- 18 Şubat 2011
- 139.925
- 62.574
- 5.478
kuslar depremden önce seri sekilde iletisim kurmus. hissetmisler.
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Elbistan'ın 3'de 1'i yıkıldı deniyorsa 2-3 bin bina sadece o bölgede yıkılmış olabilir.Görünen o ki 7000 bina için ki daha fazla çöken bina var yüksek ihtimalle, yeterince arama kurtarma ekibi yok ,ekip yeterli olsa bu sefer yeterli kepçe vs. yok. Demek ki biz hiç hazır değiliz büyük depremlere.
Gerekirse askeri ordu kurar gibi afad ordusu kuracaksın bu ne ilk ne son deprem daha büyüğünü de yaşayabiliriz. Gereksiz gösteriş projelerine kaynak ayıracagına ülkenin en büyük gerçeğine para ayır bir zahmet.
Binler varmak için yollarda inşallah herkes sabaha kalmadan varacaktırBen milletimize güveniyorum, ellerinden gelen neyse sonuna kadar yaparlar.
İnşallah İzmit’ten sağlam bir ambulans ordusu yola çıktı. Her yerden gönüllü birileri çıkıyor.Binler varmak için yollarda inşallah herkes sabaha kalmadan varacaktır
Oraya 250 kişi, buraya 150 kişi ile olmayacak bu iş. Orduya emir gelmediyse gelmesin yahut tam tersi asker çıkmayacak diye emir gitsin ki şaşırtmaz, şu olanları gördükten sonra hangi güç askeri içeride tutturabilir bana komutan olsam Allah aşkına. Yazıklar olsun kidemini, kademesini geleceğini düşünüp harekete geçirmeyen varsa. Böyle değildik biz malesef.
Bu hale geleceğini bile bile göz yumdular. Resmen bitirdiler bizi.Yok daha fazla görüntülere bakamayacağım, baktıkça ülkeye dair hiçbir umudum kalmıyor. Yazıklar olsun
İlk deprem sonrası artçılar olur dedik oldu sonra azıcık dinlenip yemek için güvenli olan bir eve girdik ki toplasan 15 dk uyumadım ikinci deprem oldu şuan Malatya evim ciddi hasarlı çocuk eşim kayınvalidem ve kayınpederim için yola çıktım 15 saat araba kullandım son 36 saatte 45 dk uyku ile, ama tek derdim enkaz altındakiler soğuktan ölmesin![]()