6 Maç = Minimum 13 Puan

İçerideki Beşiktaş ve Başakşehir maçları çok önemli.Kazanmamız kesinlikle şart ikisini de.Gerisini kotarırız bir şekilde,Gençler ve Alanya maçlarında takılacağımızı düşünmüyorum açıkçası.

olur da başlıktaki 13 puanı alırsak rahmetli cavcav bizim adımıza isminin verildiği sezonda rakiplerimize şöyle bir hareket çekmiş olacak .

Takım bu zor seri için o güveni çok vermesede Terimin winnerlığı ve rakiplerinde abartıldığı kadar iyi olmayışından ötürü iyimserim

Bir de psikoloji önemli.

Haftaya olası Başakşehir - Beşiktaş beraberliği bizi rahatlatacaktır. Fener maçında da puan almanın sırrını ilgili konuda yazdım.

Mümkünse,pek mümkün görünmüyor,başakşehir beşiktaşı yensin.Tıpkı feneri yenmesini istediğim gibi beşiktaşı da yenmesini istiyorum ama çok zor duruyor

Mümkünse,pek mümkün görünmüyor,başakşehir beşiktaşı yensin.Tıpkı feneri yenmesini istediğim gibi beşiktaşı da yenmesini istiyorum ama çok zor duruyor
Başakşehir ilk yarı çok üstün oynamıştı. Hatta Beşiktaş'ın lig boyunca rakibe en çok üstünlüğü verdiği maçtı o maç.

Golden sonra geri çekilmeseler kazanırlardı da.

O maçtaki gibi oynamaları lazım. Visca ve Adebayor'a bağlı Başak'ın puan alması.

Fenerbahce macini ayri degerlendiriyorum ama Besiktas,Trabzon,IBB üclüsünün birinde maalesef yenilgi alacagimizi düsünüyorum.

İçerdeki ts,Başak,Karga maçlarını alırsak yolun 100 de 80 ni geçmiş oluruz.Açıkçası Gençler, Alanya maçlarından 4 puan alırız gibi geliyor.Fenere yeniliriz.Gençler ve alanyadan 6 çıkarırsak içerde ts,başak,karga maçlarında 1 beraberlik hakkımız olabilir.53 puanımız var.13 alsak 66 olur.Sonraki maçlarımız akhisar deplasmanı malatya içerde gözgöz deplasmanı.Buradan 7 çıksa 73 puan bizi rahat şampiyon yapar.

Başakşehir ilk yarı çok üstün oynamıştı. Hatta Beşiktaş'ın lig boyunca rakibe en çok üstünlüğü verdiği maçtı o maç.

Golden sonra geri çekilmeseler kazanırlardı da.

O maçtaki gibi oynamaları lazım. Visca ve Adebayor'a bağlı Başak'ın puan alması.
O sıralar epey formdaydılar.Maçların genelinde hakimlerdi ama adamlarda bariz düşüş var.İlk yarıdaki takım olsa feneri de beşiktaşı da yener bize de içerde ciddi sıkıntı çıkarırdı.Silkelenmezlerse bu hafta beşiktaş alıp götürür maçı.Zaten Adebayor o takımın yarısı.Oynamazsa şayet maça çıkmalarına gerek kalmaz

berabere kalalım ama yeterki yenilmeyelim özellikle tinercilere psikolojik acıdan cok daha önemli

Fenerbahçe (D)- 0 Puan
Trabzon-3 Puan
Gençlerbirliği (D)-3 Puan
Başakşehir-3 Puan
Alanya (D)-3 Puan
Beşiktaş-1 Puan

normal olanı bu güç dengelerine göre. G.Birliği tarzı takımlara ters geliriz. En zor maç Alanya maçı olur. Trabzon yine şampiyonluk maçı gibi asılır ama bu kez kazanırız ve bugünden daha rahat geçer. En çok korktuğum maçlardan biriydi bu Konya. (Tabi Rıza kovulursa işler değişir).

Beşiktaş maçını kadro kalitesi olarak kazanmamız kolay değil. Oraya gelene kadar Başakşehir maçı önemli. Hakem, aşırı şanssızlık vs olmazsa o maçı da zor da olsa alırız gibi geliyor.

6 maç 13 puan, kalan 3 maç 9 puan şampiyon yapar. 75 puan zaten Fenerbahçe'yi otomatik eliyor. Başakşehir'i yendiğimiz için onlarında maksimum 74 olacağı için onları da geçiyorsun. Bir tek Beşiktaş teorik olarak 75 yapacağı için bizi geçebilir ikili averaj ile. Onların Başakşehir maçı kritik. Beraberlik bizim için en hayırlı sonuç olur.

Bjk macina bosuna 1 puan yazmayin. O maci ne yapip edip almaliyiz lami cimi yok. Derbi kazanamadan sampiyon olunmaz

Belediye ve beşiktaştan 6 puan almamız şart.
Fener maçı gene 1-0 falan yenileceğiz gibi yahut 0-0 bitecek.
Öteki maçları kazandık varsaydım.

Geri
Üst Alt