#6 Jem Paul Karacan

Hürriyet Güçer'in, Kıvanç Karakaş'ın İngiltere görmüşü.

Her zaman olmasa bile bu tarz oyuncuların lazım olacağı maçlar olur. Yol uzun, şartlar çetin :)

Sakatlık problemi yasamazsa katkı verir.

Sonuçta championship > tsl

Reading'de kaptanlığa yükselmiş, Liverpool'un vs. transfer listesine girmiş bir adam.

a2 takımı kalibresindeki takımlara karşı hafiften katkı verir.

yaw daha ligin 10. haftası 24 maç var dolu dolu.kupa maçları var arada,avrupa maçları,devam edebilirsek 2. yarı avrupanın devamı.çok kral bulur çok adam asarız.

uzun top yok bu adamda farketmediniz mi anca al ver yapıyo oyun zekası diye bişey yok sadece istekli oynuyo onu beğendim ama özel oyuncu değil kesinlikle.. takımda olmasında sakınca görmüyorum

Daha net yorum yapmak için sert takımlara karşı izlemek lazım ama kötü oynamadı şaşırdım açıkcası

esese karsi iyi oynadi. bakalim devami gelecekmi hersey icin cok erken be

şu eskişehire karşı kötü oynucak topçu futbolu bıraksın zaten.

uzun top yok bu adamda farketmediniz mi anca al ver yapıyo oyun zekası diye bişey yok sadece istekli oynuyo onu beğendim ama özel oyuncu değil kesinlikle.. takımda olmasında sakınca görmüyorum

Hocam nası özgüven olsun , taraftar seni asmaya yer arıyo geldin seni aldılar diye demediğini bırakmamış , risk alır mı ilk 11 çıktığı maçta..

Bi uzun top atıp isabet ettiremese bu forumda bile onun üstünden berbat oynadığını söyleyecek insanlar var , tek hatasında

Hocam nası özgüven olsun , taraftar seni asmaya yer arıyo geldin seni aldılar diye demediğini bırakmamış , risk alır mı ilk 11 çıktığı maçta..

Bi uzun top atıp isabet ettiremese bu forumda bile onun üstünden berbat oynadığını söyleyecek insanlar var , tek hatasında
bilmiyorum nasıl oyuncu ama zamanla belli olur daha fazla şans almalı kesinlikle

Geri
Üst Alt