Can Eroğlu
Aslan Üye
- 21 Ocak 2019
- 8.009
- 6.753
- 373
Daha anlaşma yokmuşAcun aldı bunu galiba.
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Daha anlaşma yokmuşAcun aldı bunu galiba.
Kadikoy fatihi , sampiyonlugun anahtari bu yalnizca ozlem sitem degil.
Ya Uğur iyi sallıyor hep yaUğur Karakullukçu'nun yayınını izliyorum, anlattığına göre Paços Ferreira - Porto maçını yorumlarken Seri dikkatini çekiyor. Porto 5-0 kazanıyor ama Uğur baya düşüyor adama. Mustafa Demirtaş'ı arayıp söylüyor o da yeni tatile çıkmış bakmıyor, bizim scout ekibinden başkasına söylüyor o da boyu kısa diyor. O senenin sonunda Seri 1 milyon euroya Nice yapıyor. Sonra da 30 milyona pl.
Ya mustaaa atleti salan 1 herif var onu alakUğur Karakullukçu'nun yayınını izliyorum, anlattığına göre Paços Ferreira - Porto maçını yorumlarken Seri dikkatini çekiyor. Porto 5-0 kazanıyor ama Uğur baya düşüyor adama. Mustafa Demirtaş'ı arayıp söylüyor o da yeni tatile çıkmış bakmıyor, bizim scout ekibinden başkasına söylüyor o da boyu kısa diyor. O senenin sonunda Seri 1 milyon euroya Nice yapıyor. Sonra da 30 milyona pl.
Daha bomba olan Seri'nin Sergio Oliveira ile beraber oynaması. 5 yemelerine şaşırmamalı. Bu arada hocaları da Fonseca. Ve Queresma da 2 gol atıyor o maç.Uğur Karakullukçu'nun yayınını izliyorum, anlattığına göre Paços Ferreira - Porto maçını yorumlarken Seri dikkatini çekiyor. Porto 5-0 kazanıyor ama Uğur baya düşüyor adama. Mustafa Demirtaş'ı arayıp söylüyor o da yeni tatile çıkmış bakmıyor, bizim scout ekibinden başkasına söylüyor o da boyu kısa diyor. O senenin sonunda Seri 1 milyon euroya Nice yapıyor. Sonra da 30 milyona pl.
Ne oynamıştı şu Maç'ta yav
Ne oynamıştı şu Maç'ta yav