6 Maç = Minimum 13 Puan

Hesaplamalarıma uymayan tek maç dünkü Akhisar-Başakşehir maçı oldu. Beraberlik bekliyordum.

Başaksipor'u yenmemiz gerekecek.
Bjk maçında 1 puan da yeterli o durumda.

Alnitak Alnilam Mintaka

En son Kasımpaşa maçı için de benzer şeyler söylemiştiniz sanki Mustafa Bey.

Evet. Bir ton pozisyona girip gol atamadığımız; buna karşılık saçma salak bir penaltı ve duran top karambolü sonrasında yenilen gollerle yenildiğimiz maç.

Müsterih ol. Bu maç gerçekten bizim.

Hesaplamalarıma uymayan tek maç dünkü Akhisar-Başakşehir maçı oldu. Beraberlik bekliyordum.

Başaksipor'u yenmemiz gerekecek.
Bjk maçında 1 puan da yeterli o durumda.

Alnitak Alnilam Mintaka

Gürkan Bey siz de rahat olun. Başakşehir'e de Beşiktaş'a da yenilmeyeceğiz. Galatasaray artık mağlup olmayacak.

Fernando Reges'in kadıköy'de 60 dakika takımı nasıl yönlendirdiği ortada final maçlarının adamı geri dönüyor soğukkanlılığıyla takımı sürekli itecektir bundan sonra kolay kolay gol yemeyiz ve %65-70 arası topa hakim oluruz

4 te 4 yaparsak şampiyonuz bu kadar basit.

2 maç içerde 2 maç dışarda 4 galibiyet al olay bitsin

VTR-L09 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

bjk ve başak da fazla bişey yok arenada alırız beni korkutan deplasman maçları

Önümüzde oynayacağımız iki maç sonrası 2 ihtimal var:

1. Gençlerbirliği ve Başakşehir bu iki maçtan alacağımız 6 puan bizi yüzde 99 şampiyon yapar Beşiktaş maçı formalite olur.

2. Bu iki maçtan 4 puan alırsak yine lider oluruz ancak bu sefer Beşiktaşı evimizde yenmemiz şart olur.

Bu iki maçtan 4'ten daha az puan alacağımız ihtimalini değerlendirmiyorum bile...

Gençleri yenersek bu iş çözülür en kritik maçı oynayacağız. Trabzon maçını biz alırız gözüyle görüyorduk ama rakipler ciddi ciddi puan kaybedeceğimizi düşündüler şimdi hedefleri gençler maçı Gs yener dediklerne aldanmayın tüm rakip tarafatarlar puan kaybedeceğimizi düşünüyor.. İşte böyle maçları alacaksın ki rakibinin gardı düşecek..Bu takım zaten başak-bjk maçlarından min.4 puan alır kendi evinde o konuda bir şüphem yok..

gencler macında pisligi büyük ayıdan ziyade hakemden bekliyorum tipi ve karakteri insanla maymun arasında gidip gelen karaktersizlerden birini bekliyorum hakem olarak

gencler macında pisligi büyük ayıdan ziyade hakemden bekliyorum tipi ve karakteri insanla maymun arasında gidip gelen karaktersizlerden birini bekliyorum hakem olarak

Bizim kadar sabırlı dirayetli tarfatar grubu yok..Joao p. adlı i.nenin selçuka yaptığı direk kırmızılık hareket konuşulmadı bile...kuş medyası olsaydı twitterlarda boy boy fotolar yayarlardı

Geldik yine bu başlığın altına her hafta hesap kitap yaparız ama boşuna deplasmanda maç kazanamıyor bu takım...

Bence son haftalara kadar kimin sampiyon olacagi belli olmayacagini düsünüyorum. Biz G*ttepe maçinda bile daha sampiyonluk için yarisabiliriz. O yüzden en iyisi beklemek.

1. Başakşehir 59 Puan

Galatasaray (D)
Kayseri
Osmanlı (D)
Sivas
Antalya (D)
Kasımpaşa

2. Galatasaray 57 Puan

Başakşehir
Alanya (D)
Beşiktaş
Akhisar (D)
Malatya
Göztepe (D)

3. Beşiktaş 56 Puan

Akhisar (D)
Malatya
Galatasaray (D)
Kayseri
Osmanlı (D)
Sivas

4. Fenerbahçe 54 Puan

Sivas (D)
Antalya
Kasımpaşa (D)
Bursa
Karabük (D)
Konya

Bu köprünün altından daha çok su akar hiç bir takım 6’da 6 yapamaz...

fener bir an sampiyon olurmu?Secim seneleri malum

Kalan maçlara göre Fb'nin şampiyon olma ihtimali bizim şampiyon olma ihtimalizden daha fazla.

Ulan bir de rakiplerin zor maclari kalmadi deniyor

Basaksehir bize gelecek, ayrica Osmanli ve Antalya deplasmanlari var

Besiktas bize gelecek, ayrica Akhisar ve Osmanli deplasmanlari var

Fener 6'da 6 yapar

Ulan bir de rakiplerin zor maclari kalmadi deniyor

Basaksehir bize gelecek, ayrica Osmanli ve Antalya deplasmanlari var

Besiktas bize gelecek, ayrica Akhisar ve Osmanli deplasmanlari var

Fener 6'da 6 yapar
hesap kitap yapmazdım ama mecbur kaldım.basaksehir ve bjknin içerde bile puan kaybı olası.1 maçta kaybedecekler mutlaka.fener ise şike mike olmazsa sivas macında puan kaybeder.

hesap kitap yapmazdım ama mecbur kaldım.basaksehir ve bjknin içerde bile puan kaybı olası.1 maçta kaybedecekler mutlaka.fener ise şike mike olmazsa sivas macında puan kaybeder.

Fenerbahce'nin Sivas'tan surati asik donmesi beni mutlu eder Divrikdas

Yalniz rahat gececeklerini dusunuyorum

Geri
Üst Alt