ki çöpe gitti ama bu herif çöp değil bence
bugünkü maçtaki oyununu göz ucuyla izleyebildim ama genel olarak yanlış yerde oynattığımızı düşünüyorum
bu herif cdm lakin mütemadiyen cm oynatıp cam performansı bekliyoruz