#6 Jean Michaël Seri

Adam pas hatalarını da bıraktı.

Fener maçında ve bu maçta acayip iyi oynadı.

Fener maçı öncesi Seri-Onyekuru bağlantısı çok önemli olacak demiştim. Bu bağlantı devam ediyor. Şampiyonluğu bu paslar getirecek.

Sivas ve bjk maçlarında aynı performansı sürdürürse ilk devre için fena küfredicem bu herife

Bunun rolü Lemina ile çakıştığı için mi etkisiz görünüyordu acaba? Oynadığı en iyi 3 maçta(PSG,Fb ve bugün) Lemina hiç süre almamış.

Sezon başında da bazı maçlarda savunma önünde oynatılmıştı ve performansı vasatın altındaydı. Hatta forumdakiler esas mevkisinde oynamadığı için kötü oynadığını belirtmişti. Şu anda da savunma önünde oynuyor ama iki maçtır gösterdiği performans oldukça iyi. Özgüveni yüksek, inisiyatif alıyor, sürekli pas istiyor, dikine, diyagonal paslarla takımı hücuma kaldırıyor, zaman zaman da savunma arkasına attığı paslarla Onyekuru'yu gol pozisyonuna sokuyor. Bence pozisyondan ziyade özgüven kazandığı için daha iyi oynuyor. Onyekuru ve Falcao'nun da etkisi olabilir.

Sezon başında da bazı maçlarda savunma önünde oynatılmıştı ve performansı vasatın altındaydı. Hatta forumdakiler esas mevkisinde oynamadığı için kötü oynadığını belirtmişti. Şu anda da savunma önünde oynuyor ama iki maçtır gösterdiği performans oldukça iyi. Özgüveni yüksek, inisiyatif alıyor, sürekli pas istiyor, dikine, diyagonal paslarla takımı hücuma kaldırıyor, zaman zaman da savunma arkasına attığı paslarla Onyekuru'yu gol pozisyonuna sokuyor. Bence pozisyondan ziyade özgüven kazandığı için daha iyi oynuyor. Onyekuru ve Falcao'nun da etkisi olabilir.

Sezon başı dediğin Akhisar Süper Kupa maçında ve Denizli maçında 45 dakika savunmanın önünde oynadı. Akhisar kupa maçında forum beğenmişti. Sonra savunmanın önünde daha çok Nzonzi oynadı.

Sezon başı dediğin Akhisar Süper Kupa maçında ve Denizli maçında 45 dakika savunmanın önünde oynadı. Akhisar kupa maçında forum beğenmişti. Sonra savunmanın önünde daha çok Nzonzi oynadı.

Keşke hiç oynamasaymış. 2-3 maç çok iyi oynadı, daha sonra da vasat performans sergiledi hep.

Serinin oyunculuguna yetenegi lafim yok ama lemina varsa o oynar. Bu 2 macta da neredeyse 0 baski ile oynadi seri. Yarin alanya basak falan baski yaparlar. Lemina cok kuvvetli ilk opsiyon o olmali.

Paslar Paul Scholes mübarek

İdeal tandem.

_____________Lemina
______Seri
_____________________Ömerinho/Emre

Yeri geldi ben bile çok kızdım Seri'ye ama en sonunda 1-2 maçlık parlaması hariç doğru düzgün bir Seri izleyebiliyoruz. Seri bu ligin çok üzerinde kalitesi tartışılmaz dediğimiz adam buydu işte

Tabii bunda Nice'de o vitrin yaptığı oyun ile şu andaki oyunumuzdaki görevleri çok benzer yine Onyekuru'nun gelmesiyle yetenekleri sergilemeye başlayan Seri Nice'de Sant Maximin ve Plea gibi hızlı sabun köpüğü gibi adamlar ile yeteneklerini gösteriyordu

Ben asıl şeyi merak ediyorum Onyekuru ve Seri bu kadar iyi uyum sağlamış bu kadar formdayken ligin kalan 10 maçında neler izleyeceğiz rakiplerimizi ne kadar zor duruma düşürecekler

Seri iyide çok ruhsuz adam. Derbide son dklarda 2-1’ken M Ekici gözünün önünde bomboş bi türlü gitmedi oraya. Muslera’non üstüne gitmese skor 2-2 olurdu.

Bu performansina devam ederse tebrik ederim,ama ben hala kirginim kendisine

Geri
Üst Alt