6 Maç = Minimum 13 Puan

.
b4da54931a3f4919cf974e32b4b02bb7.jpg

Moderatör tarafında düzenlendi:
Yenilmeden çıkmamız lazım 13 değil 14 olursa tadından yenmez.

Başakşehir'e yenilme/yen
Beşiktaş'ı yen/yenilme

G.Birliği
Alanya
Akhisar

maçlarından 7 puan ile çık karnaval olur son 3 hafta. Rakipler de takılacaktır mutlaka.

Şampiyonluk yolunda son haftalara denk gelen ve yine mutlak kazanmamız gereken 2008 yılı Gençler deplasmanındaki golümüzü muhteşem çözünürlükle anımsayalım:

kazanıp yolumuza devam etmiş olmamız güzel bir durum aynı disiplin ile devam etmeliyiz başakşehir maçında puan kaybetmezsek büyük motivasyon olacaktır beşiktaş maçı için.

Gelecek uc mactada yaptik mi 9 puan olacak bu is.

Beşiktaş maçına kadar kazan Beşiktaşla en az beraberlik al içerideki Malatya maçında ilan ederiz büyük ihtimal böle olursa. Beşiktaş maçı dahil dediğim senaryo olursa bir sonraki hafta Alanya maçında Muslera bile gol atar. Alanya o zamana kadar rahatlamış olur zaten Osmanlı-Gençler-Konyadan biri 2-3 haftaya kopar.

Gençlerbirliği şuan aşırı kötü durumda iyi değerlendirmeliyiz

bjk maçına kadar full puan toplayalım. bjk maçı şampiyonluk maçımız olur.

Alanya ve Akhisar deplasmanlarından ürküyorum açıkçası. Gençleri mağlup ederiz laubalilik yapmazsak posisyonlarda

Beşiktaş maçinda hizli oynamak lazim

GG Atiba filan agir topçular hizli topçulara karsi ezilebiliyorlar

Onlarin kilit adamlari Kartalisca ve Quaresma

Kartaliskaya mümkünse şut çektirmemek lazim yoksa Muslera yine güzel gol yer

Gençlerbirliği maçını alırız 1-0 olsa bile yeneriz. Asıl diğer haftaki Başakşehir maçını alırsak şampiyonluğu artık bırakmayız diyorum ben. O yüzden bu iki maç çok önemli boşuna 6 maçtan 13 puan yok şu puan yok bu puan hesaplamayın benim tahminim önümüzdeki iki maçtan 6 puan alırsak yüzde 99 şampiyon oluruz diyorum hatta evimizde Beşiktaşı yenemesek dahi. Ancak önümüzdeki 2 maçtan 4 puan almak bizi 2 hafta sonunda yine lider yapar ancak işler daha karışık olur 4 puandan daha az da beklemiyorum bu iki maçtan inşallah 2'de 2 ile 6 puan alırız.. Bu 2 hafta sonunda dananın kuyruğu kopacak tabiki bizim açımızdan koparabiliriz yoksa çekişme devam eder.

G.Birliği maçı zor geçer. Daha zoru Alanya olacak ama.

İki maçtan 4 puan alırsak son 2 maçı alırız deplasmanda.

Şayet dün başak takılmış olsaydı mümkün değil artık yakalayamazlardı.Yakalamayı bırak maç fazlasıyla liderliği bile alamazlardı artık.Hakemler öyle ittirdi ki dün,resmen yarış bitmesin derdindeler.Emreyi atsa Emre bizim maçta yok.Bunu geçtim adam gidip Lopezi attı beşiktaş maçında da yok adam

kalan 7 haftaya 4 gözüyle bakıyorum ben.. gencler basak alanya bjk kazanırsak biter bu iş..

Geri
Üst Alt