#6 Jem Paul Karacan

Bari şu adam kadroda olsaydı

En azından defansif orta saha

Bugün sahada olması gerekiyordu. Tam bir not verilebilecekken, anlamsızca oynatmadı.

Kaç ay oldu hala çözemedim aldırdığı oyuncuyu niye oynatmıyor diye.

Jem alindi ama oynatilmiyor.

Önce neden aldigini savundu, sonra 1 maç oynatti, sonra yine yedek yapti.

Savundugu oyuncuyu oynatmiyor

?? ??

Jem where are you

?? ??

bu adam gs tarihindeki en vasıfsız ne diye alındığı belli olmayan oyuncuların en basında baska var mı bilmiyorum kimsenin beklentisi yok alan hocanın bile

Antreman topcusu dendiğinde saka sanıyordum cidden antreman dışında oynamıyor. Ve bu oyuncuya yanılmıyosam 700bin euro veriliyo.
Car cur ettiğiniz para gsin parasi, ffp meselesini gozumuzun onune sokmadan önce bu transferin sebebini ve kimlerin cebinin dolduğunu acıklayin

Bu herife yer acmak icin Dzemaili'yi gonderdin.Bari arada oynat da izleyelim herifi Hamza.

Bugun begendim Jem'i.

Rize'de oynamalıydı. Hangi akla hizmet oynatmadı valla çok merak ediyorum.

90 dakika oynamis hazirlik macinda,atletico macinda sahada olabilir

Eskişehir maçında da dün oynanan maçta da beğendim.Tarzı Veli Kavlak'a benziyor.Şu kadroda kesinlikle oynaması lazım.Ayağı iyi olmasa da pres gücü defansif özelliklerini beğendim.Basit ve haddini bilerek oynuyor.Zaten Reading'de sakatlıklar onu geriye atmasaydı Premier Lig'in kalburaltı takımlarında oynayabilecek bir oyuncuydu.Selcuk-Jem ikilisini bekliyorum Antalya macinda.

Bu arkadaşı ne olarak kullansak acaba? Kıvırıp bir tarafımıza mı soksak, ne yapsak? :red:

Hadi göster kendini, bundan iyi fırsat gelmez daha.

Box To Box Modern Teknik ve güçlü bir Oyuncu.

De Rossi, Vidal ve Schweinsteiger karışımı bir Oyuncu...bugün maçın adamı olur.

2008'deki m.topal etkisi yaratabilir. tabi düzenli oynaması gerekiyor.

aradıgımız dinamo ön libero belkide yakınımızda.

Geri
Üst Alt