6 Maç = Minimum 13 Puan

5 maçtan takılacağımız tek müsabaka Gençlerbirliği maçı olur 13 puan alırız.

İstediğim 1 puan geldi bugün.

Kalan maçlarda 1 mağlubiyet hakkımız var, Beşiktaş maçında olmadığı sürece.

Fenerbahçe D : 1 Puan
Trabzon : 3 Puan
Gençlerbirliği D : 3 Puan(1Puan en kötü)
Başakşehir : 3 Puan
Alanya D : 3 Puan
Beşiktaş : 3 Puan

Şampiyon olmak istiyorsak bu tablonun olması gerek.

önümüzdeki 4 maçtan 10 puan alırsak şampiyon oluruz, daha azı bizi çok sıkıntıya sokar

GSCimbom Forum kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi

Fener'den 1 puan bizi şampiyon yapacak yüksek ihtimal.

2012 sezonu tekrar yaşanıyor

TapaTalK

Trabzon ile Başakşehiri yenersek şampiyonuz bjk ile beraberlik yeterli. Gençlerbirliğini de yenemeyiz...Bence 1 puan bile çok iyi...Yarın da inşallah ya bjk kazanır yahut berabere biter başakşehir tehlikeli fener zaten sezon başından beri belliydi trabzon ile beraber havlu atacağı...

Trabzon ile Başakşehiri yenersek şampiyonuz bjk ile beraberlik yeterli. Gençlerbirliğini de yenemeyiz...Bence 1 puan bile çok iyi...Yarın da inşallah ya bjk kazanır yahut berabere biter başakşehir tehlikeli fener zaten sezon başından beri belliydi trabzon ile beraber havlu atacağı...

Gençler bu gün Akhisar ile evinde berabere kaldı, çok zor değil bence. Günüde bir Galatasaray yüksek ihtimal 3 puan alır oradan.

Konya maçı dahil 5 maçta 11 alırız demiştim şuanda planladığım doğrultuda gidiyor

İstediğim 1 puan geldi bugün.

Kalan maçlarda 1 mağlubiyet hakkımız var, Beşiktaş maçında olmadığı sürece.

Yarınki Bjk-Başak Maçını Başak kazanırsa kendi sahamızdaki başakşehir maçını kazanmak şartıyla bahsettiğin mağlubiyet hakkımızı bjk maçında kullanabiliriz bence.

Yarınki Bjk-Başak Maçını Başak kazanırsa kendi sahamızdaki başakşehir maçını kazanmak şartıyla bahsettiğin mağlubiyet hakkımızı bjk maçında kullanabiliriz bence.
Yok o maç ayrı. Şampiyon olmak istiyorsak o maçı kazanıp olmalıyız.

Son şampiyonluk da onları yenip gelmişti yine aynısı olmalı.

Beşiktaş'a kaybettiğimiz an şampiyonluğun bitti andır. He Başakşehir ve Beşiktaş maçlarına 3+3 = 6 puan yazın ezer geçeriz biz onları Arena'da.

Gençlere yeniliriz gibi duruyor

Alanya maçıda sıkıntı o zamana kadar düşme potasından kurtulmaları dileğiyle,yoksa çok zor maç olacak

Trabzon
Gençler

Bu 2 maçın birinde puan bırakacaz. %100

İçerde ki ts,Başak,Beşiktaş maçlarından 7 puan çıkarırsak şampiyonuz bence.Full konsantrasyonla Gençler,Akhisar,Alanyadan 9 alabiliriz.Osmanlının galibiyetler almasıda güzel oldu.Çok alttaydılar biraz olsun nefeslendiler.Sanırım 33.hafta kargalarla ankarada oynayacaklar.O maç ölüm kalım maçı olacak onlar adına.

Kritik eşiğin başlangıcı pazar günü, önümüzdeki 3 iç saha maçı, gerek son 2 yıldaki çöküşün bitişini gerek de zirveyi tekrar aldığımızı simgeleyecek.

Bu maçlara gelebilen herkes gelmeli, futbolcular kazanamıyorsa taraftar kazandırmalı maçları.

Kritik eşiğin başlangıcı pazar günü, önümüzdeki 3 iç saha maçı, gerek son 2 yıldaki çöküşün bitişini gerek de zirveyi tekrar aldığımızı simgeleyecek.

Bu maçlara gelebilen herkes gelmeli, futbolcular kazanamıyorsa taraftar kazandırmalı maçları.
Konya maçını penaltı kaçınca izlemeyi bırakmıştım daha fazla kızmamak için,dün tekrarını izleme şansım oldu digitürte.Dakika 80 ve maç 1-1,ıslıktan inlemesi gerekirken stadın,stadda ''bitsin artık bu çile,seni sevmeyen ölsün'' tezahüratı yapılıyor.Gerçekten maça direk etki edebilecek taraftarımız gitse her maç hakemi de rakip oyuncuları da dumura uğratırız ama sahaya etki konusunda şu akıllı telefon olayı patladıktan sonra minimum düzeye indi malesef.Elbette çoluk çocuk gelen adamdan veya belli bir yaşın üstünde birisinden ekstra etki yapacak şeyler beklemek çok iyimser olur ama çekirdek grupta beklenen etkinin çok uzağında.Umarım sahadaki oyuncuyu bile uyutacak tezahüratlar yerine biraz daha baskıyı artıracak şeyler yapılır kalan 3-4 iç saha maçında

Konya maçını penaltı kaçınca izlemeyi bırakmıştım daha fazla kızmamak için,dün tekrarını izleme şansım oldu digitürte.Dakika 80 ve maç 1-1,ıslıktan inlemesi gerekirken stadın,stadda ''bitsin artık bu çile,seni sevmeyen ölsün'' tezahüratı yapılıyor.Gerçekten maça direk etki edebilecek taraftarımız gitse her maç hakemi de rakip oyuncuları da dumura uğratırız ama sahaya etki konusunda şu akıllı telefon olayı patladıktan sonra minimum düzeye indi malesef.Elbette çoluk çocuk gelen adamdan veya belli bir yaşın üstünde birisinden ekstra etki yapacak şeyler beklemek çok iyimser olur ama çekirdek grupta beklenen etkinin çok uzağında.Umarım sahadaki oyuncuyu bile uyutacak tezahüratlar yerine biraz daha baskıyı artıracak şeyler yapılır kalan 3-4 iç saha maçında

Bak abicim, siz ekran başında size sunulanı görüyorsunuz. Ben bu yıl her maça gittim, kötü olduğumuz tek maç Fenerbahçe maçı iç sahada. Konya maçı ise bariz taraftarın en etkili olduğu maçtı, rakipten top alınamayan anlarda taraftar aldırdı o topları, sürekli inletti stadı ancak siz o sesleri değil size sunulan kadarını duyuyorsunuz. Bir maç stada git ve sonradan maçın yayınını izle ne demek istediğimi anlarsın. TT Arena ilk açıldığındaki taraftardan ben de memnun değildim lakin bu yıl bariz bir kenetlenme var ve bağrılıyor.

Hayır anlamıyorumki Konya maçı sonrası herkesin sesi kısılmıştı, boğazımız parçalandı ancak millet ekran başından saydırıyor da saydırıyor. O maçın alınmasında taraftar katkısı bariz vardı.

Ha yanlış olan şuydu maç 2-1 oldu çıkardılar telefonları, orada bayağı bir sövdüm ben de ama o kadar. Bir de ikinci yarının başında bir demoralize olma durumu oldu çünkü maç sürekli durdu.

Geri
Üst Alt