Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
10 bin üstü. Daha köy ve mezralara gidilmedi.Daha fazla oldugunu, neyse... dilim de elim de varmiyor
Ben anlamıyorum Hatay'a nasıl gidilmiyor yaaHataya deniz yoluyla filan gidilmiyor mu? Bir yol bulsunlar.
otarafa kaydircaksin, sonra tehlike taraflari saglam elden gecireceksin, belki 5yilini alir ama 50 yilini kurtarir.Nüfusu Orta Anadoluya kaydırmanın zamanı geldi.
Ankara’dan Maraş’a 12 saatte varanlar var diyorlar. Kar kıyamet diyorlar.Ben anlamıyorum Hatay'a nasıl gidilmiyor yaa
Lütfü Savaş yolların açık olduğunu söyledi
Hatay Büyükşehir Belediye Başkanı Lütfü Savaş: "Hatay'da 1200 civarı bina yıkıldı. Henüz tüm enkazlara tam olarak ulaşılabilmiş değil. Yardım bekliyoruz. Kente ulaşan yollarda büyük bir sorun yok, yollar açık."
Utanç vesikası.
Sen “başbakan“ın avukatı mısın? Tepki vermezsen ne oluyor?? Sıktı bu yersiz fanatizmler işinize gücünüze bakın zaten insanların siniri bozuk, ülkenin heryerinden cehalet, plansızlık, basiresitsizlik, liyakatsızlık akıyor foruma girip başbakan uyumaz diye post atıyorsunTabi biliyorum. Hükümeti kötülemek isteyen kotulesin ona birsey demem ben ama ülke böyle bir durumdayken basbakan horluyor derse biri tepkimi veririm. Her şeyin bir sınırı var.
Sabah saatlerinde rakam çok düşüktü ama giderek artıyor 6217 bina yıkılmış
Nereye bagisladin bizde atalim
Kardesim tamam olabilir ama kusura bakma da bir yol hasar aldi diye kocaman bir sehire ulasamiyorsak coktaaan gecmis olsun. Biz dükkani komple kapatalim o zaman. Ben de cok bilmis gibi konusmak istemiyorum cünkü bilmiyorum, ama:Yani bu yazacaklarım bahane olamaz ama bölgeyi bilmeyenler için tarif etmeye çalışayım.
Şu an deprem olan tüm illere iş dolayısıyla defalarca gitmiş biri olarak söylüyorum yollar yıkılmışsa ki öyle gözüküyor karayolları ile gitmek saçmalık. Sadece Antep-Adana arasında bir viyadük geçit var yazın bile geçerken rüzgardan arabalar etkileniyor varın bu kış şartlarında gerisini siz düşünün. Orası depremde göçtüyse ulaşım bitmiştir. Yani bölgenin coğrafi sıkıntısı bazı şeylere imkan vermeyecek. Antakya'ya tek bir karayolu var diyebiliriz. O yol hasar aldıysa nasıl gideceğiz? Havadan desek sabahtan pistin parçalandığı videolar yayınlanıyordu.
Bölge çok zor bir yer bağlantı yolları hep sıkıntı ana yollar göçtüğünden böyle bir tablo var bence. Şimdi şehirleşmeden bahsedeyim Maraş'ın ayakta kalan tek bir yapısı bile yoktur. Dağın yamacına kurulmuş yokuş aşağı bir şehir ve çok eski yapılar. Bir bina bile ayakta ise gerçekten mucize diyebiliriz. Yani açıklaması zor oradaki yapıların bu kadar hasar alması beni hiç şaşırtmadı... Düşünün bilmem kaç yüzyıllık Antep kalesi yıkılmış sanki ilk defa mı deprem yaşıyor o kale neler görmüştür... Biz şu an bir de sadece merkezlerden veya büyük ilçelerden görüntü alıyoruz bir de bunun kırsal kısmı var. Adıyaman'ın Urfa'nın kırsal kısmında hala kerpiç evler falan var beyler onların hepsi yıkılmıştır yani inanılmaz bir felaket tablosu bizi bekliyor fakat kimse farkında değil.
Söylemek istediklerimi tam yazamıyorum kelimeler ile anlatamıyorum fakat hem durumu hissedebiliyor hem de çaresizliği az çok anlayabiliyorum. Gerçekten geceden beri hiç nefes alamadım desem yeridir. Rabbim herkesin yardımcısı olsun çok çok büyük felaket öyle Erzincan depremi ile şiddet olarak karşılaştırıp 2. büyük demek saçmalık. Şu an ne 99 ne de Erzincan depremi ile karşılaştıramayız. 100 yıllık Türkiye'nin en büyük deprem felaketi ile karşı karşıyayız. Allah yardımcımız olsun zira bu yaraları sarmak hiç kolay olmayacak.
Yolunuz açık olsun üstadDeprem bölgesine ulaşmak için yoldayım. Ankara’ya kadar onlarca arama kurtarma konvoyu ile karşılaştık. Çok sayıda ekskavatör, jeneratör kamyonu, yardım malzemesi taşıyan tır gördüm. Türkiye seferber olmuş. Lakin kar bastırıyor arada ve görüş mesafesi düşüyor. Aşacağız inşallah.
Birsey bildiğin yok ne konuşuyorsun boş boş. Daha foruma yeni uye olmuş biri gelmis basbakan horluyor demiş bende tepkimi verdim. Ne algısı yaratıyorsun sen hayırdır?Sen “başbakan“ın avukatı mısın? Tepki vermezsen ne oluyor?? Sıktı bu yersiz fanatizmler işinize gücünüze bakın zaten insanların siniri bozuk, ülkenin heryerinden cehalet, plansızlık, basiresitsizlik, liyakatsızlık akıyor foruma girip başbakan uyumaz diye post atıyorsun
Esas sıkıntı Maraş'ta bence deHatay’da Afad varmış, yakın bir tanıdığımızı göçükten çıkarmışlar.
Ankara’dan Maraş’a 12 saatte varanlar var diyorlar. Kar kıyamet diyorlar.