#6 Jean Michaël Seri

schal

schalke da izlemesek vay be diyecegiz. adamin mötüne teneke baglayip yolladilar. opsiyonunu cekmediler. nice'de cekmedi
Motune teneke baglanip gondermesek (gittiği yerden daha rezil ayrildi hatta) birini inanirim bu dediğine 🤪simdi baktim schalkede opsiyonu yoktu nice transferine bakmadim ama gecen sene baskanlari almaya calisiyodu belhandayi.

Ukrayna! Montpellier baskaninin malligi 17 milyona tottenhama satmam dedi sonra piyasasi düştü kiev aldi. Kievde shkahtar hegemonyasini yikti 2 kupa kazandı, kiev maddi sıkıntıya girince de eldeki kaliteli topculari göndermek zorunda kaldı. Kalite ucuz değildir

Topu ileriye oynamaktan çekinmeyen tek adam herhalde. Kaybetse de adamda R yok.

Taktir ediyorum. Rakip sahaya yığılmamiz sayesindedir. Belhdan öküzü olsa işimiz isti

Motune teneke baglanip gondermesek (gittiği yerden daha rezil ayrildi hatta) birini inanirim bu dediğine 🤪simdi baktim schalkede opsiyonu yoktu nice transferine bakmadim ama gecen sene baskanlari almaya calisiyodu belhandayi.
herifi stadda canli izledim schalkede. schalke taraftarlari halen dalga geciyor bu somar ile. belhanda ilk bize geldiginde gülme krizlerine girdiler. sen benimle neyi konusmaya calisiyorsun?

Bunun yerine ben isyan ediyorum artik. Yazik lan su adama. Herif bugün öyle güzel paslar atti basti tuttu. Digerleri bok . Ondan sonra hafta sonu yine yedek

bomboş topçu diyoruz yürüyen beyin diyorlar adama.
tuzla'ya bile ağırlık koyamıyor eleman

Buna 30 milyon veren takım yılın en gerizekalı takımı seçilmeli her yıl.

Ne oynadığını hala anlayamadım. Hele Nzonzi' yi beğenmeyip buna bayılanların ne bulduklarını merak ediyorum. İki katı fiziğine rağmen top tekniği de net daha üstün...

Geri
Üst Alt