6 Şubat 2023 Türkiye Depremi #1

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Görünen o ki 7000 bina için ki daha fazla çöken bina var yüksek ihtimalle, yeterince arama kurtarma ekibi yok ,ekip yeterli olsa bu sefer yeterli kepçe vs. yok. Demek ki biz hiç hazır değiliz büyük depremlere.

Gerekirse askeri ordu kurar gibi afad ordusu kuracaksın bu ne ilk ne son deprem daha büyüğünü de yaşayabiliriz. Gereksiz gösteriş projelerine kaynak ayıracagına ülkenin en büyük gerçeğine para ayır bir zahmet.
Elbistan'ın 3'de 1'i yıkıldı deniyorsa 2-3 bin bina sadece o bölgede yıkılmış olabilir.

Yıkım çok büyük her belediye başkanı neredeyse çıkıp bir ilçenin yarısı yok diyor, birileri çıkıp Hatay yok diyor. Bunlar orada yaşayan ve gören insanlar.

Yok daha fazla görüntülere bakamayacağım, baktıkça ülkeye dair hiçbir umudum kalmıyor. Yazıklar olsun

Gaziantepin merkezine bile ulasilamiyorsa bu ülke bitmiş.

gece 3:22 krt tv'de chp hatay milletvekili aciklama yapiyor

Oraya 250 kişi, buraya 150 kişi ile olmayacak bu iş. Orduya emir gelmediyse gelmesin yahut tam tersi asker çıkmayacak diye emir gitsin ki şaşırtmaz, şu olanları gördükten sonra hangi güç askeri içeride tutturabilir bana komutan olsam Allah aşkına. Yazıklar olsun kidemini, kademesini geleceğini düşünüp harekete geçirmeyen varsa. Böyle değildik biz malesef.

Her kurum gibi maalesef... Neyse, cok yasasin TSK cunku guvencemiz diye ogretildi bize.

1675729491505.webp

tarsus üzerinde iki ispanyol ucagi geziniyor.

İlk deprem sonrası artçılar olur dedik oldu sonra azıcık dinlenip yemek için güvenli olan bir eve girdik ki toplasan 15 dk uyumadım ikinci deprem oldu şuan Malatya evim ciddi hasarlı çocuk eşim kayınvalidem ve kayınpederim için yola çıktım 15 saat araba kullandım son 36 saatte 45 dk uyku ile, ama tek derdim enkaz altındakiler soğuktan ölmesin😞

"2. Ordu Türk Kara Kuvvetlerine bağlı 4 ordudan biridir. Karargâhı Malatya'da bulunmaktadır. Anadolu'yu Suriye, İran ve Irak'tan gelecek dış tehditlere karşı korur. Bünyesinde 2 kolordu bulunmaktadır. 2. Ordu Kurmay Başkanı aynı zamanda Malatya Garnizon Komutanlığı görevini yürütmektedir. Komutanlık karargâhı, 1983 yılında Konya'dan Malatya'ya taşınmıştır."

İlk deprem sonrası artçılar olur dedik oldu sonra azıcık dinlenip yemek için güvenli olan bir eve girdik ki toplasan 15 dk uyumadım ikinci deprem oldu şuan Malatya evim ciddi hasarlı çocuk eşim kayınvalidem ve kayınpederim için yola çıktım 15 saat araba kullandım son 36 saatte 45 dk uyku ile, ama tek derdim enkaz altındakiler soğuktan ölmesin😞

Abi Malatya ne olacak ya ? Valla 3 tane büyük deprem gördük, o binaların artık dayanacak gücü kalmadi

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt