#6 Jean Michaël Seri

Kadikoy deplasmaninda bu adam cok yumusak kalir.Ustelik gereksiz top kayiplari da yaparsa sacma bir gol yedirebilir.

Sövdük durduk herife, öte yandan da diyorum agiz birligi ile Fener macinda bunun performansindan korktugumuzu dile getiriyoruz hepimiz acaba gsc cenabetligi tutar da bu adam o macta über bir performans sergiler mi diye sonra beni bir kahkaha tutuyor birden.

Ne Nzonzi ne Babel ne de Falcao bence bu sezon en büyük hayal kirikligi yaratan futbolcu bu hiyar agasi. Falcao sakatliklar yasamasa zaten gollerini siralar, adamin ligde 8 macta 5 golü var ama iste sakatliklar yasamasi büyük sikinti arz ediyor. Babel'in zaten alinmasi basli basina hataydi hele hele o sacmasapan kontrat sartlari ile. Nzonzi ise iyi isleyen bir takimin cok iyi bir parcasi olabilecek adam, yani takimi öne cikaracak baskin bir profil cizmiyor.

Ama bu herif öyle degil. Nice de orta sahada oyunu eline aliyordu adeta bir maestro gibi. Dün buna söve söve izledim maci, son zamanlarda Belhanda öküzüne bile bu kadar sövmemistim. Seri icin söyleyebilecegim tek sey gercekten: hayal kirikligi.

biraz daha oynamaya devam ederse belhanda gibi nefret ettircek kendinden.Çok kötü oynuyor ya.

Sadece yanindakine 2 metreye kadar yan pas yan pas. Onu bile bazen beceremiyor. O kadar kötu ki kornerleri bile paslaşarak kullaniyor.

Ic sahada büyük kücük takimlari domine eder.

deplasmanda baskiyla sacmalamaya baslar. Fb macinda oynamasa daha iyi olur (yerine ömer)

Hoca kesmez oynadığımız oyunda orta sahada Ömer olmaz, Seri biraz savruk falan ama hiç değilse pas yeteneği var Ömer ve Taylan da bu yok.

Jean Micheal Seri kotu bir oyuncu degil, sistem oyuncusudur. Lucien Favrenin Nice'inde cok basarili isler yapti. Bizim ligin kesinlikle oyuncu degil

1. Fizik olarak cok kotu
2. Bire bir mucadelelerden korkuyor
3. Dikine pas atamiyor

Bizim takima Mensah gibi diri fizik gucu yuksek orta sahalar lazim.

Lemina - Mensah mesela cok iyi bir cift olurlardi.

433 oynayacagimiz icin Belhanda ile beraber "8" olarak oynayacak. Pas oyununda ve gecis oyununda takima faydali olacaktir, tek soru isareti ofansif olarak takima ne verecek. Iki tane fazla gol atmayan 8 numara ile oynayacagiz, umarim sezon icerisinde bunun sıkıntısını cekmeyiz.
Transferinden sonra yaptigim yorum. Su ana kadar gosterdigi performans maalesef tam bir hayal kirikligi.

Hastalıklı gibi top oynuyor, sahada ölüp gidecek gibi bir hali var. Yoklukta oynuyor, en az 45 yaşında.

Kötü, güçsüz zart zurt da Seri'den beklenileni ondan daha iyi yapacak başka adam var mı tartışılır.

Ki baştan beri dediğim gibi özgüven kalmamış bu adamda, fiziksel eksikleri de olunca çok garip hareketler yapıyor.

Kötü, güçsüz zart zurt da Seri'den beklenileni ondan daha iyi yapacak başka adam var mı tartışılır.

Ki baştan beri dediğim gibi özgüven kalmamış bu adamda, fiziksel eksikleri de olunca çok garip hareketler yapıyor.
Onyekuru 11 oynacak kondisyona ulasinca en mantikli hamle Omer'i orta saha sola cekmek olur gibi duruyor.

Ömer'in yapabildiği tek iyi şey topla dönüp dikine gitmek. Orta sahada oynarsa tempolu bir oyuna döner ve bizim takım bu oyuna uyum sağlar mı soru işareti. Seri'nin diğer orta sahalardan tek artısı topun bizde kalmasını sağlıyor. Belhanda, Taylan, Ömer orta sahada olduğunda oyun kurmakta zorlanıp hücuma direkt gitmeye çalışan bir takım olmaya çalışıyoruz. Ancak yapamıyoruz onu da (Onyekuru'nun formsuzluğu, sakatlıklar, Feghouli'nin götü engelliyor o oyunu)

Belhanda topla buluşup hücuma gitmek istedi, kimse hareketlenmeyince: top kaybı
Taylan topu alıp uzun top oynar, Feghouli topa yetişemeyince: top kaybı
Ömer de topla dönüp dikine gitmek isteyecek veya saçma ters toplar atacak. Bunu sürekli kaldıracak takım kondisyonu görülmüyor. Seri kısa paslarıyla ve diğerlerine göre isabetli pas oranının yüksek olmasıyla istasyon görevi görüyor orda. Takım tempo yapabilecek bir takım olsa Lemina Ömer yapıp bam bam bam a dönülür. Bir maç için bu olmasa da iç sahada skor bulmak için Ömer'i orta sahada göreceğimiz dilimler olacaktır ama, Saracchi-Ömer-Onyekuru üçlüsünü aynı anda görmeyi bekliyorum. Fatih hoca da oyuncular hazır olsun bu 3'lüyü aynı anda görmek isteyecektir.

Son düzenleme:
Onyekuru 11 oynacak kondisyona ulasinca en mantikli hamle Omer'i orta saha sola cekmek olur gibi duruyor.

Bunun da handikapları olacak zira pas kalitesinden ziyade hız öne çıkıyor o durumda, Mariano dışında top atacak adam kalmıyor o durumda biraz da Saracchi.

Ömer'in çok asisti var da genelde orta odaklı asistlerdi, zeka ürünü paslar değildi.

Rezil bir oyuncu hiç bir faydası yok sertlik katmıyor orta sahaya. Ama çok iyi pasör diyen fanları var ama verdiği paslarda geriye zaten. Tamamen vasıfsız bi adam

Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi

Nzonzi' yi ağır diye beğenmeyip bunu beğenenler vardı. Seri' nin yapıp da Nzonzi' nin yapamadığı tek bir şeyi bilen varsa söylesin. Güya pasörmüş? tek top-kısa-uzun-diagonal her türlü pası çok daha iyi atıyordu adam ve bunu da minimum top kaybıyla yapıyordu üstelik. İlk yarıdaki Alanya maçında yersiz ve düpedüz saçma bir kararla kadro dışı bırakılmadan öncesinden bahsediyorum; bu kadar kötü oynayan adam içinde kabahat kendisinde görülünce saldı sonrasında...

İlk yarı oynanan Galatasaray-Fenerbahçe maçı başlığına gidin bakın herkes Seri neden oynamadı Fener'in savunmasını paslarıyla çözecek adam oynatılmadı diye hocayı yerden yere vurmuştu. Şimdi de Seri orta sahada yumuşak kalır oynatılırsa hata olur diye serzeniş var.

Lanet olsun dostum senin problemin ne ha

Geri
Üst Alt