Onur Bakır
Berlin Panteri
- 22 Ocak 2010
- 46.283
- 28.944
- 2.848
by PROFESSOR.
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Özgüveni zayıf olmasa bu adam bu işleri iyi yapar. Tereyağından kıl çeker gibi top dağıtıyor ama işte fiziksel durumu can sıkıcı.Çok şükür en iyi futbolunu oynadı
Seri'yi ilk defa mutlu ve coşkulu gördüm. O mutlu olunca ben de çok mutlu oluyorum. Hep böyle devam et reis bugün çok iyiydin![]()
Devamli oyunun icindeydi, cok iyi paslar atti, vurdumduymaz dedigimiz adam takim arkadaslarina sitem etti. Umarim bu sekilde devam eder, ozellikle de Lemina ile oynayinca ofansif daha cok katki vermeli.
Bol tereyağlı mıhlama yedirmek lazım buna. Enerjisini bulur ve beklediğimiz futbolunu kalan haftalarda da sahaya yansıtır inşalllah.Özgüveni zayıf olmasa bu adam bu işleri iyi yapar. Tereyağından kıl çeker gibi top dağıtıyor ama işte fiziksel durumu can sıkıcı.
Özgüveni zayıf olmasa bu adam bu işleri iyi yapar. Tereyağından kıl çeker gibi top dağıtıyor ama işte fiziksel durumu can sıkıcı.
Seri-Lemina-Nainggolanadamın tarzı pjanic gibi
önünde ciğersiz vidal ve pogba lazım gibi
Naingolan yav of. Ne güzel olurdu.Seri-Lemina-Nainggolan
![]()
Bir ara gelme ihtimali doğmuştu ya. Aşamıyorum.Naingolan yav of. Ne güzel olurdu.