Nedim Tokuyucu
Baba Gündüz
- 20 Ocak 2010
- 85.615
- 66.410
- 4.933
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Geçmiş olsun.Van depremi sonrası alışkanlık saniye sayıyorum, 90 saniyeyi geçti oğlumun üstüne kapaklandigim için devamını saymadım, çok kötüydü. Umarım vefat eden yoktur yada azdır![]()
Harbi çok uzun sürmüş bu ne böyle
Geçmiş olsun ,sen nerdeydinBen eşimi sakinleştirmek için sakın kaldım ama bitmedi bir türlü. Binanın fotoğrafını atamadım ama çok derin çatlaklar oluştu. Korkunçtu. Bu kadar uzun deprem görmedim. Öğrencilerinden göçük altında kalan var.
Abi olsa ne yapacaksın, yatağın yanında ölümü bekledikGoogle uyarı sistem haber verse bile o kadar vakit yok herkes uyuyordu ne yazık ki gece vakti olan depremler en tehlikelisi oluyor
2-3 saat içinde artçı olabilir deniyor rtaş evden çıkın, boru patlamış olabilir dediğin gibiAlinti yapamiyorum cunku cok yavas. Eve geldim. Diger tvnin ettafina minder filan koydum. Bizim yandaki en 60 senelik. O yikilmayinca bizimki de yikilmaz diye eve geldim ama cikiyorum simdi. Sadece su sizintisini anlamadim
Pencerenin ordaki tavandan oluk oluk akiyor. Karanliktan tam goremedim. Galiba ya yarik olustu ya da orada biryerde boru patladi. Evin diger taraflari saglam. Sadece yere dusen esyalar var. Gunes dogdugunda net gorurum. Etkilenen herkese gecmis olsun. Bir de Subat ayi anasini satayim. Yagmur da var
Doğal gaz boruları patlamış dwniyorgaz sizintilari varmis cok yerde
Gaziantep nizipteyim.Geçmiş olsun ,sen nerdeydin
O nereliydi?Murat girmedi hiç, durumu nasıl acaba![]()
HatayO nereliydi?
Bu verilen rakamlar şehir merkezleri, köyleri bilen yok ne yazık kiOsmaniye Valisi de şu ana kadar 65 bina yıkıldığını açıklamış.