#6 Jean Michaël Seri

Yaptığı pas hatalari gercekten sistemden bağımsız. Mesela Marcao da pas hatasi yapiyor ama görüyorsun yani adamin pas verecegi opsiyon yok. Seri de öyle degil bildigin 5 metre yanina pas veremiyor. Favre sisteminde her oyuncu daha iyi gözükür. Belhanda dalbert seri balotelli falan cok iyilerdi ama çoğu hoca favre degil.

Keske Mensahi devre arasinda alabilseydik

Hoca Belhanda'ya gitmediği için kızgın olmasaydı çoktan kesmişti.

Yaptığı pas hatalari gercekten sistemden bağımsız. Mesela Marcao da pas hatasi yapiyor ama görüyorsun yani adamin pas verecegi opsiyon yok. Seri de öyle degil bildigin 5 metre yanina pas veremiyor. Favre sisteminde her oyuncu daha iyi gözükür. Belhanda dalbert seri balotelli falan cok iyilerdi ama çoğu hoca favre degil.

Sneijder niye daha iyi gözükmedi o zaman ?

Ne desemki, bir kere cok uyusuk ve dikkatsiz. 6 7 tane kaliteli pas atsa da 4 5 tane de cok tehlikeli yerlerde top kaybi yapti. Yine de haksizlik olmasin bazi paslar ona atilmamaliydi fakat daha dikkatli olabilirdi. F. Terim fener macinda %100 gorev verecek ama mutlaka gerekirse topu gelisine uzaklastirma emri vermeli. Kotu yani rakipler bunu cozmuz, bildigin şok press yapiyorlar. Lemina oynamazsa inanilmaz zorlanacagiz

Şikecilere karşı oynamaması gerekiyor aman hocam gözünü seveyim verme şuna formayı yakacak takımı

Lan adam nasıl bir adam anlamak zor ; bir de sağa sola naralar atıyor ya o zaman tam bir komedi .
Abi bırakın bu adamı

Ne yapti bu kdr yaw macin agzina sicmis gibi davraniyorsunuz maci izlemedim ama kesin beklerle alakli bir durumdu

Ilaki takim icinde ilk 11 yazilmamasi gereken oyuncular banko oynuyor neden? Ya yedek de oturanlar berbat yada klasik bir terim hareketi, istese her mac berbat oynasin yeri yüzde yüz garanti oyunculardan dir ve oynar.

Mi 9T Pro cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi

bu adam nasıl en kötü zamanında 18m euro ediyor anlamak güç.

Macin buyuk bolumunu izledim su ana kadar sahanin en iyilerinden

Neyini begenmediniz merak ediyorum, pozisyon soyleyin de bakalim

ayakta durmaya mecali yok biz futbolcu diye oynatıyoruz işte, belhandadan sonra terimin yeni takıntısı. zorluk seviyesi yüksek her rakip pas pas eder bunu.

Bu adam nicede oynarken çok abartıyorlardı.Nicede bu adamı izlerken bu adamda benim görmediğim birşeyler var herhalde diyordum.
Ama bu kadar kötü olduğunuda tahmin etmemiştim.Kendi tutuuğumuz takımda seyredince daha iyi anlıyorsun.

Arkadaş tüm suç transfreleri yapanlarda..Başımızda çapsız dolu.
Ortalama futbolcu bilgisine sahip bir adam şu adamın son beş maçına detaylı bir şekilde alıcı gözle izlese almaz.Yani bu kadar hata yapılmaz arkadaş.Bu sene şanpiyonluk kaçarsa baş sorumluları bu adamlardır.

Bu adam nicede oynarken çok abartıyorlardı.Nicede bu adamı izlerken bu adamda benim görmediğim birşeyler var herhalde diyordum.
Ama bu kadar kötü olduğunuda tahmin etmemiştim.Kendi tutuuğumuz takımda seyredince daha iyi anlıyorsun.

Arkadaş tüm suç transfreleri yapanlarda..Başımızda çapsız dolu.
Ortalama futbolcu bilgisine sahip bir adam şu adamın son beş maçına detaylı bir şekilde alıcı gözle izlese almaz.Yani bu kadar hata yapılmaz arkadaş.Bu sene şanpiyonluk kaçarsa baş sorumluları bu adamlardır.
klopp un dortmundun da nuri yetersizinin parlaması gibi bu da favrenin nice inde parladı demekki. makine gibi işleyen takımlarda bazen sıradan topçular kaliteli oyuncu izlenimi verebiliyor. zaten fulhama gidince kalitesizliği hemen ortaya çıktı.

Macin buyuk bolumunu izledim su ana kadar sahanin en iyilerinden

Neyini begenmediniz merak ediyorum, pozisyon soyleyin de bakalim
En az 7 8 civari oyunu guzel acti ama basta Fegh olmak uzeri digerleri cok yavas kaldi. 17. saniyede top kaptirmasi, penalti pozisyonu ve 85 95 arasi 2 3 tane yanlis pasla Malatya'yi ataga cikardi.
Bir de adam Belhanda gibi oldugu icin extra tepki cekiyor. Mesela yine 88 95 arasi gibiydi Muslera 4 Kere ust uste topu ayni yere atip Malatya'ya kaptirdi.

Fizik olarak zaten bir beklentim yoktu da bu kadar iyi pasör denilen adamin bu kadar basit pas kaybi yapmasi düşündürücü. Zaten savunama da fecaat bari sacma sapan top kayiplari yapma.
Adam bokunu cikarma derdinde ondan. Normal pas yerine gidip 40m ara pas deniyor ( hos cogu tutuyor da tutmasada siciyoruz)

yoksa dün begendim 2 kere haric.Basta fena kapattilar pas istasyonu olarak kilitlemislerdi.

İçerideki PSG maçı dışında iyi maçı yok. Nzonzi oynuyorken ayağına top geldiğinde rahatladığımız zamanları hatırlıyorum. Seri'de kaptıracak ve pas hatası yapacak diye endişe duymak dışında bir şey olmuyor. Belki iyi futbolcudur. Ama bu takım yapısında olmadı malesef ki.

Geri
Üst Alt