Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Aynen riskli bölgelerden biri olarak bahsedilen Kumburgaz'da bile aynı şekilde deniz üzerinde.İstanbul depreminde fay hattı Marmara denizinin üzerinden geçiyor şehrin içinden geçmiyor burada fay hattı direk şehir ve ilçelerin üzerinden geçiyor fay hattının geçtiği yerlerde toprak yarılıyor yollar yıkılıyor binada olsa yıkılır. Zaten Hatay'da bu kadar yıkım olmasının sebebi fay hattının üstünde olmasından kaynaklanıyor mesela Urfa merkezde o kadar hasar yoktur çünkü fay hattının üzerinde değil ama Hatay, İskenderun, Adıyaman, Maraş, Malatya direk fay hattının üzerindeki bölgeler neden Hatay'da bu kadar yıkım olmasının sebebi budur.
Bbc Türkiye bunun videolu haberini paylaştı Ağustosta. Ordaki halkın bir kısmı fazla kat çıkamadıklarından hayatlarını kurtaran adama kızıyorlar. Halkımız nankör ve çıkarcı malesef. Adam belediye başkanlığindan ayrıldıktan sonra yerine gelenler gevşetmiş zaten imar kurallarını, orayı da bozmuşlar.Buyurun, muhtemelen görmüşsünüzdür.
![]()
17 Ağustos depreminin merkezindeki Tavşancıl'da nasıl 'çivi bile oynamadı' - Diken
17.08.2022 - Binlerce insanın yaşamını yitirmesine ve on binlerce binanın yıkılmasına neden olan 17 Ağustos 1999'daki Marmara Depremi'nin üzerinden 23 yıl geçti. BBC Türkçe ekibi, bilim insanlarının raporlarına göre depremin merkezinde olmasına rağmen bir beldenin nasıl hasar almadığını araştırdı.www.diken.com.tr
99 Depreminde 1 binanın bile yıkılmadığı yer.
1 otobüsünden baska bir seyi olmayan muharrem ince ona atlayip olay yerine gidip sokak sokak dolasiyor ve videolar paylasiyor.
siz saatlerdir neredesiniz???
ucaklar, helikopterler nerede?
5.000 TL yardimimiza yaptik
pamuk eller cebe beyler
gurbetciler
Devletin böyle bir konuda önlem almadığını zaten hepimiz tahmin etmişizdir de TSK'nın bir eylem planı olmaması ciddi manada üzdü beni. Hatay ve Kahramanmaraşta bazı yerlere en ufak yardımın ulaşmaması çok üzücü.
Hiç sanmıyorum ama inşallah ders alırız.
İstanbul'un şu görüntüsü insanın anksiyetesini azdırıyor şu olanları görünce.istanbul depremini kurtarin bari, geliyorum diyor prof naci maximum 2029 isaret etti, hemen yarin baslanmasi lazim kontrollere, yapilirmi kesinlikle hayir!
Tabi biliyorum. Hükümeti kötülemek isteyen kotulesin ona birsey demem ben ama ülke böyle bir durumdayken basbakan horluyor derse biri tepkimi veririm. Her şeyin bir sınırı var.Devleti kötülemiyor ki hükümeti kötülüyor. Devlet bakidir. Hükümet gelip gecici bunu benim söylememe gerek yok biliyorsundur herhalde
Depremin vereceği zarardan çok panik şehri daha büyük kaosa sokar insanların hareket edebileceği ya da sığınabileceği boşluk yok.İstanbul'un şu görüntüsü insanın anksiyetesini azdırıyor şu olanları görünce.
Ekli dosyayı görüntüle 191804
Sabah saatlerinde rakam çok düşüktü ama giderek artıyor 6217 bina yıkılmış