6 Maç = Minimum 13 Puan

Fenerbahçe D 1
Trabzon 3
Gençlerbirliği D 0
Başakşehir 3
Alanya D 3
Beşiktaş 3

Olması gereken budur, bunun aşağısı şampiyonluktan eder yüksek ihtimal.

Sampiyon olacagiz. Dursun secimi kaybedecek.

Hocamla yazin nobet de cok guzel gececek...
tudor ve dursunun gitmesi mucizeydi.fatih hocanın gelmesi daha da mucize.bunca hafta fernando ve ndiayesiz takımı iyi yönetmesi,donk ve sinandan katkı alması bile müthişti.

şampiyon olursak mucize değil olması gereken olmustur.

Gidip Başakşehir'i yenip Bjk ye yenilmek gibi bir saçmalık yapmayız umarım da havlu atacaksak tam atalım

Sence kim olur sampiyon?

Her şeye rağmen olay bizde tek sıkıntılı deplasmanımız kaldı o maça kadar havlu atmazsak o maçta şampiyonluk turu atarız

Ümitin maçtan önce bu kadar yalaması fln belliydi ya puan kayıbı olacağı.Bana biraz avrupa maçlarımızı hatırlattı genellikle o maçlardan önce böle hava gazımız alınır adamlar istedikleri sonucu alır giderlerdi.Bu da bi taktik sonuçta Ümit'in Fatih hocayı sevdiğini sanmıyorum

Edit : Alanya maçını kastettim de erkenmiş o maç onu alırsak gerisi kolay

Her şeye rağmen olay bizde tek sıkıntılı deplasmanımız kaldı o maça kadar havlu atmazsak o maçta şampiyonluk turu atarız

Ümitin maçtan önce bu kadar yalaması fln belliydi ya puan kayıbı olacağı.Bana biraz avrupa maçlarımızı hatırlattı genellikle o maçlardan önce böle hava gazımız alınır adamlar istedikleri sonucu alır giderlerdi.Bu da bi taktik sonuçta Ümit'in Fatih hocayı sevdiğini sanmıyorum

Edit : Alanya maçını kastettim de erkenmiş o maç onu alırsak gerisi kolay

Aynen dediğin gibi oldu aydın 'atmosfer fena çıkamayız o sahadan' diyordu yabancı takım hocalarıda gelip 5 atıp gidiyolardı ümiti hiç sevmem ama doğru oynadı oyunu ve aldı 3 puanı.

Gönül rahatlığıyla sampiyonluğu kutlayalım o zmn.

Ne deseydim Melih Bey!

Ayrıca Gençlerin bu kadar sağlam kapanacağını tahmin edemedim. Sıkıntı büyük. Başakşehir maçı için artık mutlak galibiyet gerekiyor. Öyle böyle değil! Net skorla. 1-0 olsun bizim olsun psikolojik açıdan yetmeyecek.

Alanya'dan 1-2 tane rahat yeriz. O maça da 0 ekleyelim.

Bu takim ic sahada mac vermez ama bakalim asil belirleyici mac alanya olacak. Kalmış surada 2 deplasman yav goztepeyi saymıyorum zira o maca kadar herseyin netlesecegi fikrindeyim

Galatasaray varsa umut vardir. 2 mac 6 puan sonra beşiktaş
Kargalar da bu surecte takilirsa akhisara takılır daja SONRA kiminle oynuyolar bilmiyorum ama arenaya tekrar 4 puan farkla gelebilirler. Ama en olasi gozuken 3 puan gerimizde gelecekler o mac şampiyonluk maci olacak

Basaksehir 3
Alanya 0
Besiktas 3
Akhisar 3
Malatya 3
Goztepe 3

Seklinde 15 puan toplariz. 72 puanla sampiyon oluruz.

Sent from my iPhone using GSCimbom Forum

Şampiyonluk için hesap kitap yapmıyorum artık Hesaplar karıştı kafalar durdu motor yandı ne olacağını bilmiyorum kestiremiyorum artık bekleyip görmekten başka çare yok önceden öngörmek mümkün değil artık geleceği tahmin etmek,, tek yapmak gereken çıkıp her maçı kazanmak için elinden gelenin en iyisini yapmaya çalışacaksın, olur olur, olmaz olmaz. kader, kısmet, nasip, şans, ilahi taktir. ne derseniz deyin...

şampiyon olma şansımızın kaldığını düşünenmi var hala?

Gönül rahatlığıyla sampiyonluğu kutlayalım o zmn.

Ne deseydim Melih Bey!

Ayrıca Gençlerin bu kadar sağlam kapanacağını tahmin edemedim. Sıkıntı büyük. Başakşehir maçı için artık mutlak galibiyet gerekiyor. Öyle böyle değil! Net skorla. 1-0 olsun bizim olsun psikolojik açıdan yetmeyecek.
Sana yorum yapma demiştim, bir insanın hiç bir dediği tutmaz mı yav.

Sampiyonluk anadolu deplasmanlarindan geçer hiç yapamıyorsan 2 maçta 1 galip gelmeli bir takım

Alemin Tek Kralı

Sampiyonluk anadolu deplasmanlarindan geçer hiç yapamıyorsan 2 maçta 1 galip gelmeli bir takım

Alemin Tek Kralı

Geri
Üst Alt