6 Şubat 2023 Türkiye Depremi #1

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Harbi çok uzun sürmüş bu ne böyle

Ben eşimi sakinleştirmek için sakın kaldım ama bitmedi bir türlü. Binanın fotoğrafını atamadım ama çok derin çatlaklar oluştu. Korkunçtu. Bu kadar uzun deprem görmedim. Öğrencilerinden göçük altında kalan var.

Alinti yapamiyorum cunku cok yavas. Eve geldim. Diger tvnin ettafina minder filan koydum. Bizim yandaki en 60 senelik. O yikilmayinca bizimki de yikilmaz diye eve geldim ama cikiyorum simdi. Sadece su sizintisini anlamadim
Pencerenin ordaki tavandan oluk oluk akiyor. Karanliktan tam goremedim. Galiba ya yarik olustu ya da orada biryerde boru patladi. Evin diger taraflari saglam. Sadece yere dusen esyalar var. Gunes dogdugunda net gorurum. Etkilenen herkese gecmis olsun. Bir de Subat ayi anasini satayim. Yagmur da var

Alinti yapamiyorum cunku cok yavas. Eve geldim. Diger tvnin ettafina minder filan koydum. Bizim yandaki en 60 senelik. O yikilmayinca bizimki de yikilmaz diye eve geldim ama cikiyorum simdi. Sadece su sizintisini anlamadim
Pencerenin ordaki tavandan oluk oluk akiyor. Karanliktan tam goremedim. Galiba ya yarik olustu ya da orada biryerde boru patladi. Evin diger taraflari saglam. Sadece yere dusen esyalar var. Gunes dogdugunda net gorurum. Etkilenen herkese gecmis olsun. Bir de Subat ayi anasini satayim. Yagmur da var
2-3 saat içinde artçı olabilir deniyor rtaş evden çıkın, boru patlamış olabilir dediğin gibi

Mersinde fena sallandik cok uzun surdu saatlerdir arabadayiz cokuk cocuk gecmis olsun

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt