#6 Jean Michaël Seri

1582490575614-png.72520

Devamli oyunun icindeydi, cok iyi paslar atti, vurdumduymaz dedigimiz adam takim arkadaslarina sitem etti. Umarim bu sekilde devam eder, ozellikle de Lemina ile oynayinca ofansif daha cok katki vermeli.

1582490575614-png.72520

Devamli oyunun icindeydi, cok iyi paslar atti, vurdumduymaz dedigimiz adam takim arkadaslarina sitem etti. Umarim bu sekilde devam eder, ozellikle de Lemina ile oynayinca ofansif daha cok katki vermeli.
Seri'yi ilk defa mutlu ve coşkulu gördüm. O mutlu olunca ben de çok mutlu oluyorum. Hep böyle devam et reis bugün çok iyiydin
MY MAN <3

Maçtan önce Onyekuru ve onu besleyecek Emre ve Seri çok önemli diye düşünüyordum. Emre oynamadı ama Seri'nin hızlı cıkmamızda payı büyüktü. Çok iyi dikine paslar attı.

Özgüveni zayıf olmasa bu adam bu işleri iyi yapar. Tereyağından kıl çeker gibi top dağıtıyor ama işte fiziksel durumu can sıkıcı.
Bol tereyağlı mıhlama yedirmek lazım buna. Enerjisini bulur ve beklediğimiz futbolunu kalan haftalarda da sahaya yansıtır inşalllah.

Ustune duruldu sorumluluk verildigi icin performansi bana göre artti

Fatih Hoca basin toplantisinda Hafta boyunca seri uzerinden calistik dersimize dedi,bazi oyuncular önemsendigi zaman performans artiriyorlar Lincoln gibi sosa gibi mesela

Buyuk ihtimal bunun etkisi oldu

Geri
Üst Alt