#6 Jean Michaël Seri

Ne oynadı da kötü oynuyor? Millet haklı olarak Belhanda'ya sarıyor diye ona tek laf etmeyip Falcao; Feghouli önüne gelene sarıyorsun ki iyi oynasa yine sararsın şu tavrından çıkan o.
Abi oynadiginda ayakta duramıyor ceza sahasinda kac gol kacirdi onlari o bile atamiyosa kim atacak niye aldik adami bir degil iki degil... Belhandaya kötü oynadiginda yaziyorum kötü diye ama zaten son zamanlarda o da oynamiyor, onun hakkinda her an her sey yazılabiliyor ama baska adamlar kötü oynadi diye korunuyor. Falcao iyi oynarsa niye sarayim... hayalimdeki o gol sevincini görmeden gitsin istemem falcao

Abi oynadiginda ayakta duramıyor ceza sahasinda kac gol kacirdi onlari o bile atamiyosa kim atacak niye aldik adami bir degil iki degil... Belhandaya kötü oynadiginda yaziyorum kötü diye ama zaten son zamanlarda o da oynamiyor, onun hakkinda her an her sey yazılabiliyor ama baska adamlar kötü oynadi diye korunuyor. Falcao iyi oynarsa niye sarayim... hayalimdeki o gol sevincini görmeden gitsin istemem falcao
Falcao oyunundan değil oynamamasından dolayı eleştirilir en başta, hazır olamadı sezon başından beri.

Normalde yaptığın eleştiriler bu tarzda olmuyor, bu şekilde konuşsan kimse laf etmez.

Bu adam fiziksel mücadeleden ve temaslı oyundan hoşlanmıyor. Toptan kaçıyor. Pas atmasını da beceremiyor. Premier ligde bunla oynayan takımın küme düşmesine şaşırmamalı. Bizim ligde bile sırıtıyor. Bakalım derbide ne yapacak. Hiç umudum yok. Keşke lemina yerine bu sakatlansaydı ama sakatlanmaz. Sakatlıklar mücadele eden efor sarf eden adamların başına gelir bunların başına gelmez.

Geldiğinden beri en iyi oyununu oynadı adeta maestro.bonservisini almak için çalışmalar başlamalı ivedilikle

Hayatının macını oynadı. Tartışmasız maçın adamı.

Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi

Geri
Üst Alt