Nedim Tokuyucu
İmparator
- 20 Ocak 2010
- 93.190
- 72.807
- 5.188
Ülkenin ileri gelen müteahhitleri ve zenginleri nerede?
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
İlk deprem sonrası artçılar olur dedik oldu sonra azıcık dinlenip yemek için güvenli olan bir eve girdik ki toplasan 15 dk uyumadım ikinci deprem oldu şuan Malatya evim ciddi hasarlı çocuk eşim kayınvalidem ve kayınpederim için yola çıktım 15 saat araba kullandım son 36 saatte 45 dk uyku ile, ama tek derdim enkaz altındakiler soğuktan ölmesin![]()
Koc ailesi napiyor
Sabanci ailesi napiyor????
Evim diyeceğim de şuan harabe daha uygun karşısında yeşil alan olan yere imar verdiler ve deprem bölgesinde ki kar sayısını söylüyorum 15! 10 defa şikayet ettim, çevre ve şehircilik bakanlığı topu belediyeye attı onlar da inceleniyor dedi hala devam ediyor inşaat.Abi Malatya ne olacak ya ? Valla 3 tane büyük deprem gördük, o binaların artık dayanacak gücü kalmadi
Ülkenin ileri gelen müteahhitleri ve zenginleri nerede?
Bugün çimento ve demir çelik hisseleri tavan yaptı borsada. Böyle bir günde bile ceplerini düşünenlerin allah belasını versinBir sonraki ihalalelerin, yikilan binalar sonrasi acilacak olan ihalalerin hazirligini yapiyorlardir, kalani iste malum pudra sekeri bir diger nerd kismi da borsa (cimento, demir-celik vs..) kagitlariyla yatirim shortlarini degistiriyorlardir vs...
Ben 1 saat uyuyup acile yardıma giderim diyordum gittikten sonra olsa muhtemelen oğlum ve eşim için tedirginlik ve yalnız bırakma pişmanlığı ile kalp krizi geçirirdimCok gecmis olsun renkdas, kolayliklar diliyorum.. Elimizden birsey gelmiyor... Dua ve maddi destek disinda... Basa gelen cekiliyor... Muktedir olun lutfen, gececek bugunler...
Bugün çimento ve demir çelik hisseleri tavan yaptı borsada. Böyle bir günde bile ceplerini düşünenlerin allah belasını versin
Ben 1 saat uyuyup acile yardıma giderim diyordum gittikten sonra olsa muhtemelen oğlum ve eşim için tedirginlik ve yalnız bırakma pişmanlığı ile kalp krizi geçirirdimçok hasta gördüm duydusuzumdur ama binadan sarkan Suriyeli çocuk beni öldürdü.
Devletin şu aşamada savunulacak bir yanı yok. Kötülemek bile yetmez. Bu canların katili devletin başındakilerdir. Yıllardır %80 oy aldıkları yerlere doğru düzgün yol yapamamış insanlardır. Hatay'da "Duble yol yaptık" diye övündükleri otoyolların ortadan ikiye bölündüğünü, yine Hatay'da övünerek yaptıkları havalimanının kullanılamaz halde olduğunu görüyoruz. Çünkü pisti çatladı. Sırf bu yüzden insanlar ölüyor. Devleti suçlamayacağız da kimi suçlayacağız? İnsanlar bu kinini, öfkesini kime kusacak? Heder oldu canlar. Bu durumda devlet savunulmaz.Terbiyesizlik yapmayın. Ülke bu durumdayken ne uyuması. Derdiniz millet mi devleti kötülemek mi? Hem siz hayırdır ya? Yeni yeni üyeler gelmiş provokatif mesajlar atiyorsunuz.
Teşekkürler renktaşım umarım olacağız.Renkdasim, doktorum, cok cok gecmis olsun. Sabir ve guc diliyorum hepinize...Empati dahi kurmak zor ki cok deprem gordum, sahit oldum, yakinlarimi kaybettim.. Muktedir olun. Sevgiler.
2018'den beri devlet ve hükümet aynı şey maalesef.derdimiz millet, o yüzden de devleti değil hükümeti suçluyoruz.
başka sorun?
Çok geçmiş olsun.İlk deprem sonrası artçılar olur dedik oldu sonra azıcık dinlenip yemek için güvenli olan bir eve girdik ki toplasan 15 dk uyumadım ikinci deprem oldu şuan Malatya evim ciddi hasarlı çocuk eşim kayınvalidem ve kayınpederim için yola çıktım 15 saat araba kullandım son 36 saatte 45 dk uyku ile, ama tek derdim enkaz altındakiler soğuktan ölmesin![]()