#6 Jean Michaël Seri

Derbide oynarsa bizi yakar, Terim oynatırsa ayağımıza sıkmayı bırak direk kafamıza sıkar. Ama ne yazık ki oynayacak bu herif.

Nzonziye o kadar yazık oldu ki durağandı falan ama hepsini top diye oynardı.. Adamı sağlıklı bir leminayla hiç izleyemedik ne zaman lemina coşmaya başladı nzonzi kesik yedi..

Aslında kötü oynamadı ama
Eksik bişey var çok çapsız ve pas hatası yapıyor

Ekranda muhtemelen birçok kişi benim gibi dişlerini sıkıyordur

Temaslı oyundan hoşlanmıyor
Yanındaki adama pas atamıyor.

ndiaye en azından temaslı oyundan kaçmıyordu. Gidip onun bir kötüsünü kiraladık.

3.5 ay sonra evine donecek. Umarim ise yarar bu kalan surede ama hic sanmiyorum.

Senenin buyuk hayalkirikliklarindan biri de bu benim icin.

Belhandaya fazla yüklendik galiba, Allah belamızı verdi.belhandadan beter bu herif.izlerken tansiyonum çıkıyor

EQ6pgImWsAA7psC

Haftaya Belhandayla bunun oynadığını düşünün orta sahada valla yaptıkları asistlerle altı sıfırlık maçı bile unutturabilirler. Kabus gibi lan.
Leminanın sakatlanması tüm hevesimizi kaçırdı ya.

Bu senenin en büyük hayal kırıklığı. Beklentimiz çok yüksekti ve transfer edildiğinde çok heyecanlanmıştık. Ama görüldü ki malesef futbolu kafada bitirmiş bu arkadaş.

Fenere gol attırır kesin ama umarım önce bir tane de bize attırır.

Umarım 1 sene daha kalır.

Pas istasyonu, tam bir görev adamı. Doğru kararlar veriyor saha içinde, takımı yönlendiriyor, gerektiği zaman tempoyu düşürebiliyor. Çevre kontrolü de iyi.

Fizik gücü kötü, kafa topuna çıkamıyor, top süremiyor, top çalamıyor, şut atamıyor, attığı pasların yarısı rakibe. Bu adamın PL'de oynaması gerçekten anormal bişey.

EPLde oynayanlari biraz abartiyoruz. EPLde tempo yuksek fizik de onemli ama oyuncu kalitesi 10.cudan daha dusuk takimlarda o kadar muthis sayilmaz. Dandik topculara 50-60m avro vermeleri o oyunculari iyi yapmiyor.

Fizik olarak zaten bir beklentim yoktu da bu kadar iyi pasör denilen adamin bu kadar basit pas kaybi yapmasi düşündürücü. Zaten savunama da fecaat bari sacma sapan top kayiplari yapma.

Benim bildiğim Seri gerçekten bu kadar kötü değildi hani bu döneme kadar bekledik oldu olacak şöyle dedik ama her maç takımı yakacak bir şeyler buluyor

Nice'de oynarken ezbere yaptığı sahanın her tarafına ezbere top dağıtan Seri gitmiş neyi iyi yaptığını anlayamadığım bu adam gelmiş resmen

Benim bildiğim Seri gerçekten bu kadar kötü değildi hani bu döneme kadar bekledik oldu olacak şöyle dedik ama her maç takımı yakacak bir şeyler buluyor

Nice'de oynarken ezbere yaptığı sahanın her tarafına ezbere top dağıtan Seri gitmiş neyi iyi yaptığını anlayamadığım bu adam gelmiş resmen

Yaptığı pas hatalari gercekten sistemden bağımsız. Mesela Marcao da pas hatasi yapiyor ama görüyorsun yani adamin pas verecegi opsiyon yok. Seri de öyle degil bildigin 5 metre yanina pas veremiyor. Favre sisteminde her oyuncu daha iyi gözükür. Belhanda dalbert seri balotelli falan cok iyilerdi ama çoğu hoca favre degil.

Hareketli oynuyor pas alıp veriyor oyunu açıyor bence genel özellikleri gayet iyi ama tek bir şeyi var ki o da olmayacak yerde pas hatası yapıyor yaptıklarını tamamen silip götürüyor

Geri
Üst Alt