#6 Jem Paul Karacan

Bu adama nıye kufur edelımkı banada deseler gel galatasarayda oyna para verecez bıde ustune para almadan bıle kabul ederım para verseler zıl takıp oynarım kalıtesı yetersız adam napsın hamza bıle antreman temposu ıcın aldım demıs resmen kufur gıbı bısı boyle adamları nasıl alırlar anlamam altyapıdan bırını cıkar antreman temposu ıcın arkadas.

Suç bunda değil ki bunu bulunması zor yerlerden bulup getirenlerde

Tafoya derin komisyon mafyasindan emir geldi baska mantikli bir aciklamasi yok hemde 90 dakika oynatilmasinin.

Antreman temposunu güzel artırmış.Adamların ayakta duracak mecali yok.Birde tempo artıracakmış.Sanarsın takıma ronaldo geldi.

Oynatmayıp oynatmayıp en kritik maçta sahaya sürülmesi facia tabikide.

Oynatmayıp oynatmayıp en kritik maçta sahaya sürülmesi facia tabikide.

Hayır facia falan değil.Asıl facia bu adamın konusunun forumda yer almasına sebep olanlar.Bu transferde emeği geçenlerede fair playi bahane edip bu adamı üstüne imza parası vererek alanlarada lanet olsun.

-Tapatalk-

Jem gibi oyunculardan ziyade kulüpte bulunmalarına neden olanlar suçludur. Oyuncunun ne suçu var ki? Oyuncunun kapasitesi belli.

Hey Allahım bi ara Melo-Guarin orta hattı hayali kuruyorduk Jem ve Bilale kaldık iyi mi.

Sana futbolcu lisansı veren adam şuan napıyor acaba

Oyuncuya kızanları anlamıyorum.Oyuncunun oynıcağı oyun belli.Kızılması gerekenler reading city bu herife sözleşmesi bittiğinde sadece maç başı ücret olacak şekilde yeni sözleşmesi önerirken bizim yönetici ve teknik heyet bu adamı 500-800 bin euro arası maaş üstünede maç başı verip alıyor.O yüzden hamza ile dursunun annesinin ellerinden öpüyorum.Nur topu gibi evlatlar yetiştirmişler.

Bu herifin maksimum yapacağı budur top çalmak.Oyun falan kuramaz.Zira top ayağına hiç yakışmıyor.En basit atacağı pasta bile hata yapacağı izlenimini veriyor.Dünkü maç ekstremdi.Ligde ara ara kullanmamız lazım yeni 1 ön libero gelene kadar.

Aslan News@Aslanews 4 sa.4 saat önce
Sahanın en fazla top çalan ismi ise Jem Paul Karacan(5) oldu.

Oyuncuya kızanları anlamıyorum.Oyuncunun oynıcağı oyun belli.Kızılması gerekenler reading city bu herife sözleşmesi bittiğinde sadece maç başı ücret olacak şekilde yeni sözleşmesi önerirken bizim yönetici ve teknik heyet bu adamı 500-800 bin euro arası maaş üstünede maç başı verip alıyor.O yüzden hamza ile dursunun annesinin ellerinden öpüyorum.Nur topu gibi evlatlar yetiştirmişler.

Üstünden tüfek attılar işte. (Komisyon aldılar.)

Aslında forumdaki adı jem paul komisyon diye değiştirilmeli.Bu kadar vasat bir oyuncuya bir dünya para gömmenin başka bir açıklaması yok.

Geri
Üst Alt