hiç belli olmaz o iş,belki şike bile yetmez bu sefer.şu 6 maçı kazanıp şampiyon olalım da sonrası güzel olacak.Fenerbahce'nin Sivas'tan surati asik donmesi beni mutlu eder Divrikdas
Yalniz rahat gececeklerini dusunuyorum
hiç belli olmaz o iş,belki şike bile yetmez bu sefer.şu 6 maçı kazanıp şampiyon olalım da sonrası güzel olacak.Fenerbahce'nin Sivas'tan surati asik donmesi beni mutlu eder Divrikdas
Yalniz rahat gececeklerini dusunuyorum
hiç belli olmaz o iş,belki şike bile yetmez bu sefer.şu 6 maçı kazanıp şampiyon olalım da sonrası güzel olacak.
tudor ve dursunun gitmesi mucizeydi.fatih hocanın gelmesi daha da mucize.bunca hafta fernando ve ndiayesiz takımı iyi yönetmesi,donk ve sinandan katkı alması bile müthişti.Sampiyon olacagiz. Dursun secimi kaybedecek.
Hocamla yazin nobet de cok guzel gececek...
Gürkan Bey siz de rahat olun. Başakşehir'e de Beşiktaş'a da yenilmeyeceğiz. Galatasaray artık mağlup olmayacak.
Gençlere puan kaybımız olur kesin Ümit'i çok övdü forum görürsün bak yamuk yapacak bize![]()
Gençlere yeniliriz gibi duruyor
Alanya maçıda sıkıntı o zamana kadar düşme potasından kurtulmaları dileğiyle,yoksa çok zor maç olacak
Tebrikler
Sence kim olur sampiyon?
Her şeye rağmen olay bizde tek sıkıntılı deplasmanımız kaldı o maça kadar havlu atmazsak o maçta şampiyonluk turu atarız
Ümitin maçtan önce bu kadar yalaması fln belliydi ya puan kayıbı olacağı.Bana biraz avrupa maçlarımızı hatırlattı genellikle o maçlardan önce böle hava gazımız alınır adamlar istedikleri sonucu alır giderlerdi.Bu da bi taktik sonuçta Ümit'in Fatih hocayı sevdiğini sanmıyorum
Edit : Alanya maçını kastettim de erkenmiş o maç onu alırsak gerisi kolay
Gönül rahatlığıyla sampiyonluğu kutlayalım o zmn.
şampiyon olma şansımızın kaldığını düşünenmi var hala?
Sana yorum yapma demiştim, bir insanın hiç bir dediği tutmaz mı yav.Gönül rahatlığıyla sampiyonluğu kutlayalım o zmn.
Ne deseydim Melih Bey!
Ayrıca Gençlerin bu kadar sağlam kapanacağını tahmin edemedim. Sıkıntı büyük. Başakşehir maçı için artık mutlak galibiyet gerekiyor. Öyle böyle değil! Net skorla. 1-0 olsun bizim olsun psikolojik açıdan yetmeyecek.