6 Maç = Minimum 13 Puan

Bugün kazandık ama yine ayyuka çıkan bir durum şuki bitiricilik anlamında takımın ciddi eksileri var. Topu rakip yarı sahada çok geveliyoruz ve bunlar pozisyon olarak geri dönüyor.

İç sahada bir şekilde kopuyor maçlar ama dışarıda pozisyon sayısı azalınca gol bulmak daha da zorlaşıyor.

2 maçta 4 puan iyi başlangıç oldu.

beşiktaş maçına kadar kazanırsak bence 6 puan önde gireriz beşiktaştan...ondan sonrası şampiyonluk inşallah

Başak bugün takılsaydı 1 maç daha puan kaybetme hakkımız olabilirdi.İçeride adamın takımını tokatlayıp zirvede tek kalmamız lazım.En zor maç yine diyorum Alanya maçı.Alanya maçı 3 puan olursa şampiyonuz

Gençler bu haldeyken değerlendirmemiz lazım. 3te 3 yapıp öyle hesap yapılmalı.

En zor maç haftaya Ankara da yapacağımız GB maçıdır. Bu maçı geçersek şampiyon olduk demektir.

ligte son 7 hafta değil aslında hafta bizim için son 4 hafta.Beşiktaş maçına kadar 9 puan yapıp o maçta berabere kalsak dahi şampiyonuz.

5-6 hafta önceki Gençler olsaydı ben de çekinirdim ama 9-10 maç kaybetmeyen takımın inişe geçmesi kaçınılmazdı ve şuanda inişin en hızlı olduğu dönemdeler.Neredeyse sezon başındaki görüntülerine döndüler.İlk golü atarsak çok rahat işi bitiririz.Sadece saçmasapan şekilde ilk golü falan yemeyelim

Geri
Üst Alt